مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

۵۲ مطلب در خرداد ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

تیرامیسو انواع مختلفی دارد و تهیۀ آن در منزل بسیار آسان است. 

تیرامیسو

تیرامیسو یکی از معروف‌ترین و خوشمزه‌ترین دسرهای ایتالیایی است. این دسر در ایران نیز طرفداران زیادی دارد. امروزه کمتر کافه‌ای پیدا می‌شود که در منوی خود تیرامیسو نداشته باشد. این دسر به دوستداران قهوه پیشنهاد می‌شود.

مواد لازم:

تیرامیسو

  • زردۀ تخم‌مرغ: ۶ عدد
  • خامۀ غلیظ فرم گرفته: 2 پیمانه
  • پنیر ماسکارپونه: یک و نیم پیمانه
  • شکر: یک پیمانه
  • قهوۀ اسپرسو یا قهوۀ دم کردۀ غلیظ: یک و نیم پیمانه
  • بیسکویت انگشتی : یک بسته
  • وانیل: یک و نیم قاشق چای‌خوری
  • پودر کاکائو یا پودر نسکافه: یک‌چهارم پیمانه

طرز تهیه:

تیرامیسو

زرده‌های تخم‌مرغ را از سفیده جدا کرده، با شکر مخلوط کنید. زردۀ تخم‌مرغ، شکر و وانیل را به قدری بزنید که مایه‌ای غلیظ به دست بیاید. برای بهتر انجام دادن این کار، می‌توانید مخلوط یاد شده را ده دقیقه روی بخار آب هم بزنید. به این ترتیب یک ترکیب خوش‌رنگ و لیمویی و غلیظ خواهید داشت.

پنیر ماساکارپونه را به مواد اضافه کنید. توجه داشته باشید پنیر باید هم‌دمای محیط باشد. آن‌قدر آن را هم بزنید که مایه‌ای یکدست و نرم به دست بیاید.

برای هم زدن خامۀ فرم‌گرفته حدود ده دقیقه زمان بگذارید. چون خامه یکی از مواد پایۀ تیرامیسو است، به آن وانیل و شکر اضافه نمی‌کنیم. خامۀ زده شده را به مواد افزوده، به آرامی ترکیب را هم بزنید تا تمام مواد با هم مخلوط شوند.

قهوۀ اسپرسو یا قهوۀ دم کردۀ غلیظ را پس از سرد شدن، در کاسه‌ای بریزید. بیسکویت‌های انگشتی را به سرعت به قهوه آغشته کنید. مراقب باشید این کار بیشتر از یک ثانیه طول نکشد. چون بیسکویت‌ها،قهوه را به خود جذب کرده، خمیر می‌شوند یا از هم وا می‌روند. بیسکویت‌های انگشتی آغشته به قهوه را در کف ظرف سروتان بچینید.

روی آن‌ها را با لایه‌ای از کرم تیرامیسو بپوشانید و یک لایۀ دیگر بیسکویت بچینید. دوباره روی بیسکویت‌ها کرم بمالید. بهتر است بیشتر از 4 لایه نشود.

روی لایۀ آخر پودر کاکائو یا پودر نسکافه بپاشید. با میوه یا هر چیز دیگری که می‌پسندید، تزیین کنید. حدود ۶ ساعت در یخچال نگه‌ دارید تا دسر خودش را بگیرد. سپس آن را به قطعات دل‌خواه برش بزنید. می‌توان از همان اول تیرامیسو را در ظرف‌های سرو کوچک آماده کرد. در این صورت نیازی به برش زدن نیست.

همچنین بخوانید:

پاپ کورن ؛ اشتباهات رایج پخت

تهیه بستنی قهوه ؛ به شیوه خانگی

طرز تهیه پنکیک سبزیجات ؛ آسان و لذت بخش

پنکیک کدو حلوایی ؛ صبحانه پرانرژی

  • maryam souri
  • ۰
  • ۰

آب دوغ خیار مجلسی

آب دوغ خیار غذایی سالم و سبک است که به راحتی هضم می‌شود.

آب دوغ خیار

آب دوغ خیار یکی از غذاهای تابستانی ایرانی‌هااست که طرفداران زیادی دارد. آب دوغ خیار در گذشته یک غذای خیلی ساده بوده، ولی امروزه با اضافه کردن موادی مثل خامه، کشمش، گل محمدی و مغز گردو به صورت یک غذای مجلسی تهیه می‌شود. چون این غذا طبع خنکی دارد، برای رفع عطش خوب است و از خستگی و رخوت ناشی از گرمی هوا می‌کاهد.

مواد لازم:

  • شیر: یک پیمانه
  • خامه: نصف پیمانه
  • تربچه: 4 تا 5 عدد
  • مغز گردو : 10 تا 12 عدد کامل
  • سبزی خشک معطر (نعناع، جعفری، ترخون، مرزه، ریحان): 2 تا 3 قاشق غذاخوری
  • خیار: 4 تا 5 عدد
  • پیازچه: 2 عدد
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • کشمش پلویی: یک پیمانه
  • ماست: 4 پیمانه
  • سبزی تازه (پونه, ریحان، نعناع، یا هر سبزی معطر دیگری) به میزان لازم
  • دوغ: یک لیتر

طرز تهیه:

آب دوغ خیار

ماست و خیار خرد شده را با هم مخلوط کرده و هم می‌زنیم. تربچه، مغز گردو و سبزی‌های تازه را خرد می‌کنیم. در ظرف دیگری بقیۀ مواد را با هم ترکیب کرده، به ماست و خیار اضافه می‌کنیم و کاملاً به هم می‌زنیم. بهتر است پیازچۀ خرد شده را هنگام سرو با غذا مخلوط کنید؛ چون ممکن است آب بیندازد و طعم و ظاهر غذا را خراب کند.

آب دوغ خیار را یک ساعت در یخچال می‌گذاریم تا جاافتاده‌ و خنک شود. سعی کنید قالب یخ به آن اضافه نکنید، چون ممکن است مزۀ آب پیدا کند.

حتماً برای خوردن آب دوغ خیار از نان خشک استفاده کنید. چون نان تازه داخل مواد خمیر می‌شود و آن را خوش‌مزه نمی‌کند. هنگام افزودن نان خشک، می‌توانید پیازچه‌های خرد شده را هم اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه نان خشک و پیازچه در مواد بمانند و سپس میل کنید.

آب دوغ خیار را می‌توان با گل محمدی، کشمش، گردو و سبزی تزیین کرد.

همچنین بخوانید:

کوکو سیب زمینی ؛ ساده و خودمانی

سوپ قارچ ، گیاهی و ساده

پخت ماهی ؛ شیوه های مختلف

کتلت ماهی ؛ غذای بی نظیر دریایی

  • maryam souri
  • ۰
  • ۰

در این مقاله با طرز تهیه پاستا کاربونارا که طعم خوبی دارد، آشنا می‌شوید.

طرز تهیه پاستا

پاستا یکی از غذاهای خوش‌مزۀ ایتالیایی است. این روزها انواع مختلف پاستا در کافه‌ها و رستوران‌ها سرو می‌شود. طرز تهیه پاستا بسیار ساده و آسان است. پاستا کاربونارا یکی از انواع پرطرفدار این غذا است که سریع آماده می‌شود و طعم خوبی دارد.

مواد لازم:

پاستا: 400 گرم
قارچ خرد‌شده: 200 گرم
کره: 2 قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ: 2 عدد
خامه: یک پیمانه
پنیر پارمزان: 100 گرم
پیازچه: 4 دسته
ژامبون مرغ: 200 گرم
آب‌لیمو: یک قاشق سوپ‌خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

طرز تهیه پاستا

طرز تهیه پاستا کاربونارا بسیار ساده است. در قابلمه‌ مقداری آب ریخته، روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. مقداری نمک در آن بریزید. وقتی آب به جوش آمد، پاستا‌ را داخل ‌آن بریزید. حدود 10 تا 12 دقیقه زمان لازم است تا پاستا بپزد و نرم شود. بعد از پخته شدن پاستا، آن را آبکش کنید. قبل از آبکش کردن، حدود نصف آب داخل قابلمه را کنار بگذارید.

کره را در تابه آب کنید و قارچ‌های خرد شده را به آن بیفزایید. مقداری آب‌لیمو روی آن‌ها بریزید و شروع به تفت دادن قارچ‌ها کنید. استفاده از آب‌لیمو برای آن است که قارچ‌ها تغییر رنگ ندهند و سفید بمانند.

در ظرفی تخم‌مرغ‌ها را شکسته، به هم بزنید و با خامه، پنیر پارمزان، پیازچه و نمک مخلوط کنید.

ژامبون‌های مرغ را خرد کنید. مخلوط خامه، ژامبون‌ها، پاستای پخته شده و آب پاستا را که هنگام آبکش کردن پاستا کنار گذاشته بودید داخل تابه‌ای بزرگ بریزید و روی حرارت هم بزنید تا کمی غلیظ شود.

پاستا حاضر است. آن را در ظرف دل‌خواه‎تان سرو کنید. می‌توانید مقداری پنیر پارمزان رنده‌شده روی آن بریزید و با چند برگ ریحان و تعدادی گوجه‌فرنگی گیلاسی تزیین کنید.

اگر از طرفداران غذا‌های دریایی هستید، می‌توانید در این پاستا از میگو هم استفاده کنید. برای این کار، ‌حدود 200 گرم میگو‌ را بشویید و در کره تفت دهید و به پاستا اضافه کنید.

همچنین بخوانید:

پخت ماهی ؛ شیوه های مختلف

طرز تهیه پیتزا سبزیجات ؛ رژیمی و بدون خمیر

کتلت ماهی ؛ غذای بی نظیر دریایی

لازانیا سبزیجات با سس ریکوتا

  • maryam souri
  • ۰
  • ۰

شربت سکنجبین علاوه بر طعم خوبی که دارد، یک نوشیدنی مفید برای رفع عطش است.

شربت سکنجبین

شربت سکنجبین یکی از قدیمی‌ترین شربت‌های ایرانی است که قدمت زیادی دارد. این شربت سنتی را می‌توان به راحتی در منزل تهیه کرد. خوردن شربت سکنجبین با کاهو، در بین ایرانی‌ها متداول است.

مواد لازم:

  • آب: ۲ لیوان
  • شکر: ۵۰۰ گرم
  • سرکه سفید: ۵۰ گرم
  • نعناع: ۵۰ گرم

طرز تهیه:

شربت سکنجبین

داخل قابلمه آب می‌ریزیم. شکر را اضافه کرده، قابلمه را روی حرارت می‌گذاریم تا شکر با حرارت ملایم در آب حل شود.

نعناع را شسته و با نخ به هم می‌بندیم. به این دلیل آن‌ها را می‌بندیم که در زمان جوشیدن شربت پخش نشوند و به راحتی از شربت جدا شوند.

پس از افزودن نعناع‌ها صبر می‌کنیم تا عصارۀ نعناع وارد شربت شده و به غلظت کافی برسد. اگر طعم نعناع را دوست ندارید، می‌توانید آن را از مواد شربت حذف کنید. البته این کار اصلاً پیشنهاد نمی‌شود.

برای اینکه متوجه شویم غلظت شربت مناسب است، با ملاقه مقداری از آن را برداشته، صبر می‌کنیم تا سرد شود. سپس ملاقه را برمی‌گردانیم. اگر شربت به سختی از ملاقه ریخت، غلظت آن کافی است و می‌توان سرکه را اضافه کرد. پس از افزودن سرکه، اجازه می‌دهیم شربت چند جوش بزند. سپس آن را از روی حرارت برداشته، کنار می‌گذاریم تا خنک شود.
پس از اینکه شربت کمی خنک شد، آن را صاف کرده، در شیشه می‌ریزیم و در یخچال نگهداری می‌کنیم. برای سرو کردن هم مقدار کمی از شربت (یک قاشق غذاخوری) را داخل یک لیوان آب سرد می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم.

جالب است بدانید در گذشته شربت سکنجبین سنتی و اصلی از عسل تهیه می‌شد. اگر تمایل دارید می‌توانید شکر را از مواد لازم حذف کرده و به جای آن ۵۰۰ گرم عسل اضافه کنید.

شربت سکنجبین را می‌توان با خیار رنده شده هم سرو کرد که مجلسی است و برای مهمانی‌های رسمی مناسب است.

همچنین بخوانید:

پخت ماهی ؛ شیوه های مختلف

جوجه غوره بادمجان ؛ خورشت خوش طعم و عطر

غذا های جایگزین گوشت ؛ مناسب گیاه خواران

نان ؛ با طعم سبزی و زیتون

  • maryam souri
  • ۰
  • ۰

کشک بادمجان یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که با نان سنگک و سبزی خوردن طعم بی‌نظیری دارد.

کشک بادمجان

در بسیاری از غذاهای ایرانی از بادمجان استفاده می‌شود. بادمجان را می‌توان به‌صورت کبابی یا سرخ شده در غذا به کار برد. کشک هم محصولی صد‌در‌صد ایرانی است که طعمی خاص با کمی شوری و ترشی به غذا می‌دهد. برای تهیۀ کشک بادمجان، می‌توان آن را سرخ یا کبابی کرد. بادمجان کبابی رژیمی و کم کالری است، ولی بادمجان سرخ شده برای کشک بادمجان مجلسی مناسب‌تر است.

مواد لازم:

  • بادمجان: ۵ عدد
  • پیاز بزرگ: یک عدد
  • کشک: نصف پیمانه
  • سیر: ۲ حبه
  • نعناع خشک: ۳ قاشق غذاخوری
  • مغز گردوی آسیاب شده: یک‌سوم پیمانه
  • نمک و روغن به مقدار لازم

طرز تهیه:

کشک بادمجان

ابتدا بادمجان‌ها را خوب بشویید. آن‌ها را پوست گرفته و به‌صورت طولی از وسط نصف کنید. برای اینکه تلخی بادمجان از بین برود، روی آن‌ها کمی نمک بپاشید و حدود یک ربع کنار بگذارید. سپس آن‌ها را خشک کرده، در مقدار کمی روغن سرخ کنید. حتماً پس از سرخ شدن با استفاده از کاغذ روغن‌گیر، چربی اضافۀ آن‌ها را بگیرید.

نعناع خشک را ۱۰ دقیقه در آب بگذارید تا خیس شود. سپس آن را با حرارت ملایم تفت دهید. یک قاشق از نعناع را برای تزیین کنار بگذارید.

پیازها را خلالی خرد کرده و سرخ کنید. در حین سرخ شدن پیاز، سیر رنده شده را به آن افزوده، حدود یک دقیقه تفت دهید. بادمجان‌ها را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و با حرارت ملایم به تفت دادن ادامه دهید.

نعناع داغ و گردوی آسیاب شده را هم به مواد بیفزایید. کشک را با یک چهارم لیوان آب سرد مخلوط کرده، در قابلمه بریزید. بگذارید آب اضافی بخار شود. سپس با گوشت‌کوب آن را بکوبید تا کاملاً یکدست شود.

کشک بادمجان را در ظرف بریزید و روی آن را با پیاز داغ، نعناع داغ، کشک و گردو تزیین کنید.

همچنین بخوانید:

سوپ عدس ؛ مقوی و دلچسب

میگو پفکی ، شیک و مجلسی

اسموتی های لاغری ؛ راه خوشمزه کاهش وزن

شربت سکنجبین ، نوشیدنی سنتی ایرانی

  • maryam souri
  • ۰
  • ۰

لازانیا سبزیجات یک غذای رژیمی خوش‌مزه است و به آسانی تهیه می‌شود.

لازانیا سبزیجات

لازانیا از غذاهای پرطرفداری است که انواع گوناگونی دارد. لازانیا سبزیجات با سس ریکوتا، غذای رژیمی لذیذی است. با یک بار امتحان کردن این غذا، از طرفداران آن می‌شوید.

 مواد لازم

  • لازانیا: یک بسته
  • پیاز قرمز: دو عدد متوسط
  • کلم بروکلی به میزان لازم
  • کدو سبزخرد شده: یک عدد
  • قارچ: 250 گرم
  • فلفل‌دلمه‌ای رنگی خرد شده : 2 تا 3 عدد
  • هویج خرد شده: یک عدد
  • سیر  6 عدد
  • روغن‌زیتون به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • ریحان و پونۀ خشک به میزان لازم

  

لازانیا سبزیجات

مواد لازم برای سس ریکوتا

  • پنیر کورد: 300 گرم
  • پنیر موتزارلا رنده شده: 3 تا 4 قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمزان رنده شده: 3 تا 4 قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • پونۀ خشک و ریحان خشک یا تازه به میزان لازم
  • جوز هندی: نصف قاشق چای‌خوری

لازانیا سبزیجات


  طرز تهیه:

لازانیا سبزیجات

فر را با دمای 400 درجۀ سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. کف سینی فر را با کاغذ فویل بپوشانید و روی آن را با کمی روغن‌زیتون چرب کنید. قارچ خرد شده، پیاز خرد شده، فلفل دلمه‌ای، کلم‌بروکلی، هویج و کدو سبز را به ترتیب داخل سینی می‌چینیم و کمی نمک، فلفل، ریحان و پونۀ خشک روی مواد می‌پاشیم. 20 دقیقه داخل فر گرم شده قرار می‌دهیم  تا بپزند. در فاصلۀ پختن سبزیجات در فر، سس ریکوتا را آماده می‌کنیم.

در کاسه‌ای تخم‌مرغ را می‌شکنیم. آن را با پنیر موزارلا، پنیر پارمزان، پنیر کورد، جوز هندی، نمک، فلفل، پونۀ خشک و ریحان مخلوط می‌کنیم تا کاملاً به خورد هم بروند.

لازانیا را داخل آب جوش ریخته، بعد از چند دقیقه آبکش می‌کنیم. البته اگر لازانیا نیمه آماده باشد، نیازی به جوشیدن ندارد. پس از اینکه سبزیجات در فر پخته شدند، آن‌ها را از فر بیرون می‌آوریم. دمای فر را روی 350 درجۀ سانتی گراد می‌گذاریم‌. کف یک ظرف پیرکس یا شیشه‌ای مخصوص فر کمی روغن می‌مالیم. مقداری سس ریکوتا کف ظرف ریخته، سپس یک ردیف لازانیا روی آن می‌چینیم.

روی لازانیا هم سس ریکوتا می‌ریزیم. مقداری از سبزیجات پخته شده را روی سس ریخته، لایه‌ها را به همین ترتیب ادامه می‌دهیم. در لایۀ آخر که با لازانیا پوشیده شده است، مقداری سس می‌ریزیم و روی آن پنیر موزارلا و ریحان تازۀ خرد شده می‌پاشیم.

ظرف لازانیا را نیم ساعت در فر قرار می‌دهیم  تا لازانیا پخته شده، طعم سس و  پنیر در هم ترکیب شود. در آخر شعلۀ بالای فر را 5 دقیقه روشن می‌کنیم تا روی پنیر طلایی شود. لازانیای آماده شده را پس از خنک شدن برش دهید و سرو کنید.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه پیتزا سبزیجات ؛ رژیمی و بدون خمیر

میگو پفکی ، شیک و مجلسی

نوشیدنی ورزشی خانگی ، سالم و پر انرژی

سوپ پیاز فرانسوی ؛ سوپ رژیمی

  • maryam souri
  • ۰
  • ۰

سوپ فرانسوی از سوپ‌های خوش‌مزه است که در طعم‌های مختلفی تهیه میشود.

سوپ

سوپ پیاز فرانسوی یک سوپ رژیمی است که به‌عنوان پیش‌غذا هم سرو می‌شود. این غذای کم کالری را می‌توان در فصل‌های مختلف سال مخصوصاً فصل بهار تهیه کرد. چون در این فصل انواع مختلفی از پیاز موجود است. طعم پیاز در بسیاری از سوپ‌ها به‌عنوان طعم مکمل است، اما در سوپ فرانسوی از اصلی‌ترین مواد است. علاوه بر پیاز، پنیر موجود در آن هم حاوی کلسیم و فسفر است. برای تهیۀ سوپ پیاز فرانسوی از نان تست و پیاز استفاده می‌شود.

مواد لازم:

  • سیر: ۲ حبه
  • شکر: نصف قاشق چای‌خوری
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
  • عصارۀ گوشت: ۲ عدد
  • روغن‌زیتون: یک قاشق غذاخوری
  • پیاز پوست گرفته و حلقه شده: ۴۵۰ گرم
  • فلفل‌سیاه به مقدار لازم
  • پنیر پیتزای رنده شدۀ کم چرب: ۵۰ گرم

طرز تهیه:

سوپ

پیازها را به شکل حلقه‌حلقه خرد می‌کنیم. در تابه روغن‌زیتون می‌ریزیم. پیازهای خرد شده را در تابه ریخته، تفت می‌دهیم. سیرهای خرد شده را هم در تابه می‌ریزیم. و شکر را در فاصلۀ کوتاهی بعد از آن به مواد اضافه می‌کنیم.

نیم ساعت می‌گذاریم این مخلوط با حرارت پایین بپزد. به این روش کاراملیزه کردن پیاز می‌گویند. یعنی پختن باید با آب پیاز و در حرارت پایین بدون اضافه کردن آب صورت گیرد. بعد از کاراملیزه شدن پیاز، عصارۀ گوشت را به آن افزوده، مواد را با هم ترکیب می‌کنیم. حدود 4 لیوان آب در تابه می‌ریزیم. بعد از جوش آمدن، یک ساعت به آن زمان می‌دهیم تا با حرارت پایین پخته شود.

فر را روشن می‌کنیم. روی تکه‌های نان تست، پنیر ریخته، آن‌ها را روی سینی فر می‌چینیم. پس از گریل شدن، نان‌های تست را روی سوپ‌ می‌گذاریم. می‎توان روی نان تست علاوه بر پنیر، پیاز، باقلا و نخود‌سبز بریزید. این نان‌ها باید حدود ۲ دقیقه در حالت گریل باشند تا پنیر آب شود.

چون پیاز از کاهنده‌های طبیعی قند خون است، این سوپ به بیماران دیابتی توصیه می‌شود.

همچنین بخوانید:

نوشیدنی ورزشی خانگی ، سالم و پر انرژی

سالاد سزار ؛ طرز تهیه رستورانی

سالاد سبزیجات کبابی ؛ با طعم سس سیر

طرز تهیه پنکیک سبزیجات ؛ آسان و لذت بخش

  • maryam souri
  • ۰
  • ۰

سوسیس بندری غذایی ساده و خوش‌مزه است که به آسانی تهیه می‌شود.

سوسیس بندری

سوسیس بندری غذایی نیمه‌فوری متعلق به مناطق جنوبی کشور است. ویژگی اصلی این غذا تند بودن است. درواقع سوسیس بندری یکی از پرطرفدارترین و خوش‌مزه‌ترین غذاهایی است که با سوسیس درست می‌شود. سوسیس بندری باید تند و داغ خورده شود. این غذا معمولاً با نان ساندویچی، سس تند و سالاد سرو می‌شود. البته سوسیس بندری را با هر نانی که دوست دارید می‌توانید میل کنید. این غذا مناسب مهمانی‌های دوستانه و دورهمی‌های صمیمی است.

مواد اولیه

  • آب: یک لیوان
  • روغن به مقدار لازم
  • گوجه‌فرنگی متوسط: 2 عدد
  • سوسیس (خرد شده به اندازه دل‌خواه) به مقدار لازم
  • فلفل‌سبز تند (خرد شده):  یک عدد
  • پیاز (نگینی خرد شده): یک عدد
  • سیر (نگینی خرد شده): 2 حبه
  • نمک به مقدار لازم

طرز تهیه 

سوسیس بندری

برای تهیۀ این غذای خوش‌مزه، ابتدا گوجه‌فرنگی‌ها را خرد می‌کنیم. در غذاساز یا مخلوط‍‌کن ریخته، ترکیب می‌کنیم تا یکدست شوند. البته می‌توان از رب گوجه‌فرنگی هم استفاده کرد که قطعاً طعم و عطر گوجۀ تازه را ندارد.
تابه را روی شعله گذاشته و روغن می‌ریزیم. پیاز و سیر خرد شده را به اندازه‌ای تفت می‌دهیم که بلوری رنگ و سبک شوند. سپس فلفل را اضافه می‌کنیم. اگر بخواهیم غذا خیلی تند شود، از دانه‌های فلفل هم استفاده می‌کنیم. مواد را کمی تفت می‌دهیم تا فلفل خوب نرم شود. گوجه‌های مخلوط شده را به مواد می‌افزاییم.
بعد از اینکه سس و مواد خوب با هم مخلوط شدند، آب را اضافه کرده، حدود 10 دقیقه می‌گذاریم سس بپزد. در حین پخت به مواد نمک می‌زنیم. برای تندتر شدن غذا، می‌توانید از پودر فلفل‌قرمز هم استفاده کنید.
سوسیس‌ها را در هر اندازه‌ای که دوست داریم، خرد می‌کنیم. آن‌ها را در تابۀ مواد می‌ریزیم. چند دقیقه می‌گذاریم در تابه بمانند تا سوسیس‌ها طعم سس را به خود بگیرند.

سوسیس بندری جنوبی ما آماده است؛ تند و خوش‌مزه!

همچنین بخوانید:

نوشیدنی های خنک و گوارا ؛ برای روزهای گرم

فینگرفود ها ، زینت بخش مجالس و مهمانی ها

سوپ عدس ؛ مقوی و دلچسب

سالاد سزار ؛ طرز تهیه رستورانی

  • maryam souri
  • ۰
  • ۰

لاغری و کاهش وزن با تغییر سبک زندگی، رژیم سالم و ورزش منظم به دست می‌آید و این اسموتی‌ها باعث سرعت روند چربی‌سوزی می‌شوند.

این روزها چربی‌سوزی و کاهش وزن دغدغۀ افراد زیادی است. برخی از اسموتی‌ها اثر معجزه‌آسایی درلاغری و کاهش وزن دارند. این اسموتی‌ها نه تنها در رسیدن به وزن ایده‌آل‌ کمک می‌کنند، بلکه با تصفیۀ بدن و تنظیم سیستم گوارش، التهاب بدن و شکم را کم کرده، باعث سلامتی می‌شوند.

برای تهیۀ این اسموتی‌ها، مواد لازم را آماده کرده،داخل مخلوط‌کن بریزید تا صاف و یکدست شوند.

اسموتی لاغری شاه‌توت

لاغری

  • ماست: یک فنجان
  • شاه‌توت: یک فنجان
  • جو دوسر پرک: یک‌چهارم فنجان
  • عسل: یک قاشق چای‌خوری
  • شکلات تلخ: 50 گرم

اسموتی لاغری سیب تند

لاغری

  • سیب: یک عدد
  • ماست: سه‌چهارم فنجان
  • دارچین: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • هل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • جوز هندی: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • شیر بادام غیر‌شیرین: سه‌چهارم فنجان
  • عسل: نصف قاشق غذاخوری
  • پودر پروتئین وانیلی: یک قاشق

اسموتی لاغری آناناس و آووکادو

این اسموتی اسید‌های چرب ضروری، ویتامین‌های A، E، K، B، C، فیبر و پروتئین مورد نیاز بدن را تأمین می‌کند.

  • یخ: 5 تکه
  • تعداد کمی اسفناج
  • نصف آووکادوی پوست کنده
  • نصف موز
  • زنجبیل تازه (رنده شده): یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • استویا: یک قطره
  • شاهدانه: یک قاشق چای‌خوری
  • آناناس: یک فنجان
  • آب نارگیل: یک‌ونیم فنجان

اسموتی لاغری سبز

لاغری


این اسموتی که سرشار از اسیدهای چرب سالم، فیبر و امگا 3 است، به خاطر داشتن آووکادو، خیار و کیوی، به اسموتی سبز معروف است.

  • بادام یا برنج: یک فنجان
  • برگ کاهو فرانسوی: یک عدد
  • نصف سیب سبز
  • نصف خیار
  • نصف آووکادو
  • کیوی: یک عدد

اسموتی پروتئینی پرتقال

لاغری

  • یک‌چهارم فنجان آب پرتقال
  • نصف عدد موز منجمد متوسط
  • نصف قاشق غذاخوری عسل
  • نصف فنجان شیر بادام
  • یک اسکوپ پودر پروتئین وی
  • پنج تکه یخ

اسموتی لاغری گریپ فروت

لاغری

گریپ‌فروت به سوزاندن چربی‌ و سلولیت‌ها کمک زیادی می‌کند. به‌جز گریپ‌فروت، همۀ مواد این اسموتی حاوی فیبر و مواد مغذی هستند.

  • آب: یک‌ونیم فنجان
  • سیب سبز: یک عدد
  • ساقۀ کرفس: 3 عدد
  • آب یک عدد گریپ‌فروت
  • موز: یک عدد

اسموتی پروتئینی

لاغری

  • شیر بادام: 2 فنجان
  • پودر پروتئین وی: یک اسکوپ
  • دانۀ چیا: یک قاشق چای‌خوری
  • استویا برای شیرین کردن
  • دارچین: یک قاشق چای‌خوری

اسموتی لاغری گوجه و اسفناج

لاغری

  • برگ اسفناج کوچک: یک‌ونیم فنجان
  • گوجه‌فرنگی گیلاسی: 2 عدد
  • گوجه‌سبز: 2 عدد
  • آب یک عدد لیموترش
  • آب: یک فنجان
  • یخ: یک فنجان

اسموتی لاغری پرتقال و توت‌فرنگی

لاغری

  • فلفل‌دلمه‌ای: نصف فنجان
  • توت‌فرنگی: نصف فنجان
  • پرتقال: یک عدد
  • تخم کتان: یک قاشق چای‌خوری
  • آب: یک فنجان
  • یخ: یک فنجان

اسموتی بلوبری و پروتئین

لاغری

  • بلوبری: یک‌دوم فنجان
  • پودر پروتئین وانیلی: یک اسکوپ
  • شیر بادام: یک قاشق چای‌خوری
  • پودر ماکا: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • شیر بادام: یک‌پنجم فنجان
  • دارچین به مقدار لازم

اسموتی پروتئینی با قهوه

لاغری

پیشنهاد می‌شود به‌ جای اینکه روز خود را با یک فنجان قهوه و شکر شروع کنید، این اسموتی پروتئینی با قهوه را امتحان کنید.

  • شیر نارگیل: سه‌چهارم فنجان
  • قهوه دم کشیده: یک فنجان
  • موز یخ زده: یک فنجان
  • کرۀ بادام زمینی: 2 قاشق چای‌خوری
  • پودر پروتئین شکلاتی: یک اسکوپ

همچنین بخوانید:

نان ؛ با طعم سبزی و زیتون

کره بادام زمینی ؛ طرز تهیه خانگی

سالاد سبزیجات کبابی ؛ با طعم سس سیر

طرز تهیه پنکیک سبزیجات ؛ آسان و لذت بخش

  • maryam souri
  • ۰
  • ۰

پنکیک کدو حلوایی یک صبحانۀ مقوی و پرانرژی برای شروع یک روز خوب است.

کدو حلوایی

کدو حلوایی خواص فوق‌العاده‌ای دارد. اما برخی افراد، به‌ویژه کودکان به آن علاقه‌ای ندارند. کدو حلوایی برای افرادی که به زیبایی و سلامت پوست خود اهمیت می‌دهند، یک محافظ پوست قدرتمند و بی‌نظیر است. مصرف این کدو باعث برطرف کردن سلول‌های مرده و درخشان کردن پوست است. همچنین کدو حلوایی به‌علت داشتن اسیدهای چرب، برای برطرف کردن چین‌و‌چروک پوست مفید است. با همۀ این خواص حیف است اگر یک روز پرنشاط را با خوردن کدو حلوایی شروع نکنیم. پنکیک کدو حلوایی است صبحانۀ مفیدی است که علاوه بر دارا بودن خواص زیاد، بسیار لذیذ است.

مواد لازم

  • پورۀ کدو حلوایی: 2 پیمانه
  • آرد: سه چهارم پیمانه
  • شیرعسل یا عسل: نصف پیمانه
  • تخم‌مرغ: 2 عدد
  • بیکینگ‌پودر: یک قاشق چای‌خوری
  • دارچین: یک قاشق مرباخوری
  • وانیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

کدو حلوایی

ابتدا پورۀ کدو حلوایی را آماده می‌کنیم. برای درست کردن این پوره آن را بخارپز کرده، با گوشت‌کوب له می‌کنیم. سپس آن را با شیرعسل و تخم‌مرغ‌ها با همزن دستی می‌زنیم تا با هم خوب مخلوط شوند.

در کاسه‌ای دیگر آرد، بیکینگ‌پودر، وانیل و دارچین را با هم ترکیب می‌کنیم. مواد هر دو کاسه را با هم مخلوط کرده، هم می‌زنیم تا یکدست شوند.
یک تابۀ کوچک را با کمی روغن مایع چرب می‌کنیم و از مواد پنکیک، مقداری درون تابه ریخته، آن را سرخ می‌کنیم. وقتی یک طرف پنکیک سرخ شد، طرف دیگر آن را هم سرخ کرده و با مقداری شیرعسل روی آن را تزیین می‌کنیم. می‌توان از کدو حلوایی تکه و آب‌پز شده برای سرو استفاده کرد.

تخم کدو حلوایی

جالب است بدانید تخم این کدو یک دنیا خاصیت دارد! تخم کدو حلوایی ضد انگل، ضد افسردگی، محافظ پروستات، تقویت‌کنندۀ مثانه، ضد التهاب طبیعی و کاهش‌دهندۀ کلسترول خون است.

همچنین بخوانید:

کره بادام زمینی ؛ طرز تهیه خانگی

تهیه بستنی قهوه ؛ به شیوه خانگی

طرز تهیه پنکیک سبزیجات ؛ آسان و لذت بخش

دمنوش عناب ؛ خاص و مفید

  • maryam souri