مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰

دمپخت لوبیا چشم‌بلبلی و مرغ از پلوهای ترکیبی و منحصر به فرد جنوبی است که طرز تهیه آسانی دارد.

پلو-شوشتری دمپختک لوبیا چشم‌بلبلی

دمپخت لوبیا چشم‌بلبلی یا پلو شوشتری از غذاهای جنوبی است و در کنار سالاد شیرازی سرو می‌شود. بخش آشپزی مجله دلتا را با طرز تهیه پلو شوشتری ورق بزنید.

مواد لازم

  • برنج ۱ کیلو
  • فیله مرغ خرد شده نیم کیلو
  • شوید خرد شده تازه ۲ لیوان
  • پیاز ریز شده ۱ عدد
  • لوبیا چشم بلبلی پخته ۲ لیوان
  • زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم
  • زعفران ساییده شده ۱ قاشق چای‌خوری
  • روغن سرخ کردنی ۲ قاشق

دمپخت لوبیا چشم‌بلبلی و مرغ

طرز تهیه پلو شوشتری

  • ابتدا برنج را خیس و سپس آبکش کنید و کنار بگذارید.
  • روغن را در تابه داغ کنید و پیاز خرد شده را داخل آن بریزید و کمی تفت دهید. تکه‌های فیله را در پیاز بریزید و تفت دهید. سپس نمک و زردچوبه و زعفران حل شده را اضافه کنید. یک استکان آب جوش داخل تابه بریزید و بگذارید مواد بپزند و آب آن بخار شود.
  • حالا شوید خرد شده و لوبیا چشم بلبلی پخته شده را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید. مواد را از روی شعله بردارید. در یک قابلمه مواد را لابه لای برنج بدهید و آن را دم کنید.
  • می‌توانید از شوید خشک هم به جای شوید پخته در تهیه دمپخت لوبیا چشم‌بلبلی استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع ته چین “ته چین شوید باقالی با مرغ” را مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

دستور پخت آلبالو پلو مجلسی

طرز تهیه قنبرپلو شیرازی 

دستور پخت دمی بلغور جو

شوید پلو با تن ماهی

طرز تهیه کته زردآلو

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

  • ۹۹/۰۹/۰۳
  • maryam souri

دمپخت

مجله آشپزی

مجله دلتا

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی