مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰

اشکنه یکی از غذاهای ایرانی از نوع خوراک است که به صورت معمول با نان میل می‌شود. این غذا تاریخچه‌ای طولانی دارد و ابتدا در نواحی خراسان طبخ شده است.

این غذا که در دسته بندی آشپزی ایرانی قرار می‌گیرد یکی دیگر از غذاهای سنتی استان قم است. اشکنه انواع مختلفی دارد مانند اشکنه تخم مرغ، گوجه، پیاز و …. در ادامه طرز تهیه اشکنه سیب زمینی را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه اشکنه سیب زمینی

مواد لازم

  • تخم‌‌‌‌‌‌‌مرغ: ۴ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • نعناع: ۲ قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی: ۱ عدد
  • آرد گندم: ۱ قاشق غذاخوری
  • آب: به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه اشکنه سیب زمینی

  • ابتدا سیب زمینی و پیاز خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید.
  •  تا ۳ لیوان آب به آن اضافه کنید و صبر کنید تا به جوش آید.
  • سپس نعناع خشک، زردچوبه، فلفل و نمک را به آن اضافه کنید.
  • تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی در آن بشکنید، بدون آنکه آن‌ها را هم بزنید.
  • وقتی تخم‌مرغ‌ها بسته شد، اشکنه آماده است.

پیشنهاد مطالعه: مطلب طرز تهیه کیک مرغ  را در مجله آشپزی مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

زیره پلو؛ غذای سنتی ایرانی

کباب کوبیده در فر

طرز تهیه ماهی شکم‌پر

خوراک بادمجان و قارچ

کوکو اسفناج؛ لقمه مقوی و خوشمزه

 

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی