مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

۶۶ مطلب در آذر ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

پیتزا سوسیس و قارچ از ساده‌ترین پیتزاهایی است که می‌توانید از آن به‌عنوان گزینه شام و ناهار استفاده کنید.

طرز-تهیه-پیتزا-سوسیس-و-قارچ

پیتزا سوسیس یکی از قدیمی‌ترین و نوستالژیک‌ترین پیتزاهای دنیا و در واقع نسل نخست پیتزاهاست. این پیتزا با مرغ، قارچ، کالباس، پیاز حلقه شده، گوجه فرنگی و … تهیه می‌شود. از آنجاکه اکتبر را ماه جهانی پیتزا می‌نامند، مجله دلتا با طرز تهیه پیتزا سوسیس و قارچ و فوت و فن پخت آن به روز شده است.

مواد لازم

(مناسب برای ۴ نفر)

  • پنیر موزارلای ۵۰۰ گرمی ۱ بسته
  • خمیر پیتزای ایتالیایی ۱ بسته
  • سوسیس ۲۵۰ گرم
  • پیاز خرد شده ۱ پیمانه
  • قارچ خرد شده ۱ بسته ( ۲۰۰ گرم)
  • فلفل دلمه‌ای قرمز یا سبز ۱ پیمانه
  • سس چیلی ۵۰ گرم
  • پنیر پارمسان رنده ۵۰ گرم
  • گوجه گیلاسی ۸ عدد
  • زیتون بدون هسته ۱۰۰ گرم
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

پیتزا-سوسیس

طرز تهیه پیتزا سوسیس و قارچ

  • شعله پایین فر را روشن کنید و دمای آن را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) تنظیم کنید و اجازه دهید خوب گرم شود. سپس کف سینی فر را با روغن چرب کنید تا خمیر پیتزا به آن نچسبد.
  • در یک ماهیتابه بزرگ روغن زیتون بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. سوسیس‌ها را خرد کرده و در ماهیتابه بریزید و به مدت ۳ دقیقه بپزید. پیاز و قارچ را اضافه کنید و ۴ دقیقه تفت دهید. فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر تفت دهید.
  • خمیرها را به همان صورت منجمد در سینی فر بچینید.
  • سس چیلی را روی خمیرها (تا نزدیک لبه‌های آن) پخش کنید. پودر پنیر پارمسان را روی لایه سس پخش کنید و مقداری پنیر روی آن اضافه کنید. مخلوط سوسیس را روی پیتزاها بریزید و بقیه پنیرها را روی مخلوط سوسیس بریزید. گوجه گیلاسی و زیتون‌های برش خورده را روی پیتزا بچینید.
  • سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید، در فر را ببندید و بگذارید حداقل به‌مدت ۱۰ دقیقه پیتزاها بپزند. سپس شعله پایین فر را خاموش کنید و شعله بالایی را روشن کنید. پخت پیتزاها را برای ۱۰ دقیقه دیگر ادامه دهید تا پنیر روی پیتزا کاملا آب شده و طلایی شود.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع پیتزا “طرز تهیه لاه‌ماجون؛ پیتزای ترکی” را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه خورشت داوود پاشا

آش اوماج تبریزی؛ خوشمزه و لذیذ

لازانیا بدون گوشت؛ همچنان لذیذ

فیله مرغ با سس سیر

طرز تهیه پیتزا بادمجان و سیر

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

  • maryam souri
  • ۰
  • ۰

سوپ شلغم یکی از انواع سوپ سبزیجات خوشمزه و خوش طعم و بسیار مقوی است.

طرز-تهیه-سوپ-شلغم

اگر درگیر سرماخوردگی شدید و طعم شلغم پخته شده به تنهایی برای‌تان ناخوشایند است. پیشنهاد می‌دهیم با یک سوپ خوشمزه شلغم، از شر سرماخوردگی راحت شوید. با طرز تهیه سوپ شلغم با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم

  • سینه مرغ یک عدد
  • پیاز متوسط یک عدد
  • شلغم ۲ عدد
  • هویج کوچک ۲ عدد
  • ساقه کرفس ۲ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • گوجه‌فرنگی ۲ عدد
  • جعفری تازه یک پیمانه
  • گشنیز تازه یک پیمانه
  • پیازچه یک پیمانه
  • رشته فرنگی (ورمیشل) یک پیمانه
  • لیمو ترش ۲ عدد
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

سوپ-شلغم

طرز تهیه سوپ شلغم

  • در یک قابلمه مرغ را با پیاز و نمک و زردچوبه بپزید. تا وقتی که مرغ بپزد، پیاز، شلغم، کرفس، گوجه فرنگی و هویج را به صورت نگینی خرد کنید. سیر را رنده کرده یا بسیار ریز خرد کنید.
  • در یک قابلمه جداگانه پیاز، شلغم، کرفس، هویج، سیر و گوجه فرنگی را با ۵ پیمانه آب و کمی نمک و فلفل بریزید و حدود ۴۵ دقیقه منتظر بمانید تا آب به جوش آمده و سبزیجات پخته شوند.
  • مرغ پخته شده را به صورت ریش ریش خرد کنید و بعد از این که سبزیجات پخته شدند، با گشنیز، جعفری و پیازچه خرد شده به قابلمه اضافه کنید.
  • در ادامه رشته فرنگی یا ورمیشل را هم به سوپ اضافه کنید. اگر سوپ‌ کم‌آب است مقداری آب به آن اضافه کنید. در قابلمه را ببندید و حدود ۲۰ دقیقه صبر کنید تا طعم مواد به خورد هم بروند.
  • در آخر مقداری آب لیمو ترش هم به سوپ اضافه کنید.
  • سوپ شلغم و مرغ آماده است. آن را در ظرف مناسب سرو کرده و مقداری جعفری و گشنیز خرد شده برای تزیین روی آن بریزید.
  • اگر مایل بودید که سوپ لعاب بیشتری داشته باشد، می‌توانید از مقداری جو پرک و کمی رب برای رنگ دادن به سوپ استفاده کنید.
  • زنجبیل، آویشن برای سرماخوردگی مناسب‌اند. در صورت تمایل می‌توانید مقداری از آن‌ها استفاده کنید.

همچنین بخوانید:

سوپ اسفناج و عدس؛ یک پیشنهاد ویژه

طرز تهیه سوپ بادام زمینی

طرز تهیه سوپ شلغم و جو درمانی برای کرونا

طرز تهیه آش شوربا

طرز تهیه آش بادمجان

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

  • maryam souri
  • ۰
  • ۰

خورشت بلدرچین یک غذای خوشمزه است که برخی در طرز تهیه آن از سس پرتقال و برخی رب گوجه استفاده می‌کنند.

خورشت بلدرچین

خورشت بلدرچین یک غذای خوشمزه است که برخی در طرز تهیه آن از سس پرتقال و برخی رب گوجه استفاده می‌کنند. طرز تهیه خورشت بلدرچین با سس پرتغال را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه خورشت بلدرچین با سس پرتغال

مواد لازم

  • بلدرچین: ۲ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • سیر: ۱ حبه
  • کره: ۵۰ گرم
  • آب لیمو ترش: ۱ قاشق
  • رزماری و زعفران: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • فلفل دلمه‌ای و جعفری: به مقدار لازم
  • آب پرتقال: یک و نیم لیوان دسته‌دار فرانسوی
  • نشاسته ذرت: ۱ قاشق سوپ خوری
  • کره برای سس پرتقال: ۲۰ گرم

طرز تهیه خورشت بلدرچین با سس پرتغال

  • در مرحله اول از طرز تهیه خورشت بلدرچین با سس پرتقال، از ادویه شروع می‌کنیم.
  • در این مرحله ابتدا سیر و پیاز را رنده می‌کنیم.
  • بعد از آن فلفل دلمه‌ای را خرد می‌کنیم. کمی آب لیمو ترش و رزماری به فلفل دلمه‌ای خرد شده اضافه می‌کنیم.
  • زعفران را دم می‌کنیم. حالا لازم است تا همه این مواد را با هم مخلوط کنیم. بعد از مخلوط کردن مواد، بلدرچین‌ها را به مخلوط آماده شده اضافه می‌کنیم.
  • پس از آن ظرف را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال نگه می‌داریم. این کار برای آن است که مواد تهیه شده به همراه ادویه‌ها به خورد بلدرچین‌ بروند.
  • لازم است تا بلدرچین‌ها حداقل به مدت ۳۵ دقیقه در فر قرار بگیرند. سینی را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم. در این ۳۵ دقیقه باید بلدرچین‌ها را حداقل دو بار زیر و رو کنیم.
  • در مرحله آخر از طرز تهیه خورشت بلدرچین باید سس پرتقال را آماده کنیم. در این مرحله برای تهیه سس پرتقال ابتدا کره را در ماهیتابه ذوب می‌کنیم. سپس نشاسته ذرت را به آن اضافه می‌کنیم. بعد از آن بلافاصله آب پرتقال سرد را به مواد اضافه می‌کنیم.
  • مواد را آنقدر هم می‌زنیم تا روی حرارت غلیظ شوند. در این مرحله کمی آب لیموترش و نمک هم به مخلوط اضافه می‌کنیم. سس پرتقال هم آماده است
  • بلدرچین‌ها را از فر در آورده و در دیس سرو قرار می‌دهیم. حالا سس پرتقال را هم به بلدرچین‌ها اضافه می‌کنیم. خورشت بلدرچین با سس پرتقال آماده سرو است.
  • طرز تهیه خورشت بلدرچین مجلسی با سس پرتقال در مایکروفر بسیار ساده است. حالا شما می‌توانید این خورشت را به همراه برنج یا پوره سیب‌زمینی سرو کنید

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با پخت انواع غذاهای خوشمزه  “طرز تهیه بلدرچین سوخاری” را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه کباب تابه ای در فر

طرز تهیه بلدرچین سوخاری در فر

طرز تهیه کته زردآلو

خورشت فسنجان با مرغ

پاستا میگو با سس پستو

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

  • maryam souri
  • ۰
  • ۰

کوکوی لوبیا سبز، یکی دیگر از غذاهای اصیل تبریز است که به دلیل طعم، عطر و خاصیت غذایی ارزشمند آن، طرفداران خود را دارد.

کوکو لوبیا سبز

کوکو لوبیا سبز از غذاهای محلی تبریز است و می‌توان آن را به عنوان پیش‌غذا یا وعده اصلی سرو کرد. با طرز تهیه کوکو لوبیا سبز بخش آشپزی مجله دلتا را دنبال کنید.

مواد لازم

  • لوبیا سبز: ۲۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • سیب زمینی: ۲ عدد
  • فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • زعفران: به میزان لازم
  • زردچوبه: به میزان لازم
  • ادویه کاری: به میزان لازم
  • فلفل سیاه: به میزان لازم
  • نمک: به میزان لازم

طرز تهیه کوکو لوبیا سبز

طرز تهیه کوکو لوبیاسبز

  • ابتدا لوبیا سبز را با اندازه یک سانتی‌متر خرد کرده و اجازه دهید با مقداری آب در قابلمه با شعله ملایم خوب بپزد.
  • پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با مقدار کمی روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود.
  • سپس فلفل دلمه را خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. پس از اینکه فلفل دلمه‌ای و پیاز را خوب تفت دادید لوبیا سبز پخته شده را اضافه کنید.
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مواد افزوده و مجددا خوب تفت دهید.
  • سیب زمینی را آب‌پز کرده و بعد از اینکه سیب زمینی‌ها خوب پخته شد آنها را در یک کاسه بزرگ رنده کنید.
  • تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف جداگانه خوب هم بزنید و سپس به سیب زمینی رنده شده اضافه کنید.
  • در این مرحله مخلوط لوبیا سبز پخته شده را نیز به مواد سیب زمینی بیفزایید.
  • نمک، فلفل سیاه، پودر کاری و زعفران دم کرده را به مایه کوکو لوبیا سبز اضافه کنید.
  • مایه کوکو را به خوبی مخلوط کنید تا کاملا صاف و یکدست شود.
  • یک تابه متناسب با مقداری مایه کوکو روی شعله قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید.
  • اجازه دهید روغن کاملا داغ شود سپس تمام مایه کوکو را داخل تابه بریزید و با پشت قاشق روی مایه کوکو را صاف کنید.
  • در تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا کوکو کاملا مغر پخت شود.
  • پس از اینکه سمت زیرین کوکو لوبیا سبز شما طلایی رنگ شد و کوکو کاملا خودش را گرفت آنرا برگردانید تا قسمت دیگرش نیز سرخ شود.

پیشنهاد مطالعه: لوبیا سبز، منبع غنی از چربی‌های امگا ۳ بوده و کاروتنوئید و فلاونوئید موجود در لوبیا سبز، دارای خواص ضد التهابی است. درباره خواص لوبیا سبز در مجله دلتا بخوانید.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه یتیمچه

تهیه خوراک جغور بغور

جوجه‌ کباب لبنانی با سس سیر توم

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

  • maryam souri
  • ۰
  • ۰

می‌توانید این دسر خوشمزه را بدون فر در قابلمه هم درست کنید.

سوفله شکلاتی

سوفله شکلاتی، دسر بسیار خوشمزه و هوس‌انگیزی است که بر پایه تخم‌مرغ درست می‌شود. روش پخت سوفله شکلاتی، بسیار آسان است و در کمتر از ۱ ساعت آماده می‌شود. طرز تهیه سوفله شکلاتی را در ادامه مطلب بخوانید.

طرز تهیه سوفله شکلاتی

مواد لازم

  • زرده تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • سفیده تخم‌مرغ: ۴ عدد
  • شیر: ۱/۲ لیوان
  • آرد: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر قند: ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری
  • شکلات تخته‌ای: ۹۰ گرم
  • شکر: ۱ لیوان
  • پودر کاکائو : ۱/۲ لیوان
  • نمک: ۱ پنس

طرز تهیه سوفله شکلاتی

  • برای درست کردن این دسر مانند کیک شکلاتی ابتدا نمک، آرد، پودر کاکائو و نصف شکر را در ظرفی بریزید و کمی هم بزنید. سپس، شیر را به ظرف اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. سپس مواد ترکیب شده را روی حرارت قرار دهید و ۳ دقیقه صبر کنید تا شیر آرام آرام شروع به جوشیدن کند.
  • در این مرحله پس از جوشیدن شیر، شکلات تخته‌ای را خرد کنید و در قابلمه بریزید. سپس آن را هم بزنید تا شکلات به آرامی حل شود. پس از حل شدن شکلات‌ها، قابلمه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود.
  • پس از خنک‌شدن مواد، پودر وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. در ظرفی دیگر، زرده تخم‌مرغ‌ها را جدا کنید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. سپس زرده‌ها را به مواد قبلی اضافه کنید و هم بزنید.
  • دوباره در ظرفی جدا، سفیده‌‌ تخم‌مرغ‌ها را هم بزنید. بهتر است این کار را با هم‌زن برقی انجام دهید؛ زیرا ترکیب سفیده‌ها باید کف کند و حالت پفی پیدا کند. سپس نصف دیگر شکر را به سفیده‌ها اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید.
  • سفیده‌های تخم‌مرغ و شکر هم‌زده را به ترکیب شکلات و زرده اضافه کنید. البته باید به تدریج این کار را انجام دهید و آرام هم بزنید.
  • قالب فر مورد نظر را چرب کنید و روی آنها شکر بریزید. سپس مواد ترکیب‌شده را در قالب‌ها بریزید. درجه فر را روی ۱۷۵ قرار دهید و ۱۵ دقیقه صبر کنید.
  • پس از ۱۵ دقیقه، سوفله‌های شکلاتی شما آماده است. می‌توانید پس از خنک‌شدن، روی آنها پودر قند بپاشید یا آنها را به شکل‌های دیگر تزئین کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع کیک “کیک شیر داغ؛ عصرانه دلچسب” را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه خاگینه تبریزی زعفرانی

طرز تهیه تارت کیک کدو حلوایی

کوکوی نودل و طرز تهیه آن

طرز تهیه سوپ شلغم و جو درمانی برای کرونا

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

  • maryam souri
  • ۰
  • ۰

کوکوی بادمجان یکی از کوکوهای ایرانی است که طعم بسیار خوبی دارد و مورد استقبال طرفداران بادمجان قرار گرفته است.

کوکوی بادمجان

کوکو بادمجان یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که علاوه بر وعده اصلی، به عنوان پیش غذا نیز سرو می‌شود. مجله دلتا را با طرز تهیه کوکوی بادمجان ورق بزنید.

مواد لازم:

  • بادمجان ۵ عدد
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۱ حبه
  • زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم

 طرز تهیه انواع کوکو کوکوی بادمجان

طرز تهیه کوکوی بادمجان

  • پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید سپس سیر را له و به پیاز اضافه کنید.
  • برای گرفتن خامی بادمجان‌، آن را آبپز کرده و کباب کنید.
  • بعد از آماده شدن بادمجان‌، آن‌ را همراه سیر و پیاز با گوشتکوب کاملا له کرده و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. سپس ادویه‌ها را به آن اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
  • تخم‌مرغ‌ها را درون یک ظرف بشکنید و خوب آن‌ها را هم بزنید تا یکدست و روی آن سفید شود. توجه کنید زمانی که می‌خواهید تخم‌مرغ‌ را به سایر مواد اضافه کنید مواد باید کاملا سرد باشند زیرا در صورتی که مواد گرم باشند تخم مرغ‌ها خودشان را می‌گیرند.
  • بعد از اینکه تخم مرغ‌ را به مواد اضافه کردید مواد را خوب با هم ترکیب کنید تا مایه کوکو کاملا صاف و یکدست شود.
  • در مرحله بعد کمی روغن داخل تابه بریزید و اجازه دهید تا داغ شود سپس مایه کوکو را کف تابه پهن کنید و بعد از اینکه یک طرف آن سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز کاملا بپزد.

این کوکو را در فر نیز می‌توانید آماده کنید. ظرف فر را کمی چرب کرده و سپس مایه کوکو را درون آن بریزید. درجه فر را روی ۲۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. بهتر است فر را از قبل روشن کرده باشید تا تمام نقاط آن گرم و هم دما شده باشد. بعد از ۱۵ دقیقه کوکوی شما آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با پخت انواع غذا با بادمجان “طرز تهیه یتیمچه” را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

خورشت آلو اسفناج

تهیه کباب قفقازی

طرز تهیه شیله عدس؛ آش تبریزی‌ها

طرز تهیه سوپ شلغم و جو درمانی برای کرونا

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

  • maryam souri
  • ۰
  • ۰

شامی کباب غذایی اصیل و خوشمزه است که در همه شهرهای ایران درست می‌شود.

شامی کباب

شامی کباب از غذاهای سنتی ایرانی است که شباهت زیادی به کتلت دارد. طرز تهیه شامی ساده است، ولی نکاتی دارد که با رعایت آنها می‌توانید یک شامی ترد و خوشمزه درست کنید؛ بدون آن که وا برود. با مجله دلتا همراه باشید تا با فوت و فن پخت یک شامی کباب عالی آشنا شوید.

مواد لازم تهیه شامی کباب

  • گوشت چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم
  • پیاز: یک عدد
  • لپه: نصف لیوان
  • سیب‌زمینی: ۲ عدد
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • آرد نخودچی: یک قاشق غذاخوری
  • مرزه خشک: یک قاشق مرباخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه شامی کباب

طرز تهیه شامی کباب

لپه را از چند ساعت قبل خیس کنید تا نفخ آن از بین برود و خوب پخته شود.

پس از خیس خوردن، لپه را آبکش کرده و با مخلوط‌کن یا غذاساز آن را له کنید. اگر فرصت خیس کردن لپه را ندارید، آن را بپزید و وقتی کمی نرم شد، در مخلوط‌کن بریزید.

سیب‌‌زمینی‌ را آب‌پز کنید؛ سپس آن را رنده کرده و کنار بگذارید.

پیاز را هم ریز رنده کرده، آب آن را بگیرید و به سیب‌زمینی بیفزایید.

سپس گوشت چرخ‌کرده را با نمک، فلفل و زردچوبه به مواد افزوده و آنها را خوب ورز دهید.

وقتی مواد یکدست و منسجم شد، آرد نخودچی و لپه‌ را اضافه کرده و به ورز دادن ادامه دهید.

در آخر تخم‌مرغ و مرزه خشک را بیفزایید و دوباره ورز دهید.

شامی کباب خوشمزه

در تابه‌ای مقداری روغن ریخته، روی شعله بگذارید تا داغ شود؛ سپس به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد برداشته، در دست به شکلی که دوست دارید صاف کنید و در روغن بیندازید. توجه داشته باشید که شامی‌ها باید در روغن شناور باشد تا خوب سرخ و مغزپخت شود.

شامی‌ها را پس از آماده شدن، روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آنها خارج شود؛ سپس تزیین و سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع خوراک ایرانی “طرز پخت قیمه ریزه” را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

تهیه کباب قفقازی

قلیه میگو؛ غذای دریایی جنوبی!

طرز تهیه اسفناج پلو با گوشت

کباب کوبیده مرغ تابه ای

طرز تهیه گمج کباب گیلانی

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

  • maryam souri
  • ۰
  • ۰

خوراک فیله مرغ طعم‌دار شده با سیر و رزماری یکی از غذاهای باب طبعی است که نمی‌توان به راحتی از سرو آن چشم‌پوشی کرد.

خوراک فیله مرغ رستورانی

هرچند فیله مرغ را به صورت گریل، تنوری، سوخاری و در انواع سالاد و پاستا می‌توانید استفاده کنید، اما یک روش پخت خوشمزه فیله مرغ طبخ آن با سس سیر و رزماری است، دستور پختی لذیذ و رستورانی. طرز تهیه خوراک فیله مرغ رستورانی را در مجله دلتا بخوانید.

مواد لازم

(مناسب برای ۶ نفر)

  • فیله مرغ ۱۲ عدد
  • لیمو ترش ۲ عدد
  • آب مرغ ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • پودر سیر ۱ قاشق چای‌خوری
  • آبلیمو تازه ۸ قاشق غذاخوری
  • آرد نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری
  • سیر له شده ۱۰ حبه
  • جعفری ساطوری خرد شده ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
  • رزماری ۳ شاخه
  • کره ۷۰ گرم
  • پودر دانه فلفل سیاه تازه ۲ قاشق چای‌خوری

مرغ-با-سس-سیر

طرز تهیه خوراک فیله مرغ رستورانی

  • برای گرفتن بوی زهم مرغ آن را با نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و پودر سیر مخلوط کنید. کف تابه رژیمی یا چدنی را با کمی روغن یا کره چرب کنید و سپس فیله‌ها را در تابه بچینید و گریل کنید.
  • وقتی دو طرف فیله‌ها گریل شد سیر له شده و شاخه‌های رزماری را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
  • در یک ماهیتابه آرد نشاسته ذرت را بریزید و به مدت یک دقیقه روی شعله ملایم گاز تفت دهید. سپس کره را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
  • آبلیمو و آب مرغ را به مواد اضافه کنید. مرتب این ترکیب را هم بزنید تا به قوامی رقیق‌تر از فرنی برسد، سپس سس آماده شده را روی فیله‌های مرغ سرخ شده بریزید و کمی روی شعله ملایم گاز نگه دارید تا مزه‌ها به خورد هم بروند.
  • لیموترش‌ها را نازک برش زده و روی مرغ‌ها بچینید. جعفری ساطوری شده را هم اضافه کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید مقداری قارچ سرخ شده با کره را هم به این ترکیب اضافه کنید. خوراک فیله مرغ با سس سیر رستورانی را با انواع پاستا یا سبزیجات گریل شده سرو و میل کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع غذا با مرغ “ته چین شوید باقالی با مرغ” را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

خوراک ماهی با گوجه فرنگی کبابی

طرز تهیه یتیمچه

تهیه خوراک جغور بغور

لازانیا بدون گوشت؛ همچنان لذیذ

کوکوی نودل و طرز تهیه آن

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

  • maryam souri
  • ۰
  • ۰

خورش هویج اصالتا متعلق به شهر تبریز است و با نام‌های خورشت هویج ترکی و خورشت هویج تبریزی نیز شناخته می‌شود.

خورشت هویج تبریزی

خورشت هویج از غذاهایی است که سرو آن در فصل پاییز به شدت توصیه می‌شود و مانند بسیاری از خورشت‌های دیگر می‌توان در طبخ آن به جای گوشت از مرغ استفاده کرد. برخلاف تصور طعم این خورشت، شیرین نیست و به خاطر آلو طعم ملسی دارد. با طرز تهیه خورشت هویج تبریزی با بخش آشپزی مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم 

(مناسب برای ۴ نفر)

  • هویج ۴۰۰ گرم
  • مرغ ۴۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • آلو ۱۰۰ گرم
  • زعفران دم‌کرده ۴ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه‌فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک , فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت هویج

طرز تهیه خورشت هویج تبریزی

  • برای تهیه خورشت هویج تبریزی ابتدا پیاز را رنده کرده و سرخ کنید. پس از طلایی شدن پیازها، مرغ و رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید. مدت ۴ دقیقه مواد را تفت دهید تا تغییر رنگ دهند.
  • آب را به خورشت اضافه کنید، سپس نمک و فلفل را به مرغ بیفزایید. کمی منتظر بمانید تا مواد جوش بیاید، در قابلمه را کامل بگذارید و شعله را روی حالت کم قرار دهید.
  • هویج‌ها را پوست کنده و خلالی خرد کنید. در ماهیتابه‌ای جداگانه هویج‌های خردشده را سرخ کنید.
  • حدود یک ساعت پس از پخت مرغ (حالت نیم‌پز)، هویج‌های سرخ‌شده را همراه با آلو به مرغ اضافه کنید.
  • اجازه دهید تا خورشت حدود ۴۰ دقیقه با شعله بسیار کم پخته شود. سپس زعفران را داخل خورشت ریخته و به آرامی هم بزنید. این خورشت را نباید زیاد هم زد، چرا که محتویات آن به راحتی له می‌شوند.
  • اجازه دهید زعفران حدود ۱۰ دقیقه با خورشت بجوشد. سپس خورشت را در ظرف مناسب سرو کنید.

نکات پخت خورشت هویج

  • اگر برای پخت این خورشت از گوشت استفاده می کنید، نمک را در مرحله آخر به خورشت اضافه کنید، در غیراینصورت گوشت سفت خواهد شد.
  • اگر می‌خواهید خورشت ملس یا ترش داشته باشید، قبل از افزودن زعفران، به خورشت آبلیمو اضافه کنید.
  • طعم مرسوم و اصلی خورشت شیرین است. بنابراین ممکن است حالت ترش این خورشت به ذائقه همه سازگار نباشد.
  • اگر آلوهای خریداری شده، نرم است، آلو را کمی دیرتر به خورشت اضافه کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع خورشت ”خورشت لوبیا سبز مجلسی” را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

دستور پخت خورشت ریواس

خورشت فسنجان با مرغ

پاستا میگو با سس پستو

طرز تهیه پیتزا بادمجان و سیر

کباب کوبیده مرغ تابه ای

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

  • maryam souri
  • ۰
  • ۰

 برای داشتن انرژی کافی، می‌توانید روز خود را با یک صبحانه‌ خوشمزه و مقوی مثل فرنچ تست فرانسوی شروع کنید.

فرنچ تست-فرانسوی

همیشه که نباید با نان و پنیر و املت و نیمرو صبحانه را سرو کرد؛ گاهی لازم است این روند را تغییر بدهید و به سراغ صبحانه‌های جذاب دیگری بروید. فرنچ تست فرانسوی یکی از این صبحانه‌هاست که قطعا سرو و تجربه طعم آن، روز تعطیل شما را به یاد ماندنی خواهد کرد. با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم

  • تخم‌مرغ ۳ عدد
  • شیر ۱/۲ پیمانه
  • شکر(پودر قند) ۱/۸ تا ۱/۴ پیمانه
  • وانیل ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • نان تست ۶ اسلایس
  • عسل برای سرو
  • دارچین ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • نان تست یا باگت ۶ اسلایس

تست-فرانسوی-با-بلوبری

طرز تهیه فرنچ تست فرانسوی

  • ابتدا تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی بریزید. آن‌ها را خوب هم بزنید. برای این کار همزن دستی نیز کفایت می‌کند. سپس شیر را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا رنگ مخلوط، کِرم رنگ شود.
  • شکر، وانیل و دارچین را به مخلوط اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید، تا جایی که مخلوط یکدست و یکنواختی به دست آید و شکر یا دارچین در هیچ قسمتی حل نشده نمانده باشد.
  • مخلوط به دست آمده را در ظرفی بزرگ اما کم عمق بریزید. نان‌های تست‌ را تک تک داخل مخلوط بگذارید. عمق مخلوط نباید به قدری باشد که نان تست در آن غرق شود. تنها باید یک طرف تست‌ها در تماس با مخلوط باشند. همچنین تست‌ها نباید به مدت طولانی در ظرف مخلوط بمانند. چون این کار باعث وا رفتن و شل شدن تست‌ها می‌شود. کافیست هر طرف تست‌ها به مدت ۳۰ ثانیه در ظرف مخلوط باشند.
  • تست‌های آغشته به مخلوط شکرو تخم مرغ و… را در ظرفی قرار دهید. اجازه دهید برای چند دقیقه استراحت کنند. یک تابه تفلون بزرگ را روی حرارت ملایم قرار دهید. نچسب بودن تابه در پخت تست فرانسوی بسیار مهم است. اگر حرارت خیلی کم باشد، فرنچ تست بیش از حد شل می‌شود. اجازه دهید تابه خوب داغ شود. وقتی تابه خوب داغ شد، تست‌ها را به تابه منتقل کنید.
  • اجازه دهید هر طرف تست‌ها به مدت دو تا سه دقیقه بپزد و طلایی شود. فرنچ تست شما آماده است. می‌توانید آن را برش زده، همراه مقداری پودر قند و میوه‌های مختلف سرو کنید. غالبا تست فرانسوی را با عسل و یا تخم مرغ و سوسیس نیز سرو می‌کنند. برخی این تست‌ها را داغ و برخی دیگر آن ها را سرد ترجیح می‌دهند. بسته به سلیقه خودتان، می‌توانید وعده های بسیار متنوعی با این تست‌ها تجربه کنید.

تست

نگهداری فرنچ تست فرانسوی

فرنچ تست اضافی را می‌توانید برای استفاده بعدی فریز کنید. برای این کار اول صبر کنید فرنچ تست فرانسوی کاملا خنک شود. سپس روی یک سینی کاغذ روغنی بکشید و تست‌ها را روی آن بچینید. سینی را نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا تست‌ها کاملا سرد شوند. سپس آنها را در یک کیسه زیپ‌دار بگذارید. بین تست‌های یخ‌زده کاغذ روغنی بگذارید. برای گرم کردن، می‌توانید فرنچ تست فرانسوی را یک دقیقه در مایکروفر قرار دهید، اما اگر می‌خواهید ترد شود بهتر است از توستر استفاده کنید.

نکات پخت فرنچ تست فرانسوی

  • در تهیه این تست‌ها، می‌تواند از هر نوع شکری استفاده کنید. برای یکدست‌تر شدن مخلوط، پودر قند را پیشنهاد می‌دهیم. اگر از شکر قهوه‌ای استفاده می‌کنید، باید مقدار بیشتری شکر داخل مخلوط بریزید. چون شیرینی شکر قهوه‌ای از شکر سفید کمتر است.
  • همزمان تعداد زیادی نان تست را داخل تابه قرار ندهید. این کار در روند پخت آن ها اختلال ایجاد می‌کند. پیشنهاد می‌شود حداکثر دو نان تست را با هم داخل تابه قرار دهید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع صبحانه “پنیر برشته؛ صبحانه گیلانی” را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه خاگینه ذرت

طرز تهیه خاگینه خرما

طرز تهیه املت تن ماهی و تخم مرغ

خورشت هویج تبریزی

طرز تهیه خاگینه تبریزی زعفرانی

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

  • maryam souri