مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

۱۰ مطلب در اسفند ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

دونات مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین‌المللی است که در کشورهای مختلف با دستورهای متنوعی تهیه می‌شود. این غذای خوشمزه را می‌توانیم با مواد متنوعی درست کنیم.

دونات مرغ

دونات مرغ و قارچ غذایی بسیار خوشمزه و پرطرفدار مخصوصا در بین بچه‌ها است. از آن می‌شود به عنوان پیش غذا در عصرانه و دورهمی‌های خانوادگی نیز استفاده کرد و طرز تهیه آن خیلی آسان است. بامجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خمیر دونات مرغ

  • تخم‌مرغ ۱ عدد
  • خمیر مایه ۱ قاشق مرباخوری
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  • شکر ۱ قاشق مرباخوری
  • نمک ۱ قاشق مرباخوری
  • روغن مایع ۱/۴ پیمانه
  • آرد ۲ لیوان
  • آب ولرم ۱/۲ پیمانه
  • فلفل سیاه، پودرسیر، آویشن به مقدار لازم

مواد لازم برای مواد میانی دونات مرغ

  • سینه مرغ ۱ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • قارچ ۲۵۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه و برگ بو به مقدار لازم

طرز تهیه دونات مرغ و قارچ

  • ابتدا آب ولرم را داخل کاسه یا لیوان ریخته و به آن خمیر مایه و شکر را اضافه کنید و هم بزنید. روی ظرف را به‌مدت ۱۰ دقیقه بپوشانید تا خمیر مایه کف کند و به‌عمل بیاید.
  • تخم‌مرغ، روغن مایع، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و با همزن دستی بزنید تا یکدست شود. سپس خمیر مایه عمل آمده را به آن اضافه کنید و به تدریج شروع به اضافه کردن آرد کنید تا مانند خمیر جمع شود.
  • در ادامه خمیر را روی میز کار بیاورید و آن را به‌مدت ۱۰ دقیقه خوب ورز دهید. سپس سطح خمیر را کمی چرب کنید و روی ظرف را بپوشانید. به‌مدت ۱ ساعت در دمای محیط به آن استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
  • سینه مرغ را با یک پیاز چهار قسمت شده، ادویه، نمک و برگ بو داخل قابلمه ریخته و روی آن آب بریزید. اجازه دهید سینه مرغ پخته شود بعد آن را خارج کرده و ریش ریش کنید. قارچ‌ها را شسته و خرد کرده و داخل تابه با کمی روغن با حرارت بالا تفت دهید تا آب قارچ‌ها کشیده شود.
  • پف خمیر را بعد از ۱ ساعت گرفته و مواد میانی را به همراه کمی پودر سیر، آویشن و فلفل سیاه اضافه کنید. خوب مواد را هم بزنید تا خمیر و مواد میانی کاملا یکدست شوند.
  • خمیر را روی سطح آرد پاشی شده قرار دهید و کمی باز کنید سپس با قالب دونات یا اگر قالب دونات نداشتید با کمک یک لیوان، خمیر را برش بزنید. داخل یک شیرجوش روغن ریخته تا داغ شود سپس دونات‌های مرغ را داخل روغن داغ سرخ کنید.حتما حرارت کاملا ملایم باشد.
  • بعد از برش زدن برای پخت دونات مرغ آن‌ها را داخل سینی فر قرار دهید. سینی را در فر به مدت ۳۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا دونات‌ها پخته شود. در انتهای پخت روی فر را روشن کنید تا سطح دونات مرغ در فر نیز طلایی شود.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب دستور پخت کوکو کلم بروکلی را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

سوپ زنجبیل و هویج؛ انتخابی مقوی و لذیذ

مرغ را به سبک ایتالیایی بپزید

برگر بادمجان و پنیر، کبابی و خوشمزه

پای گوشت و سیب زمینی؛ غذایی خوشمزه و ساده

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

  • maryam souri
  • ۰
  • ۰

خوراک نخود فرنگی از غذاهای خوشمزه و اشتها برانگیزی است که هرکسی را وسوسه می‌کند تا یک بار هم که شده برای تهیه این خوراک دست به کار شود.

طرز تهیه خوراک نخود فرنگی

در آشپزی به سبک هندی غذاهای خوشمزه‌ای پخته می‌شود که آنقدرها تند نیست و با خیال راحت می‌توانید آن را مطابق با ذائقه خود آماده و سرو کنید. تعداد مواد اولیه این خوراک هندی نسبت به دیگر غذاها زیاد است، اما خیلی سریع آماده می‌شود. طرز تهیه خوراک نخود فرنگی را در مجله دلتا دنبال کنید.

مواد لازم

  • گوشت قرمز چرخ کرده  ۹۰۰ گرم
  • روغن  ¼ پیمانه
  • سیر تازه ریز شده  ۶ الی ۹ حبه
  • فلفل چیلی سبز  ۳ الی ۶ عدد
  • نخود فرنگی ۵۰۰ گرم
  • گشنیز تازه ۱ دسته
  • فلفل هالاپینو یا جالاپینو  ۴ عدد
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • گوجه فرنگی بزرگ ۲ عدد
  • ادویه مخلوط گرام ماسالا ۲ قاشق مرباخوری
  • نمک ۲ قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه ۱ قاشق مرباخوری
  • پودر زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
  • پودر تخم گشنیز ۱ قاشق مرباخوری
  • پودر کاری ۱ قاشق مرباخوری
  • پودر زیره سبز ۱ قاشق مرباخوری
  • پودر شنبلیله خشک ¼ قاشق مرباخوری
  • پودر فلفل قرمز ¼ قاشق مرباخوری
  • زنجبیل تازه رنده شده ۱ قاشق مرباخوری

خوراک نخود فرنگی و گوشت

طرز تهیه خوراک نخود فرنگی

  • ابتدا تمامی ادویه جاتی که نیاز به خرد شدن دارند به صورت ریز خرد کرده و در ظرفی مناسب روی شعله ملایم بدون روغن تفت دهید.
  • پیاز را در تابه‌ای به طور جداگانه تفت داده و سیر، زنجبیل و فلفل چیلی را به آن اضافه کنید. وقتی مواد به خوبی تفت خورد، ادویه‌جات تفت‌خورده را به مواد اضافه کنید.
  • زمانی که مواد به ته ظرف چسبید مقداری آب اضافه کنید. آب ظرف که تبخیر شد، دوباره آب بیشتری از مرحله قبل اضافه کنید این کار را ۳ بار انجام دهید. به طور کلی این کار ۱۵ دقیقه وقت می‌برد.
  • در ظرف دیگر گوشت را تفت داده و به آن ادویه گرام ماسالا، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و مجددا تفت دهید.
  • مواد پیاز و نخود فرنگی را به گوشت اضافه کنید.
  • گوجه فرنگی رنده‌شده را به مواد اضافه کرده و اجازه دهید تمام ترکیب مواد چند دقیقه به آرامی پخته و نخود فرنگی‌ها کاملا نرم و قابل جویدن شوند. چنانچه تمایل به اضافه کردن پودر شنبلیله دارید همزمان با اضافه کردن گوجه فرنگی به غذا اضافه کنید.
  • در این مرحله برگ گشنیز را اضافه کنید و اجازه دهید چند جوش بزند.
  • در مرحله آخر، در تابه را بگذارید تا خوراک روی شعله جا بیفتد و نخودفرنگی خوب بپزد.

بسته به ذائقه می‌توانید از سیب زمینی و سویا به جای گوشت استفاده کنید. همچنین خوراک نخود فرنگی را می‌توانید با نان‌های محلی یا به عنوان خورشت در کنار برنج سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع خوراک مطلب “طرز تهیه‌ خوراک مرغ پرتقالی” را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

فیله مرغ با سس سیر

سوپ گندم؛ پیش‌غذای ساده و سریع

پیتزا سوسیس و قارچ؛ فست‌فود نوستالژیک

دستور پخت لازانیا رولی

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

  • maryam souri
  • ۰
  • ۰

از خواص کلم بروکلی می‌توان به تقویت سیستم ایمنی بدن، کمک به هضم غذا، کمک به سلامت مغز و کبد، اشاره کرد. این کوکو برای افراد گیاه خوار بسیار مفید است.

کوکو کلم بروکلی

کوکو کلم بروکلی یکی از انواع کوکوهای مقوی است. شاید برای شما هم جالب باشد که از کلم بروکلی بتوانید کوکو تهیه کنید این کوکوی خوش‌رنگ که به سادگی تهیه می‌شود در عین حال بسیار مقوی است. امروز در مجله دلتا طرز تهیه کوکو کلم بروکلی رژیمی را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه کوکو کلم بروکلی

  • کلم بروکلی ۱ پیمانه
  • هویج ریز رنده شده ۲ عدد متوسط
  • پیاز ریز رنده شده ۱ عدد متوسط
  • سبزیجات معطر ۱ قاشق غذاخوری
  • قارچ نگینی خرد شده ۳ عدد
  • تخم‌مرغ ۱ عدد
  • آرد سوخاری ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه کوکو کلم بروکلی

مرحله اول : آماده سازی کلم بروکلی

ابتدا کلم بروکلی را خوب شسته و یک قابلمه آب روی گاز قرار دهید و بگذارید تا به جوش بیاید زمانی که به جوش آمد کلم‌ها را در آب در حال جوش ریخته و اجازه دهید تا کمی نرم شود و میکروب‌های آن از بین برود سپس آن را آب‌کشی کنید و اجازه دهید تا خنک شود سپس به قطعات کوچک‌تر ریز کنید.

مرحله دوم : مخلوط کردن مواد

تمام سبزیجات را داخل یک کاسه ریخته و کلم بروکلی خرد شده را به آن اضافه کنید تخم‌مرغ، آرد و ادویه‌ها را افزوده و هم بزنید تا مواد کاملا یک‌دست شوند.

مرحله سوم : سرخ کردن کوکو کلم بروکلی

یک تابه را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن ریخته تا داغ شود و با قاشق از مواد کوکو برداشته و داخل تابه سرخ کنید. زمانی‌که یک طرف کوکو پخته شد با کفگیر آن را برگردانید و خوب سرخ کنید می‌توانید روی دستمال روغن‌گیر قرار دهید سپس به همراه سبزیجات مختلف و نان تازه میل کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب خورشت به آلو با مرغ، خوشمزه و مجلسی را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

آش سنگ سیر غذای خوشمزه کردی

خورشت به آلو با مرغ، خوشمزه و مجلسی

آلبالو پلو با گوشت قلقلی

طرز تهیه خوراک اسفناج

خورشت اسفناج و گردو؛ سرشار از خاصیت

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

  • maryam souri
  • ۰
  • ۰

کتلت سویا از انواع شامی‌های بدون گوشت به شمار می‌رود و برای افرادی که منع مصرف گوشت دارند یک وعده غذایی مناسب است.

طرز تهیه کتلت سویا

کتلت سویا از شامی‌های خوشمزه ایرانی است که به دلیل استفاده از سویا در پخت آن، انتخاب بسیار مناسبی برای کسانی که به دنبال غذاهای سالم‌تری هستند، محسوب می‌شود. با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می‌توانید برای ۴ نفر کوکو سویا تهیه کنید. مجله دلتا را با طرز تهیه کتلت سویا دنبال کنید.

مواد لازم

  • پیاز ۱ عدد
  • سویا ۲۵۰ گرم
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • جعفری ۵۰ گرم
  • قارچ بزرگ ۳ عدد
  • سیب زمینی ۱ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

کتلت سویا

طرز تهیه کتلت سویا

  • ابتدا سویا را شسته و اجازه دهید تا به مدت ۳۰ دقیقه خیس بخورد. سیب زمینی را آب‌پز کنید. جعفری را ریز خرد کرده و داخل یک کاسه به پیازی که از قبل رنده کرده و آب آن را گرفته‌اید اضافه کنید.
  • قارچ‌ها را شسته و با یک دستمال کاملا خشک کنید. هر کدام از قارچ‌ها را به ۴ قسمت تقسیم کنید.
  • در تابه‌ای کوچک کمی روغن بریزید. قارچ‌ها را در روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا قارچ‌ها خنک شوند. سپس قارچ‌ها را ریز خرد کرده و به جعفری و پیاز اضافه کنید.
  • سیب زمینی آب‌پز شده را رنده کرده و به مواد بیفزایید.
  • سویا را آبکش کرده، چرخ کنید و با تخم‌مرغ‌، آرد و نمک، فلفل و زردچوبه به مواد اضافه کنید.
  • مواد را کاملا مخلوط کنید تا یک‌دست شود، سپس به اندازه یک فلافل از مایه کتلت بردارید و در روغن داغ هر دو طرف کتلت را سرخ کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع ناگت مطلب “طرز تهیه ناگت گوشت” را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

تاس‌کباب خوشمزه‌تر از همیشه

دستور پخت املت مرغ و سبزیجات

آش سنگ سیر غذای خوشمزه کردی

خورشت به آلو با مرغ، خوشمزه و مجلسی

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

  • maryam souri
  • ۰
  • ۰

به خواص بسیار زیادی دارد که با تهیه این خورشت می‌توانید از این خواص بهره‌مند شوید. از مهم‌ترین خواص میوه به می‌توان به سم‌زدایی کبد، درمان سرماخوردگی و آنفولانزا و کنترل فشار خون اشاره کرد.

خورشت به آلو با مرغ

میوه‌ به یکی از میوه‌های پاییزی است که به‌صورت خام طعم بی‌نظیری دارد؛ اما شاید پختن خورشت با آن برای عده‌ معدودی خیلی دلچسب نباشد؛ با این حال این میوه در انواع خورشت و غذاها استفاده می‌شود و با ذائقه بسیاری از افراد جور در می‌آید. در این مطلب قصد داریم تا شما را با یکی از انواع غذاهای خوشمزه با به یعنی خورشت به آلو با مرغ آشنا کنیم؛ پس با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خورشت به آلو با مرغ

  • میوه به ۱ عدد متوسط
  • سینه مرغ به مقدار لازم
  • آلو ۱۰ عدد
  • پیاز ۱ عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک فلفل و زردچوبه به مقدار کافی

دستور تهیه

۱. میوه به را به خوبی شسته و آن را به صورت مکعبی یا با قالب، برش بزنید. برای آن‌که به‌های برش خورده سیاه نشوند می‌توانید آن‌ها را در یک ظرف آب بریزید.

۲. پیاز را نیز خرد یا خلال کنید و آن را تفت دهید تا طلایی رنگ شود. در انتها روغن پیاز‌ها را بگیرید.

۳. به‌های خود را از آب خارج کرده و آب آن را بگیرید؛ سپس آن‌ها را در همان روغنی که پیازها را با آن سرخ کردید، برای مدت ۳ الی ۴ دقیقه تفت دهید. این کار باعث می‌شود که به‌ها در خورشت له نشوند.

۴. حال نوبت به سرخ کردن مرغ‌ها می‌رسد. در ابتدا بهتر است مرغ‌ها را آب‌پز کنید و سپس آن‌ها را با زعفران یا زردچوبه و نمک سرخ کنید.

۵. پیاز و رب را با هم مخلوط کنید و در قابلمه مورد نظرتان بریزید. تا زمانی که رب کاملا سرخ شود به تفت دادن ادامه دهید و پس از آن فلفل را به آن اضافه کنید. سپس مرغ و بعد از یک دقیقه به را به ظرف اضافه کنید. دو دقیقه بعد نیز آلوهای شسته شده را به ظرف اضافه کنید.

۶. حال به مقدار لازم یعنی به مقداری که آب فقط روی مواد را بگیرید، آب داغ یا آب جوش به قابلمه اضافه کنید.

۷. اجازه دهید خورشت به مدت نیم ساعت  روی حرارت ملایم گاز پخته شود.

خورشت به آلو با مرغ شما آماده است. ممکن است برخی از افراد این غذا را به‌صورت شیرین دوست داشته باشند. در این صورت هنگام سرخ کردن رب گوجه، یک قاشق شکر به آن اضافه کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب آش سنگ سیر غذای خوشمزه کردی را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

آش سنگ سیر غذای خوشمزه کردی

شامی کباب؛ کتلت ترد و لذیذ

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

  • maryam souri
  • ۰
  • ۰

در ایام گذشته این آش با گوشت خرگوش تهیه می‌شده است ولی امروزه بیشتر با گوشت بوقلمون و غاز تهیه می‌شود و برای این آش بیشتر از کشک محلی گوسفندی استفاده می‌شود که طعم و مزه بی‌نظیری به این آش می‌دهد.

آش سنگ سیر

آش سنگ سیر یکی از آش‌های بسیار خوشمزه کردی است که بیشتر در زمستان و روزهای سرد تهیه می‌شود. آش سنگ سیر سرشار از کلسیم است این آش مقوی و خوشمزه را حتما تهیه کنید. امروز در مجله دلتا آش سنگ سیر بسیار خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه آش سنگ سیر

  • سینه و ران بوقلمون ۵۰۰ گرم
  • کشک ۲۵۰ گرم
  • سیر رنده شده ۳۵ گرم
  • ماش ۱ پیمانه
  • برنج گرده محلی ۲۵۰ گرم
  • پیاز ۳ عدد
  • آب‌جوش ۸ لیوان
  • کره ۵۰ گرم
  • نمک، فلفل‌سیاه، فلفل‌قرمز، زردچوبه و برگ بو به مقدار لازم

طرز تهیه آش سنگ سیر

مرحله اول : پخت گوشت

ابتدا داخل یک قابلمه با حجم مناسب کره را ریخته تا ذوب شود سپس ۱ عدد پیاز خرد شده نگینی شده را به همراه کمی زردچوبه تفت دهید تا طلایی و سبک شود. پس از آن سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر خارج شود.

مرحله دوم : پخت گوشت

گوشت ترکیبی از بوقلمون را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد و کاملا سرخ شود سپس به آن ۱ عدد برگ بو و نمک اضافه کنید و ۸ لیوان آب را بریزید و اجازه دهید تا گوشت با حرارت ملایم به مدت سه ساعت پخته و نرم شود.

مرحله سوم : پخت برنج و ماش

بعد از پخت گوشت آن را به همراه برگ بو از داخل آب جدا کنید. ماش را از قبل به مدت ۲ ساعت بگذارید تا خیس بخورد سپس داخل یک قابلمه ریخته و اجازه دهید تا ۲۰ دقیقه بجوشد و رنگ سیاه آن خارج شود سپس آبکش کنید و به همراه برنج که از قبل شسته‌اید داخل آب گوشت بریزید. سپس درب قابلمه را گذاشته و اجازه دهید برنج و ماش نیز پخته شود.

مرحله چهارم : تهیه گوشت قلقلی بوقلمون

گوشت سینه و ران را داخل غذاساز ریخته و له کرده سپس به آن ۲ عدد پیاز رنده شده را اضافه کنید. در مرحله بعد به آن فلفل‌سیاه، فلفل‌قرمز و نمک افزوده خوب ورز دهید تا منسجم شود سپس از مواد به اندازه یک گردو برداشته و در دست گرد کرده و داخل روغن سرخ کنید.

مرحله پنجم : تهیه آش سنگ سیر

برنج و ماش باید کاملا پخته شود و اصلا نباید آبکی باشد. کشک را که از قبل با مقداری آب ولرم رقیق کرده‌اید به مخلوط ماش و برنج اضافه کنید و خوب هم بزنید سپس به همراه پیاز داغ فراوان و گوشت قلقلی‌های سرخ شده سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب دستور پخت لازانیا رولی را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

کباب کوبیده در فر

یتیمک؛ غذایی رژیمی و ارزان

املت فلفل سبز و سیب زمینی

حلیم شیر؛ انتخابی مقوی برای صبحانه

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

  • maryam souri
  • ۰
  • ۰

سوپ گندم نوعی سوپ ساده و سبک است که خواص زیادی دارد.

سوپ علاوه بر این‌که به خاطر مواد تشکیل دهنده‌اش برای بهبود بسیاری از بیماری‌ها مفید است و از سوی پزشکان توصیه و تجویز می‌شود، یک پیش غذای خوشمزه رستورانی و مجلسی هم هست که ته دل‌تان را می‌گیرد و از پرخوری سر میز شام و ناهار پیشگیری می‌کند. انواع و اقسام سوپ و طرز تهیه آن‌ها در آشپزخانه‌های کشورهای مختلف دنیا وجود دارد و کمتر پیش می‌آید با استقبال روبرو نشود. طرز تهیه سوپ گندم را در مجله دلتا دنبال کنید.

مواد لازم

  • گندم پوست کنده یک پیمانه
  • پیاز یک عدد
  • سینه مرغ یک عدد
  • هویج یک عدد
  • جعفری خرد شده ۳ پیمانه
  • ساقه کرفس یک عدد
  • رب گوجه فرنگی در صورت تمایل
  • نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل به میزان لازم

سوپ-گندم

طرز تهیه سوپ گندم

  • گندم را از شب قبل خیس کنید تا نرم شده و بهتر بپزد.
  • پیاز را نگینی خرد کرده و با مقدار کمی روغن تفت دهید تا سبک شود. همین که پیاز کمی نرم شد، کافی است. نیازی به سرخ شدن و طلایی شدن آن نیست.
  • استخوان سینه مرغ را درآورده و گوشت آن را مکعبی خرد کنید. تکه‌های مرغ را به پیاز افزوده و کمی تفت دهید.
  • سپس مقداری زنجبیل، زردچوبه، فلفل و در صورت تمایل یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.
  • هویج و ساقه کرفس را نگینی خرد کنید. گندم را پس از آبکش کردن، با هویج و کرفس خرد شده به مواد اضافه کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید مقداری قارچ را ورقه‌ای کرده و پس از تفت دادن در سوپ بریزید.
  • در قابلمه مقدار مناسبی آب ریخته، روی شعله ملایم بگذارید تا مواد بپزند و سوپ به غلظت مناسب برسد.
  • در اواخر پخت، یک قاشق جعفری خرد شده با کمی نمک در سوپ بریزید.
  • سوپ گندم را با لیمو ترش یا آبلیموی تازه سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع سوپ “طرز تهیه سوپ حریره” را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه بورانی کدو حلوایی

دستور پخت لازانیا رولی

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

  • maryam souri
  • ۰
  • ۰

لازانیا یکی از محبوب‌ترین غذاهای دنیا است و برای پذیرایی در مهمانی‌ها از بهترین و شیک‌ترین غذاها به‌شمار می‌رود.

لازانیا رولی

لازانیا رولی ، یکی از روش‌های آسان برای تهیه لازانیا این غذای محبوب در سراسر دنیا است. لازانیا رولی را می‌توانید هم در فر و هم در ماهیتابه دو طرفه تهیه کنید. امروز در مجله دلتا لازانیا رولی با سس بشامل را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه لازانیا رولی

  • گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • قارچ ۲۵۰ گرم
  • فلفل دلمه ۱ عدد
  • لازانیا ۱ بسته
  • سیر ۲ حبه
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و آویشن به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس بشامل لازانیا رولی

  • شیر ۱ لیوان
  • آرد ۱ قاشق غذاخوری
  • کره ۱۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه لازانیا رولی

ابتدا پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و داخل تابه با کمی روغن تفت دهید تا سبک شود سپس به سیر پوره شده اضافه کنید و تفت داده تا عطر سیر خارج شود در ادامه گوشت چرخ‌کرده را به همراه ادویه‌ها و آویشن افزوده و تفت داده تا گوشت تغییر رنگ دهد سپس فلفل‌دلمه نگینی شده را به همراه قارچ خرد شده اضافه کنید و خوب تفت دهید تا مواد یک‌دست شود در انتها کمی نمک را به همراه رب افزوده و تفت دهید.

داخل یک تابه کره را ریخته تا ذوب شود سپس آرد را افزوده و تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود و به تدریج شیر گرم را به آن اضافه کنید و در انتها کمی نمک و فلفل افزوده و زمانی که به غلظت رسید از روی حرارت بردارید.

یک قابلمه آب روی گاز قرار دهید تا گرم شود و به جوش بیاید. مقداری نمک و روغن را داخل آب ریخته بعد از به جوش آمدن ورقه‌های لازانیا را داخل آب ریخته و صبر کنید تا نرم شود سپس آبکش کنید.

ورقه‌های لازانیا را روی تخته یا میز کار قرار دهید و سپس روی ورقه‌ها کمی سس به همراه مواد گوشتی و پنیر پیتزا بریزید و به آرامی رول کنید و داخل ظرف پیرکس که از قبل چرب کردید قرار دهید.

تمام خمیر لازانیا را به صورت رولی تهیه و داخل ظرف قرار دهید و روی لازانیاها سس سفید را به همراه پنیر پیتزا ریخته و در فر به مدت ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید در انتهای پخت روی فر را روشن کرده تا سطح پنیر طلایی شود. همچنین می‌توانید در ماهیتابه دوطرفه این غذا خوشمزه را تهیه کنید و به دلخواه تزئین کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب دستور پخت پیتزا یونانی را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

شنیسل گوشت؛ غذای حاضری خوشمزه

گراتن مرغ؛ طعمی متفاوت

خوراک میگو زعفرانی

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

  • maryam souri
  • ۰
  • ۰

املت از آن غذاهای فوری و خوشمزه است که طعم آن تکراری نمی‌شود.

املت مرغ و سبزیجات

انواع املت را می‌توانید به عنوان یک غذای سریع برای صبحانه، ناهار و شام تهیه و نوش جان کنید. در این مطلب از مجله دلتا طرز تهیه املت مرغ و سبزیجات را به شما آموزش می‌د‌هیم. این غذا یک وعده کامل حاوی پروتئین است.

مواد لازم

تخم مرغ: ۳ عدد

سینه مرغ: ۱ عدد

هویج: ۲ عدد

کدو سبز: ۱/۲ عدد

پیاز: ۱/۲ عدد

پیازچه: ۲ عدد

گوجه فرنگی: ۱ عدد

کره: ۴  قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به دلخواه

انواع املت

 

طرز تهیه املت مرغ و سبزیجات

  • سینه مرغ را به نوارهای نازک برش بزنید و در ۲ قاشق غذاخوری کره تفت بدهید و نمک و فلفل بزنید. پس از ۵ دقیقه مرغ‌ها را در بشقابی کشیده و کنار بگذارید.
  • سبزیجات را مکعبی خرد کنید و در ۲ قاشق کره باقی‌مانده برای ۲ دقیقه تفت بدهید. سپس در تابه را ببندید تا سبزیجات برای ۴ دقیقه دیگر بپزند. سبزیجات را نیز کنار بگذارید.
  • تخم مرغها را به همراه نمک و فلفل هم بزنید تا رنگ آن روشن شود. سپس در تابه بریزید و در آن را ببندید. پس از ۲ دقیقه در تابه را بردارید و مرغ و سبزیجات را روی نیمی از املت پخش کنید. نیم دیگر املت را روی آن برگردانید و با کفگیر کمی فشار دهید تا لبه‌های املت به هم بچسبد. پس از یک دقیقه املت را برگردانید تا هر دو روی آن طلایی شود.

پیشنهاد مطالعه: اگر طرفدار صبحانه‌های مفصل و املت هستید پیشنهاد می‌کنیم طرز تهیه «املت فلفل سبز و سیب زمینی» را در مجله آشپزی بخوانید.

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

  • maryam souri
  • ۰
  • ۰

پیتزا پختن در خانه لطفی دارد که شاید پیتزا خوردن بیرون از خانه نتواند به پای آن برسد. خصوصاً که در خانه مطمئن هستید از مواد مرغوب استفاده می‌کنید و غذای سالمی برای خانواده خود تهیه خواهید کرد.

پیتزا یونانی

پیتزا یونانی یکی از پیتزاهای بسیار خوشمزه است که مواد زیادی برای تهیه آن نیاز نیست و یکی از مهم‌ترین نکات تهیه پیتزا یونانی، عمق کم آن است که مانند پیتزاهای آمریکا خمیر را زیاد ضخیم نمی‌گیرند و در تابه‌های کم عمق تهیه می‌شود و مواد آن کاملا سلیقه‌ای است. امروز در مجله دلتا پیتزا یونانی مخصوص را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا یونانی

  • تخم‌مرغ ۲ عدد
  • روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
  • جوش‌شیرین ۱ قاشق چایخوری
  • ماست ۱/۲ پیمانه
  • آرد به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه پیتزا یونانی

  • پیاز قرمز ۱ عدد
  • فلفل دلمه رنگی ۱ عدد
  • زیتون سیاه ۱۰ عدد
  • پونه کوهی ۱ قاشق چایخوری
  • گوجه ۱ عدد
  • پنیر فتا ۲۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • سس کچاب به مقدار لازم
  • پودر سیر به مقدار لازم

دستور پخت پیتزا یونانی

ابتدا ماست را با جوش‌شیرین مخلوط کنید تا جوش‌شیرین فعال شود و ماست پف کند سپس به آن تخم‌مرغ و روغن مایع را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود سپس شروع به اضافه کردن آرد کنید باید به مقداری آرد اضافه کنید تا خمیر جمع شود نباید بیش از اندازه آرد اضافه کنید وقتی خمیر جمع شد به مدت ۱۰ دقیقه با دست خوب ورز دهید. خمیر پیتزا ما حاضر است.

زیتون، گوجه، فلفل دلمه و پیاز را ریز خرد کنید. پنیر را رنده کنید. خمیر پیتزا را داخل تابه مورد نظر باز کنید و سس کچاب را با کمک قلم‌مو روی خمیر بزنید سپس کمی پنیر پیتزا روی خمیر بریزید و بعد از آن همه مواد خرد شده را روی خمیر بریزید.

روی خمیر پونه‌کوهی خشک را به همراه پودر سیر بریزید و در آخر آن را با پنیر پیتزا کاور کنید. فر را از قبل گرم کرده و تابه پیتزا را داخل فر قرار دهید و دمای را روی ۱۸۰ درجه و زمان ۳۵ دقیقه تنظیم کنید. در انتهای پخت ۲ دقیقه روی خمیر را گریل کنید. به همین راحتی پیتزا یونانی ما حاضر است.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب دستور پخت کشک بادمجان لقمه‌ای را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه خوراک ماهیچه

یخمه ترش؛ غذای اصیل اصفهانی

کدو بره؛ غذای شمالی بی‌نظیر

کتلت عدس خانگی، یک غذای دلچسب

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

  • maryam souri