مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰

فرنی بادام از معدود دسرهای سرد و یکی از گزینه‌های بی‌نظیر برای سرو در مهمانی‌ها و جمع‌های خودمانی است.

فرنی

فرنی بادام یکی از انواع فرنی است که با طعم جذاب بادام و هم‌چنین زیر دندان آمدن خلال‌های بادام؛ حسی متفاوت از فرنی ساده را ایجاد می‌کند. طرز تهیه فرنی بادام یکی از انواع پیش غذا با هضم راحت را در بخش آشپزی مجله دلتا دنبال کنید.

مواد لازم برای تهیه فرنی بادام

  • گلاب نصف پیمانه
  • شیر ۲ پیمانه
  • آرد برنج ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد بادام یک قاشق غذاخوری
  • خلال بادام ۲۵ گرم
  • شکر ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه فرنی بادام

مرحله اول

در یک کاسه کوچک، یک چهارم پیمانه گلاب ریخته و خلال‌های بادام را به آن اضافه کنید. به بادام‌ها دو ساعت زمان دهید تا خیس بخورند و طعم‌دار و خوش عطر شوند. با این روش کیفیت خلال بادام‌ها بهتر خواهد شد.

مرحله دوم

یک قابلمه چدنی و نچسب بردارید و شیر را در آن بریزید. شیر باید سرد باشد بنابراین قابلمه را روی حرارت قرار ندهید. کم کم و به کمک الک، آرد برنج و آرد بادام را به شیر اضافه کنید. به طور مداوم آرد و شیر را هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

مرحله سوم

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. به آرامی شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حدی که شکر در آن کاملا حل شود. حالا خلال‌های بادام را آبکش کرده و به فرنی اضافه کنید.

مواد را هم بزنید. اجازه دهید تا غلظت فرنی بیشتر شده و مانند ماست یکنواخت شود. سپس فرنی را از روی حرارت بردارید و گلاب را اضافه کنید. مواد را مجددا هم بزنید و صبر کنید تا کمی خنک شود. سپس فرنی آماده شده را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار داده و آن را سرو کنید.

نکات کلیدی پخت فرنی بادام

  • این فرنی مانند هر فرنی دیگری با نشاسته نیز قابل طبخ است.
  • اگر دوست دارید غلظت فرنی بیشتر باشد، می‌توانید یک و نیم قاشق غذاخوری آرد ذرت اضافه کنید.
  • اگر می‌خواهید این فرنی را برای دو نفر تهیه کنید باید مقدار مواد اولیه را دو برابر کنید. به ازای هر نفر، باید همین میزان مواد اولیه در نظر گرفته شود.
  • برای رنگ گرفتن فرنی بادام می‌توانید از انواع رنگ‌دهنده‌های طبیعی مانند زعفران دم‌شده استفاده کنید. اگر هم دوست دارید فرنی رنگی داشته باشید می‌توانید مطلب فرنی سه رنگ را مطالعه کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب چگونه آب دوغ خیار خوشمزه درست کنیم؟ را مطالعه کنید.

  • ۰۰/۰۳/۳۰
  • maryam souri

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی