مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰

کباب چنجه با سس سیر

کباب چنجه یکی از خوش‌مزه‌ترین و پرطرفدارترین غذاها است که به شیوه‌های گوناگون پخته می‌شود. 

کباب چنجه

  

کباب چنجه یکی از بهترین و لذیذترین کباب‌ها است. این کباب به تنهایی طعم خوبی دارد،  ولی اگر با سس سیر همراه شود، مزۀ بی‌نظیری پیدا می‌کند که به آسانی  نمی‌توان از آن گذشت.

مواد لازم:

  • راسته گوساله: 900 گرم
  • سیر خرد شده: یک قاشق غذاخوری
  • تخم گشنیز: نصف قاشق چای‌خوری
  • زیرۀ سبز: یک قاشق چای‌خوری
  • پاپریکا: نصف قاشق چای‌خوری
  • سرکۀ سفید: یک قاشق چای‌خوری
  • روغن‌زیتون: نصف پیمانه
  • فلفل‌دلمه‌ای رنگی: 3 عدد
  • پیاز قرمز: یک عدد

مواد لازم سس سیر:

  • سیر: یک پیمانه
  • نمک به میزان لازم
  • روغن گیاهی: 4 پیمانه
  • لیموترش: یک عدد

طرز تهیه:

کباب چنجه

برای تهیۀ کباب چنجه گوشت را مکعبی خرد کنید.

در کیسه‌ای، گوشت، سیر،  تخم گشنیز، پاپریکا، سرکۀ سفید و روغن‌زیتون را با هم مخلوط کنید. در کیسه  را بسته و آن‌ها را خوب هم بزنید تا همۀ مواد به خرد هم بروند. کیسه را ۲۴  ساعت در یخچال بگذارید تا گوشت خوب مزه‌دار شود.

حبه‌های سیر را در  غذاساز یا مخلوط‌کن، پوره کنید. نمک، روغن‌زیتون و آب لیموترش را افزوده،  بگذارید تا کاملاً نرم و خامه‌ای شکل شوند. وقتی مخلوط یکدست شد، سس آماده  است. این سس سیر را می‌توانید در ظرف دربسته تا یک هفته نگهداری کنید.

فلفل‌دلمه‌ای سبز، زرد و  قرمز انتخاب و آن‌ها را مکعبی خرد کنید. پیاز را هم حلقه‌ای ببرید. اگر  پیاز قرمز در دسترس ندارید، از پیاز سفید استفاده کنید. انتخاب پیاز قرمز  برای زیبایی ظاهر غذا است و تأثیری در مزۀ آن ندارد.

برای درست کردن کباب،  سیخ‌های چوبی را با روغن چرب کنید. اگر از سیخ فلزی استفاده می‌کنید،  نیازی به چرب کردن نیست. سپس به‌ترتیب یک عدد گوشت، پیاز و فلفل‌دلمه‌ای در  هر سیخ بگذارید و این کار را تکرار کنید. در صورت تمایل می‌توانید قارچ هم  در سیخ‌ها بگذارید.

کباب‌پز یا منقل را  روشن کنید. کباب‌ها را ۵ تا ۷ دقیقه روی آتش ملایم باد بزنید تا مغزپخت و  نرم شوند. سپس روی آن‌ها سس سیر بمالید و با برنج، سالاد یا نان سرو کنید.

آموزش تهیه کباب چنجه ساده:

 

همچنین بخوانید:

ترشی لیته ، چاشنی بی نظیر 

شیرین پلو ، غذای مجلسی ایرانی(+ویدئو) 

طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر 

  • ۹۸/۰۶/۱۴
  • maryam souri

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی