مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰
 
هورچاتا یک نوشیدنی سنتی مکزیکی است که با برنج سفید خیس خورده درست شده و با دارچین و شکر طعم‌دار و شیرین می‌شود.
 
هورچاتا یک نوشیدنی مکزیکی خوش‌مزه و متفاوت برای روز‌های داغی‌ است که ازگرما حسابی کلافه‌ شده‌اید. این نوشیدنی ضمن اینکه بسیار مغذی است، خیلی راحت درست می‌شود. اگر می‌خواهید یک نوشیدنی متفاوت امتحان کنید، هورچاتا گزینۀ خوبی است.

مواد لازم:

  • برنج دانه بلند سفید: یک و یک‌چهارم پیمانه
  • بادام خرد شده: نصف پیمانه
  • چوب دارچین: ۲ عدد
  • شکر: نصف پیمانه
  • وانیل: یک قاشق چای‌خوری
  • شیر: ۲ پیمانه
  • آب: 4 پیمانه

طرز تهیه:

مکزیکی

برنج، بادام و دارچین را با سرعت بالای مخلوط‌کن، با هم ترکیب کنید تا کاملاً یکدست شود. اگر بخشی از آن به کف مخلوط‌کن می‌چسبد، مخلوط‌کن را خاموش کرده و مواد را از ته آن با چنگال بیرون بیاورید یا مخلوط‌کن را تکان دهید.

شیر، آب، شکر و وانیل را به آن اضافه و سپس آن‌ها را در مخلوط کن، پوره کنید.

مخلوط را در ظرف مناسبی ریخته و در آن را ببندید. پس از 8 تا 12 ساعت، مخلوط را از یک الک ریز رد کنید.

نوشیدنی مکزیکی آماده است. روی آن را با چوب دارچین و دارچین پودر شده تزیین کرده و با یخ سرو کنید.

نکات مهم و ترفند‌ها:

می‌توانید شیر نارگیل، شیر بادام یا هر شیر گیاهی دیگری که دوست دارید، جایگزین شیر لبنی کنید.

می‌توانید بدون بادام هم هورچاتا را درست کنید.

در مورد نوع برنج اجباری به استفاده از برنج دانه بلند نیست. می‌توانید از هر برنجی که دوست دارید استفاده کنید. مانند انواع برنج‌های معطر.

برای نگهداری، آن را در یخچال بگذارید و در نهایت تا 3 روز بعد آن را مصرف کنید.

می‌توانید استویا، شیرۀ خرما یا عسل را جایگزین شکر کنید.

  • ۹۸/۰۵/۲۴
  • maryam souri

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی