مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰

خوراک زبان با سس قارچ یکی از خوش‌مزه‌ترین و لذیذترین غذاهای گوشتی است که طرز تهیۀ ساده و آسانی دارد. 

خوراک زبان

  

خوراک زبان را به شیوه‌های گوناگونی طبخ می‌کنند. یکی از بهترین روش‌های درست کردن  این خوراک، با سس قارچ است و طعم آن بهتر می‌شود وقتی که در کنار آن پورۀ  سیب‌زمینی هم سرو شود. پس دست‌به‌کار شوید و این غذای شیک و لذیذ را آماده  کنید.

مواد لازم:

  • زبان گوساله: یک عدد
  • برگ بو: ۲ عدد
  • چوب دارچین: یک عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • پیاز: یک عدد
  • فلفل سیاه: یک قاشق چای‌خوری
  • فلفل سفید: یک قاشق چای‌خوری

مواد لازم سس قارچ:

  • کره: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز: ۲ عدد
  • قارچ: ۲۵۰ گرم
  • سیر: یک حبه
  • آب گوشت یا آب مرغ: ۲ فنجان
  • فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری
  • نمک به میزان لازم
  • آرد ذرت: یک قاشق مرباخوری در صورت تمایل

طرز تهیه:

خوراک زبان

زبان گوساله را خوب بشویید تا حالت لزجی  آن از بین برود. سپس آن را در یک قابلمۀ بزرگ بگذارید و مقداری آب روی آن  بریزید. آب باید قدری باشد که روی زبان را بپوشاند.

وقتی آب به جوش آمد، کف روی زبان را با قاشق بردارید و حرارت را کم کنید.

برگ بو، سیر، پیاز، چوب دارچین، پودر فلفل سیاه و پودر فلفل سفید را در قابلمه بریزید

حدود ۳ تا 4 ساعت زمان برای پختن زبان لازم است. پس از 2 ساعت زبان را زیرورو کنید تا سمت دیگر زبان هم خوب بپزد.

بعد از پختن کامل زبان، بگذارید سرد شود تا بتوانید پوست آن را راحت جدا کنید.

زبان پخته شده و پوست کنده را روی تخته گوشت بگذارید و به اندازه‌های دل‌خواه برش بزنید.

برای درست کردن سس قارچ،  کره را در یک تابۀ گود گرم کنید. پیاز را خلالی خرد کرده و در کره تفت  دهید. وقتی پیاز سرخ و کاراملی شد، یک حبه سیر له شده را به آن افزوده و  کمی تفت دهید. سپس قارچ‌های خرد شده را اضافه کنید. قارچ و پیاز را خوب تفت  دهید تا قارچ‌ها سبک و نرم شوند.

سپس آب گوشت یا آب مرغ، فلفل سیاه و نمک  را بیفزایید. کمی هم بزنید و برش‌های زبان را اضافه کنید. تمام برش‌های  زبان باید به سس قارچ آغشته شوند. حرارت را کم کنید و حدود ۳۰ دقیقه زمان  بدهید تا سس قارچ به خورد زبان برود.

اگر دوست دارید سس قارچ غلیظ‌تر شود، قبل  از افزودن برش‌های زبان، یک قاشق مرباخوری آرد ذرت در مواد سس ریخته و ۵  دقیقه هم بزنید تا غلظت سس به مقدار دل‌خواه برسد.

برای تهیۀ پورۀ سیب‌زمینی، ۳ عدد سیب‌زمینی‌ بپزید. پوست آن‌ها را بگیرید و رندۀ ریز کنید. به مقدار دل‌خواه به آن کره افزوده و خوب هم بزنید.

ادویۀ مورد نیاز برای پورۀ سیب‌زمینی،  نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پودر گشنیز است. بعد از هم زدن سیب‌زمینی با  کره و ادویه، یک پیمانه شیر بیفزایید و مرتب هم بزنید تا پوره صاف و یکدست  شود.

نکات:

خوراک زبان

در صورت تمایل می‌توانید به سس قارچ کمی خامۀ صبحانه اضافه کنید که در این صورت خوراک زبان لذیذتر و چرب‌تر می‌شود.

افزودن سیر به سس قارچ اختیاری است.

می‌توانید زبان پخته شده را ریش‌ریش کرده، کمی در کره یا روغن تفت دهید و با آن ساندویچ زبان درست کنید.

 

همچنین بخوانید:

گراتن بادمجان و مرغ ؛ غذای محبوب فرانسوی 

ماکارونی در فر ؛ مگه داریم؟! 

استیک مرغ با سس مایونز لیمویی 

  • ۹۸/۰۶/۳۰
  • maryam souri

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی