مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰

شیرینی سوئدی یکی از انواع شیرینی است که طعم خوبی دارد و مناسب عصرانه است.

شیرینی سوئدی

  

شیرینی سوئدی از شیرینی های خوشمزه  ای است که به راحتی می‌توان آن را در منزل آماده کرد. طرز تهیه این شیرینی  ساده است. با کمی دقت و حوصله می‌توانید یک شیرینی بی‌نظیر برای دسر یا  عصرانه داشته باشید. شیرینی سوئدی را با انواع نوشیدنی گرم میل کنید.

مواد لازم:

  • آرد سفید: سه و نیم پیمانه
  • مخمر خشک: یک و نیم قاشق چای‌خوری
  • مارگارین: یک‌سوم پیمانه
  • شیر: یک پیمانه
  • شکر: یک قاشق غذاخوری
  • نمک: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ: 2 عدد
  • وانیل: یک‌هشتم قاشق چای‌خوری
  • زعفران: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • کشمش پلویی به میزان لازم

شیرینی سوئدی

طرز تهیه:

کره را در قابلمه ای روی حرارت بگذارید تا آب شود.

شیر را جدا گرم کنید و با زعفران به کره بیفزایید. به محض اینکه شیر جوش آمد، قابلمه را از روی حرارت بردارید.

وقتی شیر ولرم شد، مایه خمیر، نمک و شکر را اضافه کنید تا وقتی که مخمر عمل بیاید. مخمر زمانی عمل می‌آید که روی آن حباب ایجاد شود.

یکی از تخم‌مرغ ها را بزنید و در مایه شیرینی بریزید.

آرد را 2 بار الک کنید. سپس نیمی از آن را  یک‌باره افزوده و مخلوط کنید و باقی آن را به تدریج اضافه کنید تا زمانی  که خمیر به دست نچسبد.

خمیر به دست آمده را با دست خوب ورز دهید.

سپس آن را در ظرف فلزی یا بلوری بریزید و روی آن را بپوشانید. ظرف پلاستیکی مناسب نیست.

ظرف را در دمای محیط بگذارید تا حجم آن 2 برابر شود. برای این کار حدود دو ساعت زمان لازم است.

پس از عمل آمدن خمیر، گلوله های کوچک درست کرده و آن ها را به شکل میله ای باز کنید.

خمیر باز شده را فرم دهید و در سینی فر بچینید.

تخم‌مرغ دیگر را بزنید. در 2 سمت شیرینی یک عدد کشمش گذاشته و با برس تخم‌مرغ زده شده را روی خمیر بمالید.

فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود. سینی را در فر بگذارید تا شیرینی بپزد و روی آن طلایی شود.

پس از پخت، شیرینی را بیرون بیاورید و بگذارید خنک شود. سپس در ظرف مناسب بچینید و سرو کنید.

نکات مهم:

برای تهیه شیرینی، مواد یخچالی را نیم ساعت قبل از استفاده از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسند.

اگر می‌خواهید شیرینی را برای مدت طولانی  نگهداری کنید، آن را در ظرف دردار گذاشته، با فویل بپوشانید و در فریزر  بگذارید. شیرینی های خشک بدون تزیین را می‌توان یک ماه در فریزر نگهداری  کرد.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی به مجله دلتا مراجعه نمایید.

همچنین بخوانید:

کیک با سس موکا ؛ مناسب جشن های خانوادگی 

چنگمال ؛ شیرینی کرمانی خوشمزه 

شیرینی خانگی ؛ هم کره ای هم مربایی 

عصرانه ای دلپذیر با نان چای قزوینی 

ردولوت ؛ کیک قرارهای صمیمانه (+ویدئو) 

  • ۹۸/۰۷/۲۳
  • maryam souri

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی