مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰

اگر شما هم مثل افراد زیاد دیگری از غذاهای برنجی خسته شده‌اید و می‌خواهید یک غذای خوشمزه و لذیذ همراه نان را تجربه کنید؛ خوراک جگر انتخاب خیلی مناسبی است.

طرز تهیه دو غذا با جگر

انواع غذا با جگر یک وعده سرشار از ویتامین A و آهن و پروتئین است، شما می‌توانید این خوراکی خوشمزه را در ترکیب با انواع سبزیجات تهیه کنید و به همراه نان، پاستا یا برنج میل کنید. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه دو غذا با جگر را یاد بگیریم.

پخت جگر در خانه بسیار ساده است و با کمترین مواد می‌توانید یک وعده غذایی سالم و مغذی که خاصیت سیرکنندگی بسیار بالایی دارد تهیه کنید.

خوراک جگر و سیب زمینی

مواد لازم

  • سیب‌زمینی بزرگ یک عدد
  • جگر ۳۰۰ گرم
  • پیاز بزرگ یک عدد
  • فلفل دلمه‌ای خردشده یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

دو غذا با جگر

طرز تهیه خوراک جگر و سیب زمینی

  • سیب‌زمینی را پوست گرفته، نگینی خرد و در تابه سرخ کنید.
  • جگر را بشویید و در آبکش بگذارید آبش برود. سپس آن‌ها را به اندازه یک بند انگشت خرد کنید.
  • پیاز را نگینی خرد و در تابه با کمی روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس جگر را اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد.
  • فلفل دلمه، نمک و زردچوبه را اضافه کنید.
  • کمی آب به تابه اضافه کنید و درش را بگذارید تا به خوبی بپزند. سیب‌زمینی‌ها را دور جگر برای تزئین قرار دهید.
  • در صورت تمایل می‌توانید ریحان خردشده به خوراک اضافه کنید.

جگر و سیب زمینی

خوراک جگر و قارچ

مواد لازم

  • جگر گوسفندی ۱ عدد
  • پیاز ۳۰۰ گرم
  • کره ۵۰ گرم
  • روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار دلخواه
  • قارچ ۱۰۰ گرم (اختیاری)
  • سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذاخوری
  • جعفری ۲ قاشق ریز ساطوری‌شده

خوراک قارچ

طرز تهیه خوراک جگر و قارچ

  • بعد از اینکه جگر را شستید با نوک چاقوی تیز پوست نازک روی جگر را جدا کنید و به صورت تکه‌های نواری و هم‌اندازه به قطر یک سانتی‌متر خرد کنید.
  • پیاز را خلالی خرد نمایید.
  • تابه‌ای را روی حرارت بگذارید و ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون و ۴۰ گرم کره به آن اضافه کنید.
  • وقتی کره ذوب شد پیاز را به تابه اضافه کنید و با شعله بسیار ملایم تفت دهید.
  • قارچ را نازک خرد کنید.
  • وقتی پیاز کاراملی شد، آن‌ها را از تابه خارج کنید.
  • نوارهای جگر را به تابه اضافه کنید، نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و با جگر روی شعله زیاد تفت دهید تا آب نیندازند.
  • هر دو طرف جگر را ۳ – ۴ دقیقه تفت دهید و از تابه خارج کنید.
  • قارچ‌های خردشده را به تابه اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شود. سپس پیاز و جگر را به تابه برگردانید و مخلوط کنید.
  • روی آن‌ها سرکه بالزامیک و جعفری خردشده و نصف یک عدد آب لیموترش بزنید و مخلوط کنید.
  • طرز تهیه دو غذا با جگر را یاد گرفتیم. یک شام سبک و لبریز از پروتئین را هم در مجله بخوانید.

جگر و قارچ

پیشنهاد مطالعهدلمه کلم سفید را در مجله بخوانید.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی