مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰

املت گوجه‌فرنگی از غذاهای ساده،  خوش‌مزه و بسیار محبوب ایرانی است که برای تمام وعده‌های غذایی در طول  شبانه‌روز مناسب و پرطرفدار است. 

املت

  

بسیاری از افراد تصور می‌کنند املت گوجه‌فرنگی یک غذای ساده و دم دستی است که مبتدی‌ترین افراد در آشپزی هم می‌توانند آن  را درست کنند. اما واقعیت چیز دیگری است. اگر می‌خواهید یک املت  گوجه‌فرنگی حرفه‌ای و خوش‌مزه با طعم املت‌های قهوه‌خانه‌ای و کافه‌های  قدیمی و مشهور درست کنید، باید فوت و فن‌های درست کردن املت حرفه‌ای را بلد  باشید.

مواد لازم:

  • تخم‌مرغ: ۴ عدد
  • گوجه‌فرنگی: ۸ عدد
  • کره: ۵۰ گرم
  • شنبلیلۀ تازه:  یک قاشق غذاخوری
  • آویشن: نصف قاشق چای‌خوری
  • نمک، فلفل و زدرچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

املت

برای تهیۀ یک املت گوجه‌فرنگی حرفه‌ای  حتماً باید گوجه‌فرنگی‌ها را پس از شستن بلانچ کنید. برای این کار پس از  جوش آوردن آب در یک قابلمه، گوجه‌فرنگی‌ها را 2 تا 3 دقیقه در آب جوش  بگذارید. سپس بلافاصله آن‌ها را در یک کاسه یخ بگذارید تا پوست آن‌ها به  راحتی کنده شود.

برای درست کردن یک املت گوجه‌فرنگی حرفه‌ای، به‌هیچ‌وجه نباید گوجه‌فرنگی با پوست باشد. پس از پوست گرفتن، گوجه‌فرنگی‌ها را ریز و نگینی خرد کنید.

گوجه‌فرنگی‌ها را در یک تابۀ بزرگ و نچسب بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا آب گوجه‌فرنگی گرفته و نرم شود.

از همان ابتدای پخت گوجه‌ها، شنبلیله را  بیفزایید تا مزۀ خامی آن گرفته شود. در حین پختن گوجه‌فرنگی و شنبلیله،  مرتب آن‌ها را هم بزنید تا ته نگیرد.

کمی مانده به تمام شدن آب گوجه‌فرنگی، زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید تا به خورد گوجه‌فرنگی و شنبلیله برود.

وقتی آب گوجه‌فرنگی کاملاً کشیده شد، کره را بیفزایید. سپس تخم‌مرغ‌ها را در تابه بشکنید.

بلافاصله پس از افزودن تخم‌مرغ شروع به هم  زدن نکنید. چند ثانیه صبر کنید تا تخم‌مرغ‌ها کمی خودشان را بگیرند. سپس  شروع به هم زدن کنید.

در این مرحله نمک بیفزایید و پس از سرخ شدن تخم‌مرغ‌ها، روی املت کمی فلفل سیاه و آویشن بپاشید.

نکات طلایی:

املت

اگر طعم پیاز داغ را در املت می‌پسندید، پس از کشیده شدن آب گوجه‌فرنگی مقداری پیاز داغ به آن اضافه کنید.

برای درست کردن یک املت گوجه‌فرنگی حرفه‌ای و خوش‌مزه بهتر است به املت رب‌ نزنید.

اگر فرصت بلانچ کردن گوجه‌فرنگی‌ها را ندارید، آن‌ها را رنده یا در مخلوط‌کن پوره کنید.

اگر دوست دارید تخم‌مرغ‌ها در املت به‌صورت درسته باشند، به‌جای هم زدن، در تابه را بگذارید.

اگر احساس کردید به مقدار بیشتری کره یا روغن نیاز دارید، قبل از افزودن تخم‌مرغ‌ها در تابه بریزید.

اگر می‌خواهید تخم‌مرغ‌ها را در املت هم بزنید، به‌هیچ‌وجه در تابه را نبندید.

 

همچنین بخوانید:

بفرمایید آش جو با نان و پنیر و سبزی 

شیشلیک ؛ کبابی متفاوت و لذیذ(+ویدئو) 

کوفته بلغور ؛ گیاهی و رژیمی 

  • ۹۸/۰۶/۳۰
  • maryam souri

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی