مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰

کیک شکلاتی یکی از کیک‌هایی است که خیلی راحت در منزل آماده می‌شود و طعمی بی‌نظیر دارد.

کیک شکلاتی

کیک شکلاتی از آن دسته کیک‌هایی است که کمتر کسی آن را دوست ندارد. یک برش کیک شکلاتیهمراه با یک فنجان چای یا قهوه، خستگی روزانه را از تن بیرون می‌کند و عصرانه‌ای شیرین و دل‌چسب است.

مواد لازم:

  • آرد: 2 پیمانه
  • پودر کاکائو: 60 گرم
  • شیر:  1/5 پیمانه
  • روغن مایع: یک پیمانه
  • تخم‌مرغ: 3 عدد
  • نمک: نوک قاشق چای‌خوری
  • شکر: 1/5 پیمانه
  • بکینگ‌پودر: 2 قاشق چای‌خوری
  • وانیل به میزان لازم

طرز تهیه:

کیک شکلاتی

آرد، پودر کاکائو، نمک و بکینگ‌پودر را الک کرده و با هم مخلوط می‌کنیم.

سپس تخم‌مرغ‌ها را به مواد اضافه می‌کنیم. شکر را کم‌کم به مواد افزوده و با همزن برقی مخلوط می‌کنیم. کمی وانیل به مایۀ کیک می‌افزاییم.

شیر و روغن را اضافه کرده، با مواد مخلوط می‌کنیم تا خمیر یکدست شود. دقت کنید تا گلولۀ آردی در مایۀ کیک باقی نماند.

کف و دیواره‌های قالب را چرب می‌کنیم. اگر از قالبی با قطر کمتر استفاده کنیم، کیک پوک‌تر و تردتر می‌شود. برای این مقدار مواد، قالب 23 سانتی مناسب است.

کیک را داخل فر، که از 10 دقیقۀ قبل روی 180 درجۀ سانتی‎گراد تنظیم کردیم، قرار می‌دهیم. 45 تا 50 دقیقه زمان می‌دهیم. البته نوع فرها و دمای آن‌ها با هم متفاوت است. به همین دلیل پس از 35 دقیقۀ اول پخت، با نوک چنگال یا خلال چوبی تمیز، آماده بودن کیک را چک می‌کنیم.

اگر خمیر به چنگال یا خلال چوبی نچسبید، کیک آماده است.

ویدئوی آموزش تهیه کیک شکلاتی:


همچنین بخوانید:

دمنوش عناب ؛ خاص و مفید

پنکیک کاکائویی ، صبحانه لذیذ و ساده

ماست بستنی ، دسر خنک تابستانی

ژله بستنی ، دسر آسان و مجلسی

تهیه چیز کیک بدون فر

  • ۹۸/۰۴/۲۹
  • maryam souri

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی