مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰

آش گندم یکی از انواع آش‌های سنتی و قدیمی ایرانی است که مانند دیگر آش‌های سنتی ایران حاوی سبزیجات معطر و انواع حبوبات است.

آش گندم

آش گندم غذایی ساده و سبک است که بیشتر به عنوان عصرانه یا پیش غذا سرو می‌شود اما می‌توانید به عنوان غذای اصلی هم سرو کنید. این آش خوشمزه به دلیل دارا بودن گندم و حبوبات مختلف، مقوی و غذای مفیدی برای رشد کودکان و نوجوانان است. در ادامه طرز تهیه آش گندم را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه آش گندم

مواد لازم

  • پیاز: ۲ عدد
  • سیر: ۱۰ حبه
  • نخود: ۲۵۰ گرم
  • لوبیا چیتی: ۲۵۰ گرم
  • گندم پوست کنده: ۴۰۰ گرم
  • سبزی آش: یک کیلوگرم
  • نعناع خشک: یک قاشق غذاخوری
  • کشک: به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه آش گندم

  • لوبیا چیتی و نخود را از شب قبل خیس و چند بار آب آن را عوض کنید. این کار برای این است که نفخ حبوبات از بین برود و بهتر پخته شوند.
  • در قابلمه‌ای گندم را بشویید و بگذارید با حبوبات خیس خورده شده، بپزد و نرم شود.
  • سیر و پیاز را ریز خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شوند. سپس فلفل و زردچوبه را به آن‌ها افزوده و تفت دهید تا به خورد هم بروند.
  • پس از اینکه حبوبات خوب پخته شدند، سبزی آش را با پیاز داغ و سیر داغ به آش بیفزایید.
  •  سبزی آش شامل جعفری، تره، گشنیز و اسفناج است. اگر اسفناج در دسترس نبود، از برگ چغندر استفاده کنید.
  • شعله را کم کنید تا آش جا بیفتد و غلیظ شود. در صورت تمایل می‌توانید در انتهای پخت مقداری کشک به آش اضافه کنید.
  •  نمک آش را در انتها اندازه کنید. چون کشک نمک دارد و ممکن است آش شور شود.
  •  آش گندم گوشت ندارد. ولی می‌توانید با گوشت چرخ کرده، کوفته قلقلی درست کرده و با آن سرو کنید.
  • وقتی آش جا افتاد و آماده شد، آن را در ظرف کشیده و با کشک، پیاز داغ، سیر داغ و نعناع داغ تزیین کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با روستای وردیج، “ارواح سنگی در تهران” را در مجله دلتا مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

دستور پخت کشک کدو

دلمه بادمجان تبریزی؛ خوش‌طعم و رنگ پاییزی

پیتزا سوسیس و قارچ؛ فست‌فود نوستالژیک

طرز تهیه سالاد سبزیجات کبابی

طرز تهیه املت مکزیکی؛ املت مقوی و انرژی ‌زا

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

  • ۹۹/۱۰/۲۷
  • maryam souri

آش

مجله آشپزی

مجله دلتا

گندم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی