مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

۷۴ مطلب در ارديبهشت ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

این خوراکی خوشمزه که اولین‌ بار توسط یونانی‌ها در سال‌‌های خیلی دور، تهیه شد، حالا یک صبحانه یا میان‌ وعده پرطرفدار است.

پنکیک

پنکیک پنیر با بیکن و سبزیجاتی مانند ذرت تهیه شده و یک میان‌وعده پر و پیمان محسوب می‌شود که شما امروز می‌توانید در خانه تهیه‌اش کنید. مثل تمام پنکیک‌های دیگر شما باید ابتدا مایه پنکیک خود را آماده کنید و سپس مواد دیگر را به آن اضافه کنید. در ادامه با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه این پنکیک خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه پنکیک پنیر و بیکن

  • بیکن ۲۰۰ گرم
  • دانه ذرت نصف پیمانه
  • موسیر تازه و خرد شده ۲ عدد
  • آرد ۲ پیمانه
  • بیکینگ سودا یک چهارم قاشق چایخوری
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • آب یک قاشق غذاخوری
  • کره ۵۰ گرم
  • فلفل هالوپینو یک عدد
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
  • عسل طبیعی یک قاشق غذاخوری
  • شیر یک و نیم پیمانه
  • پنیر چدار یک پیمانه

طرز تهیه پنکیک پنیر و بیکن ؛ یک برانچ خوشمزه و متفاوت

مرحله اول

برای شروع یک ماهیتابه را روی شعله متوسط گاز قرار دهید و یک قاشق غذاخوری کره به آن اضافه کنید. سپس بیکن‌های خرد شده را با یک قاشق غذاخوری آب به تابه اضافه کنید.

مرحله دوم

اجازه دهید تا بیکن‌ها به مدت پنج دقیقه روی حرارت بمانند و خوب تفت داده شوند. سپس ذرت، فلفل هالوپینو و موسیر خرد شده را نیز به بیکن‌ها اضافه کنید و حدود دو دقیقه اجازه دهید تا مواد با هم خوب مخلوط شوند. نمک و فلفل را نیز به مقدار دلخواه به این مخلوط اضافه کنید.

مرحله سوم

حالا نوبت تهیه مایه پنکیک است. آرد، نمک، بیکینگ پودر و بیکینگ سودا را با هم مخلوط کرده و یکبار الک کنید تا بافت پنکیک‌ها نرم‌تر شود. سپس پودر سفید پنکیک را داخل یک کاسه بریزید و به آن تخم مرغ، عسل، شیر و دو قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید و آرام آرام هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. تکه‌های پنیر چدار را نیز به مایه پنکیک خود اضافه کنید.

مرحله چهارم

ماهیتابه نچسب را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید دو تا سه دقیقه گرم شود. سپس کمی روغن کف آن اسپری کنید و یک ملاقه از مایه پنکیک را داخل تابه بریزید و روی آن را با سبزیجات و بیکن بپوشانید. پس از یک دقیقه پنکیک را برگردانید تا طرف دیگرش نیز پخته شود. به همین ترتیب تمام مواد پنکیک و سبزیجات را به نوبت در ماهیتابه بپزید. پنکیک‌های پنیر و بیکن شما آماده شده‌اند؛ نوش جان.

چند نکته برای تهیه پنکیک پنیر

  • می‌توانید جایگزین‌های دیگری همچون تکه‌های مرغ خرد شده را برای بیکن در نظر بگیرید.
  • بسته به ذائقه و رژیم‌ خود می‌توانید پنیرهای متنوعی به این دستور اضافه کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب اسموتی زنجبیل و میوه برای مبارزه با ویروس‌ها را مطالعه کنید.

  • maryam souri
  • ۰
  • ۰

این غذا یک غذای ایتالیایی با حال و هوای مکزیک است که هم طرفداران غذاهای ایتالیایی و هم عاشقان غذاهای مکزیکی را را به وجد می‌آورد.

پاستا

پاستای تاکو یک غذای ایتالیایی مکزیکی خوشمزه است که در کمتر از ۳۰ دقیقه آماده می‌شود. این پاستا با ترکیب گوشت، پنیر و فلفل پخته می‌شود و همه‌ خانواده از خوردن آن لذت خواهند برد. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه پاستای تاکو را آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه پاستای تاکو

  • گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
  • پاستا ۱۵۰ گرم
  • پوره‌ گوجه‌‌فرنگی یک و نیم پیمانه
  • فلفل دلمه‌‌ای نصف یک عدد
  • پنیر خامه‌ای ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر چدار رنده شده ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز یک عدد
  • فلفل هالوپینو ۱۰ عدد
  • سس کچاپ ۲ قاشق غذاخوری
  • ادویه تاکو شامل پاپریکا، زیره، فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک، پودر سیر و پودر پیاز به میزان لازم

طرز تهیه پاستای تاکو

مرحله اول

برای تهیه سس پاستا، ابتدا پیاز را خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید. گوشت چرخ کرده را به پیاز سرخ شده اضافه کنید. بعد از سرخ شدن گوشت، فلفل دلمه‌ای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید. ادویه‌ها را اضافه کنید و هم بزنید تا به همراه گوشت، فلفل دلمه‌ای و پیاز تفت بخورند.

مرحله دوم

سس کچاپ و پوره‌ گوجه‌ فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید. سپس درب تابه را بگذارید تا گوشت در آب گوجه‌فرنگی بپزد. بعد از اینکه سس کمی غلیظ شد، پنیر خامه‌ای و پنیر چدار رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیرها آب شوند. بعد از اینکه سس با پنیر چند دقیقه جوشید، فلفل هالوپینوی خرد شده را اضافه کنید و بعد از ۲ دقیقه هم زدن، سس را از روی حرارت بردارید.

مرحله سوم

قابلمه‌ آب را به همراه نمک و روغن روی حرارت قرار دهید و بعد از به جوش آمدن، پاستا را اضافه کنید. بعد از پختن پاستا، دو ملاقه از آب آن را برای سس بردارید و سپس پاستا را آبکش کنید. سس را روی حرارت قرار دهید و آب پاستا را به سس اضافه کنید تا کمی رقیق شود. پاستاهای آبکش شده را به سس اضافه و مخلوط کنید.

پاستای تاکوی شما آماده است. به دلخواه می‌توانید روی پاستا کمی پنیر پیتزای رنده شده بریزید و برای مدت کوتاهی درب آن را بگذارید تا پنیر آب شود و سپس سرو کنید. نوش‌جان.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب اسموتی زنجبیل و میوه برای مبارزه با ویروس‌ها را مطالعه کنید.

  • maryam souri
  • ۰
  • ۰

این‌بار می‌خواهیم با ترکیب پرتقال و چند ماده مغذی دیگر، یک اسموتی ضد بیماری را برای شما آماده کنیم.

اسموتی

هیج چیز به اندازه تقویت سیستم ایمنی بدن، نمی‌تواند شما را در برابر سیل ویروس‌ها در امان نگه‌دارد. حالا که ویروس سرماخوردگی، آنفولانزا و کرونا هم‌زمان جان گرفته‌اند و سلامت همه ما را تهدید می‌کنند، باید با کمک برخی از مواد غذایی، ویروس‌ها را دور بزنید و سلامت خود را تضمین کنید. در این مطلب طرز تهیه یک اسموتی سرشار از آنتی‌اکسیدان و ویتامین‌های ضروری را به شما آموزش می‌دهیم. اسموتی زنجبیل مقاومت بدن شما را در برابر بیماری‌ها بالا می‌برد و احتمال درگیر شدنتان با این ویروس‌ها را کاهش می‌دهد. با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه اسموتی زنجبیل

  • پرتقال یک عدد
  • یخ به مقدار لازم
  • زنجبیل تازه رنده شده یک قاشق چایخوری سرخالی
  • موز نصف یک عدد
  • عسل ۲ قاشق چایخوری
  • ماست نصف فنجان

طرز تهیه اسموتی زنجبیل

مرحله اول

برای شروع پرهای پرتقال را جدا کنید و قسمت گوشتی داخل پرتقال (پالپ) را از پوست خارجی آن جدا کرده و در مخلوط‌کن بیندازید. موز را هم به آن اضافه کنید سپس عسل را همراه با زنجبیل رنده شده و یخ روی آن بریزید. مخلوط‌کن را روشن کنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند. اگر نمی‌خواهید این نوشیدنی بیش از اندازه خنک باشد، مقدار یخ آن را کم در نظر بگیرید.

مرحله دوم

ماست را به مواد اضافه کرده و مخلوط‌کن را یکبار دیگر روشن کنید. نوشیدنی شما آماده است. می‌توانید آن را در لیوان دلخواه بریزید و با برش‌های میوه یا خامه‌ترش تزیین کنید.

چند نکته

  • حتما شنیده‌اید که زنجبیل به مبارزه بدنتان با ویروس‌ها کمک می‌کند. اضافه شدن زنجبیل و عسل به این اسموتی، کمک بزرگی به تقویت سیستم ایمنی شما می‌کند.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب اسموتی قهوه و موز؛ نوشیدنی پرانرژی را مطالعه کنید.

  • maryam souri
  • ۰
  • ۰

مرغ یکی از مواد غذایی پر مصرف در خانواده‌های ایرانی است که به روش‌های مختلف پخته و سرو می‌شود.

مرغ

یکی از محبوب‌ترین غذاهای تهیه شده با مرغ، زرشک پلو با مرغ است که در مناسبت‌های مختلف پخته می‌شود. این سس نقش مهمی در خوشمزگی و خوش عطری این غذا ایفا می‌کند و به همین دلیل می‌توان آن را مهم‌ترین جزء این خوراک همه پسند نام برد. طرز تهیه سس مرغ مجلسی در دستور زیر آمده است که حتما برای شما بسیار کاربردی خواهد بود. با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سس مرغ مجلسی

  • مرغ متوسط خرد شده (چهارتکه) یک عدد
  • کره یک قاشق چایخوری
  • هویج ۲ عدد
  • فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
  • زردچوبه یک قاشق چایخوری
  • آب یک فنجان
  • زعفران نصف قاشق چایخوری
  • برنج ۴ پیمانه
  • شکر یک قاشق غذاخوری
  • روغن به مقدار لازم
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • فلفل دلمه‌ای متوسط یک عدد
  • نمک یک قاشق چایخوری
  • رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
  • لیمو ترش تازه یک عدد
  • یخ ۲ قالب
  • زرشک تازه ۳ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس مرغ مجلسی

مرحله اول

مرغ تازه را به چهار تکه خرد کنید. پوست پیازها را بکنید و آن‌ها را رشته‌ای خرد کنید. دقت کنید که پیازها نباید خیلی ریز شوند. هویج را خوب بشویید و پوستش را بگیرید و آن را به قطعات کوچک‌تر خرد کنید. فلفل دلمه‌ای را هم بشویید و خرد کنید.

مرحله دوم

یک پیاله بردارید و دو قالب یخ به آن بیفزایید. نصف قاشق چایخوری زعفران روی قالب‌های یخ بریزید. پیاله را برای چند دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا یخ‌ها ذوب شوند و زعفران کاملا حل شود. دم کردن زعفران با یخ باعث خوشبوتر و خوشرنگ‌تر شدن آن است و نسبت به روش دم کردن آن با آب جوش نتیجه بهتری به شما می‌دهد.

مرحله سوم

یک ماهیتابه بردارید و مقداری روغن داخل آن بریزید. ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. فلفل سیاه، نمک و زردچوبه را داخل ماهیتابه بریزید و به مدت ۳۰ ثانیه ادویه‌ها را هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند. رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید و هم بزنید. یک فنجان آب اضافه کنید و صبر کنید تا به جوش بیاید. اجازه دهید به مدت دو تا سه دقیقه مخلوط بجوشد. سپس شعله را خاموش کنید و ماهیتابه را کنار بگذارید.

مرحله چهارم

اکنون تکه‌های مرغ را با مقداری نمک و فلفل سیاه ماساژ دهید. یک ماهیتابه بزرگ بردارید و مقداری روغن داخل آن بریزید. ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. کره را اضافه کنید تا ذوب شود. تکه‌های مرغ را داخل ماهیتابه قرار دهید. در این مرحله ترجیحا پوست مرغ را به سمت پایین و در تماس با روغن قرار دهید. محلول زعفران را روی تکه‌های مرغ بریزید تا کاملا رنگ بگیرند.

مرحله پنجم

مرغ را به مدت تقریبا هفت دقیقه سرخ کنید تا جایی که تغییر رنگ دهد و پوست آن طلایی شود. سپس مرغ را زیر و رو کنید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود. پس از پنج دقیقه و زمانی که هر دو طرف مرغ‌ها به خوبی سرخ شدند، آن‌ها را از ماهیتابه خارج کنید و داخل یک بشقاب قرار دهید. پیاز، فلفل دلمه‌ای و هویج خرد شده را داخل همان ماهیتابه بریزید. توجه کنید که نیازی به اضافه کردن روغن در این مرحله نیست چون روغن مرغ همچنان در ماهیتابه باقی است. سبزیجات را به مدت دو دقیقه تفت دهید.

مرحله ششم

سپس مرغ سرخ شده را روی سبزیجات تفت داده شده قرار دهید. مخلوط رب را هم روی مرغ‌ها بریزید. در صورت تمایل در این مرحله می‌توانید مقداری زعفران دم شده هم اضافه کنید. هنگامی که سس شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کنید و در ماهیتابه را قرار دهید. اجازه دهید تا همه مواد به مدت ۴۰-۴۵ دقیقه روی حرارت کم بپزند تا هم سبزیجات نرم شوند و هم گوشت مرغ کاملا بپزد.

مرحله هفتم

در حالی که مرغ در حال پختن است برنج را دم کنید. چند دقیقه قبل از سرو، مقداری روغن داخل یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت کم قرار دهید. زرشک را داخل آن بریزید. یک قاشق شکر اضافه کنید و برای چند دقیقه هم بزنید تا زرشک حل شود. پس از چند دقیقه که زرشک‌ها براق شدند قابلمه را از روی حرارت بردارید.

هنگامی که مرغ‌ها آماده شدند، آن‌ها را داخل یک ظرف مخصوص پذیرایی بریزید و مقداری از سس مرغ را هم روی آن‌ها بریزید. باقیمانده سس را داخل یک پیاله یا ظرف سس بریزید و برای سرو داخل سفره قرار دهید. برنج را هم داخل دیس بکشید و روی آن را با زعفران دم کرده و زرشک تزئین کنید. نوش جان.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب دیزی، غذای خاطره‌انگیز خانواده‌های ایرانی را مطالعه کنید.

  • maryam souri
  • ۰
  • ۰

آش یکی از پیش غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که در کشورمان طرفداران زیادی دارد و یک وعده غذایی کامل محسوب می‌شود.

آش کشک

یکی از معروف‌ترین آش‌های ایرانی آش کشک است که بیشتر در شهرهای شمالی کشور در روزهایی مثل ایام محرم یا پیش از رفتن پسر خانواده به خدمت سربازی به عنوان آش پشت پا پخته می‌شود و بین اهالی محل پخش می‌شود. آش کشک شمالی با دستور اصیل مازندرانی را تنها از مجله دلتا دنبال کنید.

مواد لازم برای تهیه آش کشک شمالی‌

  • رشته مخصوص آش یک سوم بسته
  • پیاز بزرگ ۴ عدد
  • سبزی آش یک کیلوگرم
  • چغندر متوسط ۳ عدد
  • کدو حلوایی ۳۰۰ گرم
  • ماست ۲ کیلوگرم
  • لوبیا چیتی یا لوبیا قرمز یک پیمانه
  • برنج نیم دانه نصف پیمانه
  • نمک به مقدار لازم
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • کشک پاستوریزه یک و نیم پیمانه
  • سیر ۱۰ حبه
  • ساقه اسفناج خرد شده نیم کیلوگرم
  • کدو سبز ۳ عدد
  • نخود یک پیمانه
  • عدس یک پیمانه
  • نعناع خشک ۳ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم

طرز تهیه آش کشک شمالی‌

مرحله اول

برای تهیه این آش باید از شب قبل حبوبات را خیس کنید و بطور مرتب آب آن را عوض کنید. سپس هر کدام را بصورت جداگانه بپزید و کنار بگذارید. همچنین برنج را یک ساعت قبل از شروع به کار خیس کنید. سپس یک قابلمه بزرگ بردارید و برنج نیم دانه خیس خورده را داخل آن بریزید. قابلمه را روی حرارت بگذارید تا برنج بپزد. در همین حین، پیازها را پوست بکنید و خرد کنید. چهار عدد سیر را پوست بکنید و خرد کنید.

مرحله دوم

مقداری روغن داخل یک ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و سرخ کنید. پس از این که پیازها نرم و شفاف شدند، سیر خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید. سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. چغندر را نگینی خرد کنید و بگذارید با کمی آب در یک قابلمه بپزد.

قابلمه حاوی برنج را نگاه کنید و اگر برنج پخته شده بود، حبوبات پخته شده را همراه با آب پخت آن‌ها داخل قابلمه بریزید. کدو حلوایی و کدو سبز را به صورت درشت خرد کنید. سپس آن‌ها را به قابلمه اضافه کنید. ساقه اسفناج خرد شده را هم داخل قابلمه بریزید.

مرحله سوم

در یک ظرف دیگر، ماست را با مقداری آب ولرم و کشک مخلوط کنید. مخلوط را خوب هم بزنید. سپس این مخلوط را به قابلمه آش اضافه کنید و  آش را تا زمانی که جوش بیاید مرتبا هم بزنید. رشته آشی را به اندازه دلخواه خرد کنید و داخل قابلمه آش بریزید. برای تهیه نعنا داغ، در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و نعناع خشک را به آن اضافه کنید. پس از کمی هم‌زدن، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.

مرحله چهارم

برای تهیه سیر داغ هم باقیمانده سیرها را پوست بکنید و رنده یا ریز خرد کنید. یک ماهیتابه دیگر را روی حرارت بگذارید. داخل آن مقداری روغن ریخته و سیر خرد شده را اضافه کنید. مقداری زردچوبه اضافه کنید و هم بزنید تا سیر طلایی شود. سیر داغ و نعناع داغ را داخل آش بریزید و هم بزنید. بگذارید آش به مدت سه ساعت بپزد. سپس آن را سرو کنید. نوش جان.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب دیزی، غذای خاطره‌انگیز خانواده‌های ایرانی را مطالعه کنید.

  • maryam souri
  • ۰
  • ۰

سوپ یکی از اولین و آسان‌ترین غذاهایی است که انسان تهیه آن را فرا گرفته است.

سوپ

پنیر گودا معروف‌ترین پنیر نیمه سخت دنیا است که برای اولین بار بیش از ۲۰۰ سال پیش در جنوب هلند در دهکده‌ای با همین نام تولید شد. گودا رایحه‌ای ملایم و گردویی و طعم و بویی شبیه به خامه دارد و به همین علت برای هر ذائقه‌ای خوشایند و مطلوب است. از این پنیر در صبحانه و انواع غذاهایی که در فر گذاشته می‌شود، همچنین به عنوان طعم دهنده در پاستا و انواع سوپ و سالاد استفاده می‌شود. در این مقاله از مجله دلتا قصد داریم طرز تهیه سوپ مرغ با پنیر گودا را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه سوپ مرغ با پنیر گودا

  • پیاز یک عدد
  • زردچوبه یک قاشق چایخوری
  • عصاره مرغ ۲ پیمانه
  • جعفری یک قاشق سوپخوری
  • پنیر گودا ۱۰۰ گرم
  • روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
  • فیله مرغ ۲۰۰ گرم
  • کنسرو ذرت یک عدد
  • خامه ۲۰۰ گرم
  • فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ مرغ با پنیر گودا

مرحله اول

پیاز را در قابلمه‌ای مناسب حاوی روغن داغ بر روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سپس زردچوبه را به آن افزوده و کمی دیگر تفت دهید.

مرغ را به مواد اضافه کرده و با پیاز کمی تفت دهید سپس عصاره مرغ را نیز اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش آیند. ذرت را نیز اضافه کنید و بگذارید مواد مجددا بجوشند.

مرحله دوم

قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید مواد کاملا خنک شوند سپس مواد را داخل غذاساز ریخته و به شکل پوره در بیاورید. مجددا مواد را به قابلمه برگردانید.

خامه را با یک ملاقه از سوپ رقیق کرده تا دمای آن به سوپ برسد. سپس جعفری، خامه و پنیر گودا را به سوپ اضافه کنید. اگر مقدار آب آن کم بود کمی عصاره به آن اضافه کنید. مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه صبر کنید تا سوپ کاملا جا بیفتد.

سوپ را در ظرف مناسب ریخته و روی آن را با جعفری تزئین کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب سوپ کلم و لوبیا سفید، خوشمزه و مقوی را مطالعه کنید.

  • maryam souri
  • ۰
  • ۰

در گذشته مردم مواد آبگوشت را در ظرف های دیزی سفالی یا دیزی سنگی می‌گذاشتند و اگر در خانه تنور نداشتند، ظرف‌ها را به نانوایی می‌دادند تا در تنور بگذارند و دیزی آماده شود.

آبگوشت

یکی از اصیل‌ترین و سنتی‌ترین غذا‌های باب طبع یک ایرانی، آبگوشت است. این غذای سنتی هنگامی که در ظرف‌های سنگی پخته می‌شود، با نام دیزی شناخته می‌شود. آبگوشت انواع مختلفی مثل آبگوشت گندم، بلغور و غیره را دارد. ما در این جا می‌خواهیم طرز تهیه آبگوشت سنتی یا همان دیزی را به شما آموزش دهیم. فراموش نکنید که طرز تهیه این غذا بسیار آسان است و با رعایت چند نکته می‌توانید این غذا را محشر درست کنید. با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه آبگوشت سنتی

  • گوشت گوسفندی با استخوان و چربی ۳۰۰ گرم
  • نخود نصف پیمانه
  • گوجه فرنگی ۴ عدد
  • سیب زمینی ۲ عدد
  • سیر ۲ حبه

  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

  • لوبیا سفید نصف پیمانه

  • پیاز یک عدد بزرگ

  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

  • لیمو عمانی ۳ عدد

  • دارچین یک قاشق چایخوری

طرز تهیه آبگوشت سنتی

مرحله اول

حبوبات را از شب قبل خیس کرده و ۲ تا ۳ بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود. اگر فراموش کردید، حبوبات را بجوشانید و آب  آن را دور بریزید.

گوشت، دنبه، لوبیا، گوجه فرنگی، نخود و سیر و پیازی که از وسط دو قسمت کرده‌اید را داخل قابلمه بریزید. سپس ۶ برابر حجم تمامی مواد آب اضافه کنید. بهتر است مقدار آب اضافه شده به قدری باشد که حین مراحل پخت دیگر آبی اضافه نکنید تا طعم آبگوشت بهتر شود اما اگر آب بیشتری احتیاج بود حتما از آب جوش استفاده کنید.

مرحله دوم

در قابلمه را بسته و شعله را زیاد کنید. منتظر بمانید تا آب به جوش آید سپس کف‌های روی سطح آب را به وسیله یک قاشق جدا کنید. زردچوبه و فلفل را اضافه کرده، در قابلمه را ببندید و شعله را ملایم کنید تا آبگوشت آرام آرام بپزد. یکی از رموز لذیذ شدن این غذا آهسته پختن با حرارت ملایم است.

مرحله سوم

بعد از حدود ۲ تا ۳ ساعت نوبت به اضافه کردن سیب زمینی و لیمو عمانی‌ها می‌رسد. سیب زمینی‌ها را از وسط نصف کرده و لیمو عمانی‌ها را سوراخ کنید سپس داخل آبگوشت بریزید. پس از گذشت ۱۵ دقیقه رب گوجه فرنگی، نمک و دارچین را اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد ۱ تا ۲ ساعت آرام آرام بپزد. دقت کنید که لیمو عمانی باید در یک ساعت آخر مراحل پخت اضافه شود تا آبگوشت طعم تلخی نگیرد.

در این مرحله دنبه را بیرون آورده و با گوشت‌کوب بکوبید و دوباره داخل قابلمه برگردانید تا خوب پخش شود. پیاز‌های پخته شده را از آبگوشت خارج کنید.

غذا آماده است، در ظرفی مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب طرز تهیه آبگوشت بوقلمون را مطالعه کنید.

  • maryam souri
  • ۰
  • ۰

اگر به دنبال طرز تهیه پیتزا فوری و خوشمزه در خانه هستید این دستورالعمل مخصوص شما است.

پیتزا فوری

ما امروز در مجله دلتا برای شما طرز تهیه پیتزا فوری را آماده کرده‌ایم. این غذا مخصوص روزهای پر مشغله‌ای است که می‌خواهید علاوه بر انجام دادن کارهایتان، زمان مفیدی را در کنار فرزندان خود بگذرانید. این دستور از مواد ساده و کمی تشکیل شده‌ است که در هر آشپزخانه‌‎ای پیدا می‌شود. مواد لازم برای تهیه این پیتزا را آماده کنید و تهیه یک غذای خانگی خوشمزه و فوری را شروع کنید.

مواد لازم برای تهیه پیتزا فوری خوشمزه و ساده در خانه

  • مخمر هفت گرم
  • آب گرم یک فنجان
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • سس گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
  • پنیر موزارلا ۳۵۰ گرم
  • شکر سفید یک قاشق چایخوری
  • آرد نان ۲ فنجان
  • نمک یک قاشق چایخوری
  • پپرونی ۲۰۰ گرم
  • فلفل دلمه‌ای نصف یک عدد

طرز تهیه پیتزا فوری خوشمزه در خانه

مرحله اول

تهیه یک پیتزا خانگی مثل پیتزا سالامی ممکن است کمی وقت‌گیر باشد؛ اما امروز می‌خواهیم طرز تهیه پیتزا فوری و خانگی‌ را به شما آموزش دهیم که خیلی سریع آماده می‌شود. برای شروع، فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. داخل یک کاسه متوسط مخمر و شکر را داخل آب گرم حل کنید. سپس اجازه دهید تا ۱۰ دقیقه استراحت کنند.

مرحله دوم

آرد، نمک و روغن را به کاسه اضافه کنید. مواد را آرام هم بزنید تا کاملا یکدست شده و خمیر شکل بگیرد. سپس حدود پنج دقیقه به مواد استراحت دهید. روی سطح کار را آردپاشی کنید و خمیر را روی سطح آردپاشی شده بغلتانید تا چسبندگی آن کم شود. یک قالب مناسب برای پیتزا انتخاب کنید. داخل قالب را به کمک قلم‌موی آشپزی با روغن کمی چرب کنید. خمیر را داخل قالب پهن کنید.

مرحله سوم

سه قاشق غذاخوری سس گوجه‌ فرنگی روی خمیر بریزید و آن را خوب پخش کنید. تکه‌های نازک پپرونی را روی لایه سس بچینید  بطوری که تمام سطح خمیر را بپوشاند. نصف پنیر پیتزا را روی پپرونی‌ها ریخته سپس یک لایه دیگر پپرونی روی پنیر بچینید بطوری‌که سطح پنیر را کامل بگیرد.

مرحله چهارم

در آخر فلفل دلمه‌ای را شسته و آن را به صورت نگینی خرد کنید. باقیمانده پنیر را روی پپرونی‌ها ریخته و فلفل دلمه‌ای‌ها را روی پنیر بریزید. پیتزا را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. مواظب باشید حرارت از پایین هم به آن بخورد تا خمیر کاملا بپزد. چند دقیقه آخر پخت، فر را روی حالت گریل قرار دهید تا روی پیتزا طلایی شود. نوش جان!

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب دستور پخت پیتزا یونانی را مطالعه کنید.

  • maryam souri
  • ۰
  • ۰

این خورشت مخصوص استان سمنان و یکی از غذاهایی است که آن را در ماه محرم هم به صورت نذری پخش می‌کنند.

خورشت

وقتی اسم خورشت آلو را می‌شنویم انواع مختلفی از خورشت‌ها به ذهنمان می‌آید. انواع مختلف آن از جمله آلو اسفناج ، آلو مسما و غیره بوده که مواد اولیه آن شامل آلو، مرغ یا گوشت است. اما جالب است بدانید در خورشت آلو ترش که امروز قصد داریم طرز تهیه آن را آموزش دهیم، به جای مرغ و گوشت از تخم‌ مرغ استفاده می‌کنیم. با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خورشت آلو ترش

  • پیاز یک عدد
  • آلو ۵۰۰ گرم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • زیره به مقدار لازم
  • سیر یک عدد
  • تخم‌ مرغ ۲ عدد
  • پودر کاری به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت آلو ترش

مرحله اول

آلوها را با آب سرد به خوبی بشویید و آن‌ها را بپزید. بعد از آن که نرم شدند هسته آن‌ها را خارج کرده و با استفاده از گوشت‌کوب یا پشت قاشق کمی آن‌ها را له کنید.

مرحله دوم

داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید، سیر و پیاز را خرد کرده و داخل آن تفت دهید. بعد از آن که پیاز طلایی شد و عطر سیر در آمد، آلو له شده را به ماهیتابه اضافه کنید و کمی آب در آن بریزید تا بجوشد.

مرحله سوم

تخم‌ مرغ‌ها را داخل ظرفی بشکنید، ادویه‌ها را به مقدار لازم به آن اضافه کنید. پس از این که خورشت شما کمی جوشید تخم‌ مرغ‌ها را اضافه کنید و هم بزنید. بعد از حدود ده دقیقه خورشت آلو سمنانی شما آماده است، می‌توانید آن را به همراه برنج یا نان سرو کنید و لذت ببرید. نوش جان.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب طرز تهیه خورشت کرفس را مطالعه کنید.

  • maryam souri
  • ۰
  • ۰

کوکوها از آن دسته غذاهای خوش‌خوراک و پرطرفدار هستند که برای یک وعده سبک و خوشمزه مثل شام یا پیش‌غذا می‌توانند سرو شوند.

کوکو

یکی از کوکوهایی که بچه‌ها خیلی دوست دارند، کوکو سیب زمینی است. در این مقاله برای تهیه این کوکو کمی ابتکار به خرج داده‌ایم و آن را با ژامبون مرغ درست کرده‌ایم. شما می‌توانید بسته به سلیقه‌ خود از ژامبون گوشت یا ترکیب هر دو استفاده کنید. با طرز تهیه کوکو سیب زمینی با ژامبون همراه مجله دلتا باشید.

مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی با ژامبون

  • سیب زمینی ۵۰۰ گرم
  • ژامبون مرغ یا گوشت ۳۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
  • آرد سوخاری به مقدار لازم
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • پیازچه ۱۰۰ گرم
  • آرد سفید به مقدار لازم

طرز تهیه کوکو سیب زمینی با ژامبون

مرحله اول

برای شروع سیب زمینی‌ها را آب‌پز کرده و بعد از این که کمی خنک شدند، پوست کنده و داخل یک کاسه رنده کنید. ورقه‌های ژامبون را به صورت نگینی ریز خرد کنید و به سیب زمینی اضافه کنید. پیازچه‌ها را هم به صورت نگینی ریز خرد کنید و به کاسه اضافه کنید.

مرحله دوم

در این مرحله پنیر پیتزا را به مواد اضافه کنید. سپس مقداری نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید. تمام مواد را به خوبی مخلوط کنید تا یک‌دست شوند. به اندازه یک گردو از مواد کوکو بردارید و به کمک دست آن را حالت دهید و داخل یک سینی بچینید. سینی را حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه داخل یخچال قرار دهید.

مرحله سوم

در این فاصله تخم مرغ‌ها را داخل یک کاسه بشکنید و کنار بگذارید. آرد سفید و آرد سوخاری را هم در دو کاسه مجزا بریزید. بعد از این که کوکوها را از یخچال بیرون آوردید، آن‌ها را به ترتیب داخل تخم مرغ، آرد سفید و آرد سوخاری بغلتانید.

مرحله چهارم

داخل یک تابه مقداری روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید تا روغن حسابی داغ شود. کوکوها را یکی‌ یکی سرخ کنید. داخل سینی یک پارچه تمیز پهن کنید و کوکوها را روی پارچه قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود. سپس کوکوها را داخل ظرف مناسب با گوجه و خیارشور و پیازچه سرو کنید. نوش جان.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب دستور پخت کوکو کلم بروکلی را مطالعه کنید.

  • maryam souri