مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰

با بادمجان غذاهای خوش‌مزه و متنوعی را می‌توان طبخ کرد که یکی از آن‌ها بادمجان شکم پر است.

بادمجان شکم پر

بادمجان شکم پر نوعی خوراک است که هم به‌عنوان پیش‌غذا و هم به‌عنوان غذای اصلی سرو می‌شود. این غذای بسیار خوش‌مزه و لذیذ، با روش‌ها و مواد مختلفی پخته می‌شود.

بادمجان شکم پر در برخی شهرهای کشورمان یک غذای مجلسی است که در مهمانی‌های رسمی سرو می‌شود.

مواد لازم:

  • بادمجان: ۴ عدد
  • پیاز: ۲ عدد
  • گوجه‌فرنگی: ۳ عدد
  • روغن مایع به میزان لازم
  • گوشت چرخ‌کرده: ۲۰۰ گرم
  • سبزی معطر خشک: یک قاشق غذاخوری
  • رب گوجه‌فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

بادمجان شکم پر

بادمجان‌ها را پوست گرفته و می‌شوییم. مقداری نمک روی آن‌ها می‌پاشیم و ۳۰ دقیقه صبر می‌کنیم تا تلخی بادمجان و آب اضافی آن‌ها گرفته شود. این کار باعث می‌شود بادمجان‌ها روغن کم‌تری جذب کنند. در صورت تمایل می‌توانید بادمجان‌ها را پوست نگیرید.

در این فاصله، پیازها را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت می‌دهیم تا نرم و طلایی شوند. کمی زردچوبه و فلفل روی آن‌ها می‌ریزیم. سپس رب گوجه‌فرنگی را به آن افزوده، تفت می‌دهیم تا سرخ شود و خامی آن از بین برود. نیمی از این مواد را برای تهیۀ سس مخصوص کنار می‌گذاریم.

گوشت چرخ‌کرده را به مواد اضافه کرده، تفت می‌دهیم تا رنگ آن تغییر کند. سپس نیمی از سبزی معطر خشک را روی مواد می‌ریزیم.

گوجه‌فرنگی‌ها را رندۀ ریز می‌کنیم. در قابلمه‌ای نصف لیوان آب روی آن‌ها می‌ریزیم و موادی را که کنار گذاشته بودیم، به آن می‌افزاییم.

حرارت را ملایم می‌کنیم تا آب جوش بیاید. نمک و فلفل به سس افزوده و پس از ۳ دقیقه زیر شعله را خاموش می‌کنیم.

با یک دستمال تمیز روی بادمجان‌ها را خشک می‌کنیم و از طول برش می‌زنیم. داخل آن‌ها را کمی خالی کرده و سپس از دو طرف سرخ می‌کنیم.

داخل بادمجان‌های سرخ شده را از مایۀ گوشت پر می‌کنیم.

بادمجان شکم پر

بادمجان‌های شکم پر را در قابلمه‌ای که سس را در آن درست کرده ایم، می‌چینیم. قابلمه را روی شعله ملایم می‌گذاریم تا آب سس تبخیر شود و طعم سس به خورد بادمجان‌ها برود.

می‌توان بادمجان شکم پر را در فر هم آماده کرد و در صورت تمایل کمی پنیر پیتزا روی آن ریخت.

همچنین بخوانید:

کوکو سیب زمینی ؛ ساده و خودمانی

آب دوغ خیار مجلسی

سوپ شیر ، شیک و مجلسی

کوکوی مرغ و تره فرنگی، یک غذای پیک نیکی

کشک بادمجان مجلسی

  • ۹۸/۰۵/۰۷
  • maryam souri

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی