مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰

شیرینی کره‌ای مربایی از شیرینی‌های خوش‌مزه‌ای است که با کمی حوصله می‌توان آن را در منزل درست کرد.

  

شیرینی کره‌ای طعم خوبی دارد و اکثر  افراد آن را می‌پسندد. حال اگر به این شیرینی مربا هم اضافه شود، یک  شیرینی بی‌نظیر است که با چای یا هر نوشیدنی دیگری حسابی میچسبد. شیرینی کره‌ای مربایی را می‌توانید با هر مربایی که دوست دارید، درست کنید.

مواد لازم:

  • کرۀ سرد: سه‌چهارم فنجان
  • شکر: نصف فنجان
  • آب: 2 قاشق غذاخوری
  • مربا: 2 قاشق غذاخوری
  • وانیل: یک و نیم قاشق چای‌خوری
  • آرد سفید: یک و نیم فنجان

طرز تهیه :

شیرینی

آرد و شکر را جداگانه الک کرده و سپس با هم مخلوط کنید.

کره را مکعبی خرد کنید و روی آرد بریزید.  با انگشت کره را به خرد آرد و شکر دهید تا حالت خمیری بگیرند. خمیر باید  کاملاً جمع شود و اطراف کاسه نماند.

با کاغذ روغنی روی خمیر را  بپوشانید و حدود 10 دقیقه در یخچال بگذارید تا خنک شود و خودش را بگیرد.

وقتی خمیر سفت شد، آن را از یخچال بیرون بیاورید.

خمیر را بین دو ورق پلاستیکی با وردنه به قطر حدود یک سانت باز کنید. آن را به هر شکلی که دوست دارید قالب بزنید و با انگشت وسط شیرینی را فشار دهید که گود شود.

آن‌ها را در سینی فر بچینید و وسط هر کدام از شیرینی‌ها مقداری مربا بریزید.

اگر خواستید کار سریع‌تر پیش رود، از قالب  استفاده نکنید. در این صورت تکه‌های کوچکی از خمیر برداشته، گرد کنید. با  فشار انگشت وسط آن حفره‌ای ایجاد کنید و در سینی بچینید. سپس روی آنها مربا  بگریزید.

بین شیرینی‌ها را حدود 2 سانت فاصله بگذارید تا موقع پخت به هم نچسبند.

شیرینی‌ها را 10 دقیقه در فری که از قبل گرم کرده‌اید، بپزید تا کمی طلایی شوند.

پس از پخت حدود 5 دقیقه بگذارید خنک شوند. سپس به‌آرامی از سینی جدا کرده و در ظرف سرو بچینید.

اگر شیرینی‌ها موقع پخت به هم چسبیدند،  می‌توانید تا داغ هستند، با یک کاتر پلاستیکی از هم جدا کنید. چون وقتی سرد  شوند، سفت شده، به راحتی از هم جدا نمی‌شوند یا می‌شکنند.

در صورت تمایل می‌توانید کمی پودر نارگیل روی شیرینی‌ها بپاشید.

همچنین بخوانید:

پای هلو ؛ دلچسب تابستانی 

کیک هویج ؛ خوش رنگ با طعمی متفاوت( ویدئو) 

شیرینی گردویی ؛ مطبوع و مطلوب 

  • ۹۸/۰۶/۱۴
  • maryam souri

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی