مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰

کیک ماکارونی غذایی است که شکل جذابی دارد و حاوی مواد مغذی است.

کیک ماکارونی

ماکارونی غذای خوش‌مزه‌ای است که اکثر افراد آن را دوست دارند؛ به‌خصوص از نوع کیکش! کیک‌ ماکارونی به‌دلیل مزه و شکل خاصی که دارد، غذایی پر‌طرفدار در‌میان کودکان است.

مواد لازم

پنیر‌‌پیتزا: 5 قاشق غذا‌خوری

گوشت چرخ‌کرده: یک کاسه ماست‎خوری

زعفران: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

رب‌ گوجه‌فرنگی: 3 قاشق غذا‌خوری

پیاز: یک عدد

ماکارونی: 300 گرم

روغن: نصف فنجان

 نمک و فلفل: به میزان لازم

تخم‌مرغ: 3 عدد

ماست: 3 قاشق غذا‌خوری

سوسیس: 2 عدد کوچک

فلفل‌دلمه‌ای: یک عدد کوچک

طرز تهیه

کیک ماکارونی

یک عدد پیاز متوسط را با نصف فنجان روغن سرخ می‌کنیم. گوشت چرخ‌کرده را اضافه کرده، هم می‌زنیم.
نمک و فلفل و رب‌ گوجه را اضافه می‌کنیم. فلفل‌دلمه‌ای خردشده را اضافه می‌کنیم. مایۀ گوشتی آماده است.
در یک قابلمه، آب را جوش آورده و پنج قاشق نمک اضافه می‌کنیم. ماکارونی‌های دراز را نصف کرده، در آب جوش می‌ریزیم. بعد از حدود ده دقیقه، ماکارونی نرم می‌شود. آن را آبکش می‌کنیم و مقدار زیادی آب سرد روی آن می‌ریزیم.
ماست را با قاشق هم می‌زنیم، تخم‌مرغ و زعفران دم‎کرده را با آن مخلوط می‌کنیم. ماکارونی آبکش شده را با مایۀ تخم‌مرغی مخلوط می‌کنیم.
ته قالب را با کمی روغن چرب می‌کنیم. نصف ماکارونی را در قالب ریخته، دو‌سوم مایۀ گوشتی را روی آن می‌ریزیم. سپس کمی پنیر پیتزا روی آن می‌پاشیم. مایۀ گوشتی نباید با کناره‌های ظرف تماس پیدا کند.
بقیۀ ماکارونی را می‌ریزیم و روی قالب را با یک فویل می‌پوشانیم. ماکارونی را در قالب، با دست یا قاشق، فشرده می‌کنیم.
فر را از نیم ساعت قبل با حرارت متوسط (160 تا 180 درجۀ سانتی‌گراد) روشن می‌کنیم و قالب را برای مدت 45 دقیقه در طبقۀ وسط فر می‌گذاریم. کیک‌ماکارونی پخته‌شده را از فر درآورده، ده دقیقه می‌گذاریم تا سرد شود، سپس آن را از قالب در‌می‌آوریم.
بقیۀ پنیر‌پیتزا و سوسیس‌های خردشده و بقیۀ مایۀ گوشتی را روی کیک می‎ریزیم  و آن را پنج دقیقه زیر شعلۀ گریل فر قرار می‎دهیم تا پنیرها ذوب و طلایی‎رنگ شوند.

اگر می‌خواهید کیک‌ ماکارونی دو‌طبقه داشته‌ باشید، مقدار مواد را بیشتر کنید و در دو قالب با اندازه‌های متفاوت بگذارید. پس از آماده شدن، آن‎ها را روی‌ هم قرار دهید.

بیشتر بخوانید :

تخم‌ مرغ پر شده

شله زرد ، زینت‎بخش سفره‎های افطار

  • ۹۸/۰۲/۳۱
  • maryam souri

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی