مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰

کوکوها انواع مختلفی دارند و چون راحت و سریع آماده می‌شوند، بسیار پرطرفدار است.

کوکو‌ها تنوع بالایی دارند و از غذا‌های بسیار راحت و خوش‌مزه‌ای هستند که با بسیاری از مواد‌ مختلف می‌توانید آن‌ها را درست کنید. اگر می‌خواهید سفر? زیبایی داشته باشید، پیشنهاد می‌شود کوکو مجلسی سه رنگ درست کرده و مهمانان را شگفت‌زده کنید!

مواد لازم:

  • سیب‌زمینی پخته: 2 عدد
  • سس تند: یک قاشق غذاخوری
  • سوسیس: 150 گرم
  • تخم‌مرغ: 6 عدد
  • سبزی کوکو: 150 گرم
  • سیر: یک حبه
  • بادام زمینی یا گردو: 50 گرم
  • پنیر پیتزا در صورت تمایل

طرز تهیه:

کوکو

سیب‌زمینی‌های پخته شده را رنده کرده و با 3 عدد تخم‌مرغ، ادویه و نمک مخلوط کنید.

در تابه‌ای روغن بریزید و بگذارید داغ شود. پوره‌ها را در تابه بریزید.

سوسیس‌ها را به انداز? حبه قند ریز کنید و با سس تند در تابه‌ای جداگانه تفت دهید. آن‌ها را روی پوره‌های سیب زمینی بریزید و پهن کنید.

سبزی‌ کوکو و بادام‌زمینی یا گردو را خرد کنید. می‌توانید از خردکن استفاده کنید. پس از خرد کردن، آن‌ها را با 3 تخم‌مرغ دیگر مخلوط کرده و به مواد بیفزایید.

سپس سیر له شده را روی سوسیس‌ها بریزید. در صورت تمایل می‌توانید روی آن پنیر پیتزا هم بریزید. بگذارید مواد با حرارت ملایم پخته شوند.

کوکو سه رنگ زیبا آماده است. آن را به دل‌خواه برش بزنید و سرو کنید.

نکات تهیه کوکو:

کوکو

اگر کوکو را با سیب‌زمینی خام درست می‌کنید، می‌توانید به آن مرغ پخت? ریش‌ریش شده یا سبزی‌های معطر اضافه کنید. اما افزودن این مواد به مای? تهیه شده با سیب‌زمینی پخته توصیه نمی‌شود.

گاهی کوکو پس از پخت ترک برمی‌دارد و در هنگام جابه‌جا کردن می‌شکند. علت مقدار کم تخم‌مرغ است. اما باید مراقب باشید بیش از اندازه هم از تخم‌مرغ استفاده نکنید. چون بافت غذا از بین می‌رود و شکل اسفنجی پیدا می‌کند.

در هنگام افزودن سبزی، آب آن را بگیرید. چون باعث شل شدن کوکو و از بین رفتن بافت منسجم آن می‌شود.

از پیاز استفاده نکنید. زیرا باعث وارفتن می‌شود.

4. ضخامت مناسبی که برای این کوکو توصیه می‌شود، تا 2 سانت است. ضخامت زیاد باعث نپختن و نازک بودن بیش از حد، باعث خشکی و حتی سوختن آن می‌شود.

همچنین بخوانید:

ترشی لیته ، چاشنی بی نظیر

تهیه خورشت ریواس با نعناع و جعفری

شور ؛ چاشنی ایرانی

حلیم بادمجان ؛ یک پیش غذای محبوب(+ویدئو)

طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر

  • ۹۸/۰۵/۳۰
  • maryam souri

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی