مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰

شیرینی گل مینا

طرز تهیه شیرینی گل مینا خانگی را در مجله دلتا بخوانید.
شیرینی گل مینا

شیرینی گل مینا یکی از شیرینی‌های خوشمزه‌ای است که تهیه آن راحت و آسان است. این شیرینی که با پودر کاسترد آماده می‌شود، بافت ترد و نرمی دارد و برای مهمانی و مناسبت‌هایی مانند عید نوروز مناسب است.

مواد لازم تهیه شیرینی گل مینا :

  • زرده تخم مرغ: ۲ عدد
  • کره: ۲۰۰ گرم
  • پودر قند: دو سوم لیوان
  • پودر کاسترد: ۴ قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت: یک قاشق غذاخوری
  • آرد سفید: ۲ لیوان
  • هل یا وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه شیرینی گل مینا

طرز تهیه شیرینی گل مینا :

مواد یخچالی را از قبل بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسند.

پودر قند، آرد، نشاسته ذرت و پودر کاسترد را جداگانه الک کنید.

کره و پودر قند را ۵ دقیقه با همزن بزنید. به جای کره، از روغن جامد هم می‌توان استفاده کرد.

سپس زرده تخم مرغ، وانیل، پودر کاسترد و نشاسته ذرت را اضافه کنید. آرد را کم کم در مواد بریزید تا جایی که خمیر به دست نچسبد.

وقتی خمیر صاف و یکدست شد، آن را به چند قسمت تقسیم کرده و بنا به سلیقه خود، کاکائو، زعفران یا رنگ خوراکی در آن بریزید تا رنگی شود.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک شیرینی خوشمزه دیگر ” شیرینی نارگیلی پفکی به شیوه خانگی “ را مطالعه کنید.

هر کدام از خمیرهای رنگی را جداگانه در یخچال بگذارید تا استراحت کنند.

شیرینی عید خانگی

بهتر است در تهیه شیرینی گل مینا از چند رنگ استفاده کنید تا شیرینی‌ها زیبا شوند.

سپس آن‌ها را بین دو کیسه فریزر با وردنه باز کرده و قالب بزنید.

در صورت تمایل می‌توانید روی شیرینی‌ها مروارید خوراکی بگذارید.

خمیرهای قالب زده را در سینی فر چیده و آن را یک ربع در فر بگذارید تا شیرینی آماده شود.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی