مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰

بورانی از جمله انواع پیش‌غذا‌های ساده و خوشمزه می‌باشد، که تنوع بسیاری دارد و هر‌شخص با توجه به ذائقه و سلیقه‌اش می‌تواند نوعی از آن را در وعده‌های غذایی متفاوت سرو کند.

بورانی بادمجان کبابی

بورانی بادمجان کبابی یا همان ماست و بادمجان کبابی یکی از خوشمزه‌ترین بورانی‌ها می‌باشد و البته روش تهیه ساده‌ای دارد. ماست دارای طبع سرد است و بادمجان دارای طبع گرم و ترکیب این دو ماده می‌تواند طبع سرد و گرم هریک را تعدیل کند. در ادامه این مطلب در مجله دلتا روش آماده‌سازی بورانی بادمجان کبابی را مطالعه می‌کنید.

مواد لازم بورانی بادمجان کبابی

  • بادمجان متوسط ۳ عدد
  • ماست چکیده یا پر چرب ۲ پیمانه
  • سیر ۲ حبه
  • پودر گردو ۱/۴ پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • سبزیجات خشک در صورت تمایل

روش تهیه بورانی بادمجان کبابی

مرحله اول:

بادمجان‌ها را بشویید و با پوست روی آتش، گاز یا داخل فر قرار دهید و کبابی کنید. برای کبابی کردن در فر لازم است فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. روی بادمجان‌ها شیارهای عمیق ایجاد کنید و آنها را در سینی‌فر بچینید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه در فر بماند تا مغز‌پخت شود. پس از این کار گریل را روشن کنید و اجازه دهید یک طرف کاملا برشته و دودی شود و پس از آن بادمجان را برگردانید تا طرف دیگر هم کبابی شود.

مرحله دوم:

یک ظرف گود را با آب‌سرد پر کنید. بادمجان‌های کبابی داغ را داخل آب‌سرد قرار دهید . با این کار به پوست بادمجان شوک وارد می‌شود و راحت می‌توانید پس از چند‌ دقیقه پوست را جدا کنید. پس از جدا‌کردن پوست، بادمجان را در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.

مرحله سوم:

ماست را در ظرف بریزید و نمک و فلفل را همراه سیر رنده یا له‌ شده به آن بیافزایید.

مرحله چهارم:

آب بادمجان که گرفته‌شد آن را به وسیله میکسر یا گوشت‌کوب له کنید.

مرحله پنجم:

ماست و بادمجان را همراه پودر گردو با‌هم ترکیب کنید. اگر دوست دارید یک قاشق چایخوری نعناع خشک یا سبزیجات معطر مانند ریحان، ترخون و … به بورانی بادمجان اضافه کنید، تا بورانی بادمجان کبابی خوش‌عطر‌تری داشته باشید. همچنین می‌توان مقداری روغن زیتون به ماست و بادمجان اضافه کرد.بورانی

نکات کلیدی تهیه بورانی بادمجان کبابی

  •  اگر بوی دودی شده را دوست ندارید، بادمجان را بخارپز کنید.
  •  هر چه میزان بادمجان بیشتر باشد بورانی خوشمزه‌تری خواهید داشت اما در زیاد کردن مقدار بادمجان زیاده‌روی نکنید.
  • پس از آماده‌کردن بورانی بهتر است اجازه دهید ۲۴ ساعت در یخچال بماند تا کاملا مزه‌دار شود.
  • سعی کنید بادمجان‌ها خاویار یا دانه کمتری داشته باشد، پس از بادمجان قلمی برای تهیه این خوراک استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب بورانی اسفناج، پیش غذایی فوق العاده شیک را مطالعه کنید.

  • ۰۰/۰۴/۳۱
  • maryam souri

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی