مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰
مربای پرتقال به صورت مارمالادی، مناسب صبحانه و سرو به عنوان دسر است.
مربای پرتقال

مارمالاد پرتقال با فیله پرتقال درست می‌شود و طعم خوبی دارد. این نوع مربای پرتقال، ماندگاری بالایی دارد و می‌توان آن را ماه‌ها در ظرف شیشه‌ای و در یخچال نگهداری کرد. طرز تهیه مربای پرتقال مارمالادی را در مجله دلتا بخوانید.

مواد لازم تهیه مربای پرتقال :

  • پرتقال: یک کیلو
  • شکر: نیم کیلو
  • پودر ژله پرتقال: یک بسته

مارمالاد پرتقال

طرز تهیه مربای پرتقال :

پرتقال‌ها را پوست گرفته و آن‌ها را پره پره کنید. اگر دوست دارید مربا ملس باشد، پرتقال ترش انتخاب کنید.

پوست پره‌ها را بگیرید و به اصطلاح فیله پرتقال را بیرون بیاورید. فیله‌ها را با مخلوط‌کن یا غذاساز له کرده، روی آن‌ها شکر بپاشید. مواد را یکی دو ساعت کنار بگذارید تا شکر حل شود.

به پودر ژله یک لیوان آب افزوده و آن را به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) روی بخار کتری حل کنید. به جای پودر ژله می‌توانید از ژلاتین استفاده کنید.

پودر ژله یا ژلاتین حل شده را به مواد افزوده، حدود ۲۰ دقیقه روی شعله ملایم بگذارید تا چند جوش بزند و مربا آماده شود. به هیچ عنوان در مواد آب نریزید؛ چون مربا را خراب می‌کند و باعث کپک زدن آن می‌شود.

وقتی مربا خوب له شد و حالت مارمالاد گرفت، آن را از روی شعله بردارید و بگذارید خنک شود. مربا را در ظرف شیشه‌ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه مارمالاد پرتقال

این مربا چون به صورت مارمالاد تهیه می‌شود، مناسب سرو به عنوان دسر است. همچنین از این مربا برای تهیه انواع کیک، پای و تارت استفاده می‌شود.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک مربای متفاوت و خوش‌طعم دیگر “مربای زغال اخته، صبحانه‌ای متفاوت” را مطالعه کنید.

  • ۹۸/۱۱/۱۹
  • maryam souri

آشپزی ایرانی

مجله دلتا

مربا

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی