مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰

اسپاگتی غذای خوش‌مزه‌ای است که می‌توان آن را با انواع سس‌ها و مواد گوناگون سرو کرد.

اسپاگتی

  

روش‌های گوناگونی  برای پخت و مزه‌دار کردن اسپاگتی وجود دارد. این غذای لذیذ را می‌توان با  هر سسی بنا به ذائقه و سلیقه درست کرد. در این مطلب روش پخت اسپاگتی با بادمجان آمده است. این غذا تجربۀ جدیدی از اسپاگتی است و پیشنهاد می‌شود حتماً آن را امتحان کنید.

مواد لازم:

  • اسپاگتی: 500 گرم
  • گوشت چرخ‌کرده: 250 گرم
  • بادمجان: 4 عدد
  • گوجه‌فرنگی رنده شده: یک و نیم پیمانه
  • پیاز: یک عدد
  • سیر: 2 حبه
  • رب گوجه‌فرنگی: 3 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • شکر به میزان لازم
  • آویشن به میزان لازم
  • روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه:

اسپاگتی

در قابلمه‌ای آب را با مقداری نمک جوش می‌آوریم. اسپاگتی را در آن ریخته و وقتی کمی نرم شد، آن را آبکش کرده و کنار می‌گذاریم.

بادمجان‌ها را خوب می‌شوییم. آن‌ها را  بنا به سلیقه با پوست یا بدون پوست، به هر شکل و اندازه‌ای که دوست داریم،  خرد می‌کنیم. سپس در آبکش گذاشته و روی آن‌ها مقداری نمک می‌پاشیم.  بادمجان‌ها را حدود 15 دقیقه کنار می‌گذاریم.

در یک تابۀ گود مقداری روغن ریخته و روی حرارت می‌گذاریم. پس از اینکه روغن داغ شد، تکه‌های بادمجان را در آن سرخ می‌کنیم.

پس از سرخ شدن بادمجان‌ها، آنها را کناری قرار می‌دهیم.

پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن  تفت می‌دهیم تا سرخ شود. پس از طلایی شدن پیاز، سیر خرد شده را به آن  افزوده و تفت می‌دهیم. سپس گوجه‌فرنگی رنده شده را با رب، نمک، فلفل، کمی  شکر و کمی آویشن به مواد افزوده و روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا جا بیفتد و  کمی غلیظ شود.

وقتی سس غلیظ شد، گوشت چرخ‌کرده را به آن می‌افزاییم و تفت می‌‎دهیم تا مزه‌دار شود. سپس بادمجان‌های سرخ شده را اضافه می‌کنیم.

اسپاگتی کنار گذاشته را در ظرف سرو می‌کشیم و سس بادمجان و گوشت را روی آن می‌ریزیم.

می‌توان با برگ سبزیجات تازه، روی اسپاگتی بادمجان را تزیین کرد.

در صورت تمایل می‌توانید مقداری پنیر پارمزان روی اسپاگتی بریزید.

همچنین بخوانید:

پاستا آلفردو با سس مخصوص 

گراتن بادمجان و مرغ ؛ غذای محبوب فرانسوی 

ماکارونی در فر ؛ مگه داریم؟! 

  • ۹۸/۰۶/۲۳
  • maryam souri

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی