مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰

برای پخت کتلت و کوکو نرم و خوشمزه نکات ساده و ریزی وجود دارد که اگر رعایت شوند، هیچ‌وقت کتلت یا شامی شما سفت نمی‌شود یا وا نمی‌رود.

اگر برای شما هم این پرسش وجود دارد که فرق شامی و کتلت و کوکو چیست؟ باید بگوییم که شامی معمولا با آرد نخودچی درست می‌شود، کتلت با سیب‌زمینی و کوکو با تخم‌مرغ. ماده اولیه کتلت گوشت است، یعنی انواع گوشت‌ها را اعم از مرغ، ماهی یا گوسفند و گاو را به صورت چرخ‌شده با سبزیجات، سیب‌زمینی، تخم‌مرغ و آرد مخلوط می‌کنند. در شامی، گوشت با حبوبات چر‌خ‌شده و پخته به همراه آرد و تخم‌مرغ مخلوط و سرخ می‌شود. با مجله دلتا همراه باشید تا راز خوشمزه شدن کتلت و کوکو را بدانیم.

هر آنچه درباره راز خوشمزه شدن کتلت و کوکو باید بدانید

  • در طرز تهیه کتلت با سیب‌زمینی، حتما بعد از رنده یا چرخ کردن سیب‌زمینی و پیاز، آب آن‌ها را بگیرید. این کار باعث می‌شود کتلت شما وا نرود. همچنین اگر آب سیب‌زمینی‌ها را نگیرید، غذایتان طعم و رنگ بدی خواهد گرفت.
  • بهتر است از آرد نخودچی در کتلت گوشت استفاده کنید تا کتلت بیشتر پف کند و بافت ترد پوک‌تری داشته باشد. همچنین می‌توانید از آرد سوخاری و پودر نان خشک هم استفاده کنید.
  • می‌توانید کتلت را بدون تخم‌مرغ هم درست کنید.
  • به مایه کوکو یا شامی، انواع سبزی‌های معطر خشک یا تازه مثل ترخون و مرزه هم اضافه کنید. همچنین استفاده از ادویه‌های معطر در ایجاد طعم ویژه و فوق‌العاده تاثیر دارد.
  • مهم‌ترین راز خوشمزه شدن کتلت و شامی این است که مایه آن را در ظرف دربسته قرار دهید و قبل از سرخ کردن به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید.

خوشمزه شدن کتلت

راز خوشمزه شدن کتلت و کوکو با ادویه مناسب

  • در طرز تهیه شامی کباب تهرانی و شیرازی لازم نیست حتما از تخم‌مرغ استفاده کنید. البته باید میزان مواد را رعایت کنید.
  • اگر از گوشت گوساله استفاده می‌کنید، از ۲ قاشق غذاخوری کره ذوب شده هم در آن استفاده کنید. این کار باعث می‌شود، گوشت شما خشک نشود.
  • اگر می‌خواهید در طرز تهیه شامی، از گوشت مرغ استفاده کنید، ۲ قاشق آب مرغ و کره را به مایه شامی اضافه کنید.
  • وقتی موقع سرخ کردن، روی روغن کف تشکیل شد، روغن را عوض و با روغن جدید جایگزین کنید.
  • اگر در روغن کمی زردچوبه بریزید و کتلت‌ها یا کوکو را سرخ کنید، رنگ آن زیباتر خواهد شد.
  • از مقداری زعفران دم‌کرده در مواد شامی و کتلت استفاده کنید. با این کار طعم آن‌ها فوق‌العاده خواهد شد.

 وا نرفتن کتلت یا شامی

پیشنهاد مطالعهفوت و فن داشتن آش رشته خوشمزه را بخوانید.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی