مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰

پیازچه دارای طبعی گرم و خشک است. یکی از مهمترین خواص پیازچه کمک به دستگاه گوارش و پیشگیری و محافظت بدن در مقابل زخم های گوارشی مانند زخم معده و زخم اثنی عشر میباشد.

سوپ پیازچه

سوپ پیازچه یکی از سوپ‌هایی است که می‌تواند به عنوان غذای کامل یا به عنوان پیش غذا استفاده شود. سوپ پیازچه بسیار سبک است و از این جهت برای وعده شام بسیار مناسب است. سوپ پیازچه از این جهت که مقدار زیادی پیازچه در آن وجود دارد باعث می شود کلسترول کاهش یابد، از چین و چروک افتادن پوست جلوگیری شود. پیازچه‌ها در واقع همان پیازهایی هستند که قبل از رسیدن کامل برداشت می‌شوند. طعم پیازچه نسبت به پیاز ملایم‌تر بوده و همچنین تراکم مواد مغذی در پیازچه‌ها بیشتر است در ادامه مطلب طرز تهیه سوپ پیازچه را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه سوپ پیازچه

مواد لازم

  • پیازچه : ۲۰۰ گرم
  • آب‌مرغ : ۱ لیوان
  • قارچ : ۱۵۰ گرم
  • جو(پرک) : ۱.۵ پیمانه
  • هویج : ۲ عدد
  • شیر : ۱ لیوان
  • خامه : ۳ قاشق سوپ خوری
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • آبلیمو : دلخواه

طرز تهیه سوپ پیازچه

  • جو را به همراه آب‌مرغ روی حرارات مناسب بگذارید و چند لیوان آب داخل آن بریزید و صبر کنید تا بجوشد.
  • هویج‌ها را خرد کرده یا با درشت ترین قسمت رنده آن را رنده کنید و به سوپ اضافه کنید.
  • تقریبا یک ساعت نیاز است که زمان بگذارید تا هویج خوب بپزد.
  • سپس پیازچه و قارچ را خرد کنید و به همراه فلفل و نمک به سوپ اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد.
  • وقتی سوپ به زعم خودتان جا افتاد می‌توانید شیر را اضافه کنید و صبر کنید تا شیر جوش بیاید
  • بعد از ۵ دقیقه زیر سوپ را خاموش کنید.
  • مقداری از آب سوپ را جدا کنید و با خامه مخلوط کنید و دوباره به داخل قابلمه بریزید.
  • هنگام سرو این سوپ می توانید از آبلیمو برای خوش طعم‌تر شدن استفاده کنید.

 

پیشنهاد مطالعه : برای مطالعه بیشتر “طرز تهیه سوپ هویج را در مجله دلتا مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه سوپ جو قرمز

سوپ ذرت و سیب‌زمینی خامه‌ای

سوپ نودل؛ خوشمزه و رژیمی

سوپ کدو حلوایی؛ طرز تهیه و نکات خوشمزه شدن آن

آش کلم برگ تبریزی

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

  • ۹۹/۰۸/۱۹
  • maryam souri

سوپ

مجله آشپزی

مجله دلتا

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی