مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰

در این روزهای بهاری، کنگر ماست بخورید و لذت ببرید؛ بدون لنگر انداختن!

کنگر ماست

کنگر، گیاهی شبیه کرفس است که از آن در پخت سوپ، خورش و حتی به‌صورت خام در سالاد استفاده می‌شود. کنگر ماست یا بورانی کنگر، یکی از پیش‌غذاها و میان‌وعده‌های بسیار خوش‌مزه و سالم ایرانی است که می‎توانید با اضافه کردن موادی مانند سیر و گل سرخ، آن را به‌صورت مجلسی برای مهمانی‌های خود تهیه و سرو کنید.

مواد لازم

کنگر ماست

کنگر: ۵۰۰ گرم

آب: نصف پیمانه

سیر تازه: یک بوته

ماست: (اگر ماست پرچرب باشد، بهتر است) ۲٫۵ پیمانه

مغز گردو و گل‌سرخ برای تزیین

نمک و فلفل به اندازۀ کافی

طرز تهیه

کنگر ماست

ابتدا سیرها را داخل کاسۀ آب سرد می‌ریزیم تا چند دقیقه در آب خیس بخورند تا پوستشان به‌راحتی جدا شود. پوست سیرها را می‌گیریم و خیلی ریز، رنده می‎کنیم و کنار می‌گذاریم.

کنگرها را پس از تمیز کردن، شسته و در آبکش می‌گذاریم تا آب اضافۀ آن‌ها خارج شود. سپس، روی تخته آن‌ها را به‌صورت نوارهایی درشت به اندازۀ دو بند‌انگشت برش می‌دهیم و در کاسه می‌ریزیم.

در تابه‌ای بزرگ (اگر گود باشد، بهتر است) کمی روغن می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم تا روغن داغ شود. کنگرها را در روغن ریخته و تفت می‌دهیم تا سرخ شوند و بعد سیر رنده شده، نمک و فلفل را به آن اضافه می‌کنیم و حدود ۴ دقیقه مواد را با هم تفت می‌دهیم.

 آب را اضافه می‌کنیم و در تابه را می‌بندیم. حرارت را ملایم می‌کنیم تا کنگرها کاملاً بپزند و آب اضافه آن تبخیر شود. وقتی کنگرها کاملاً پخته شدند، ماست را اضافه و با مواد مخلوط می‌کنیم و می‌گذاریم تا یک قل بزند. زیر شعله را خاموش می‌کنیم تا کنگر ماست خنک شود. حالا این بورانی خوش‌مزه و مطبوع را در ظرف می‌کشیم و با گل‌سرخ و گردو تزیین می‌کنیم.

بیشتر بخوانیم :

دمنوش زرشک، ترش و گوارا

قهوه حرفه ای

  • ۹۸/۰۳/۰۱
  • maryam souri

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی