مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰

قهوه حرفه ای

برای تهیۀ قهوه، می‌توان آن را به صورت‌های مختلف دم کرد. تفاوت این روش‌ها به این نکته بستگی دارد که چگونه آب را به قهوه اضافه می‌کنند.

قهوه

امروزه نوشیدن انواع قهوه ازجمله فرانسه، اسپرسو، کاپوچینو و قهوه‌فوری طرفداران زیادی پیدا کرده است. شما می‌توانید در تمام کافی‌شاپ‌ها به‌راحتی این نوشیدنی نشاط‌آور را پیدا کنید.

روش ترکی

روش ترکی یکی ازروش‌های قدیمی دم‌کردن قهوه است که هنوز در خاورمیانه، آفریقای شمالی، ترکیه و یونان از آن استفاده می‌کنند. در این روش قهوه را به‌همراه آب، داخل قوری می‌ریزند تا آرام به‌جوش بیاید.

قهوه

روش تهیه

مرحلۀ اول: دانه‌های قهوه باید به ریزترین اندازه آسیاب شده باشند.

مرحلۀ دوم: ابتدا آب سرد را درون قهوه‌جوش بریزید. به‌ازای هر فنجان، معادل سه‌چهارم فنجان را با آب سرد پر کرده و داخل قهوه‌جوش بریزید. سطح آب باید تا ابتدای تنگی قهوه‌جوش برسد و از آن بالاتر نرود؛ وگرنه سرریز می‌شود.

مرحلۀ سوم: به‌ازای هر فنجان آب، دو قاشق چای‌خوری قهوه اضافه کنید.

مرحلۀ چهارم: می‌توانید در صورت تمایل به ازای هر دو قاشق چای‌خوری پودر‌قهوه، یک قاشق چای‌خوری شکر اضافه کنید.

مرحلۀ پنجم: وقتی شکر کاملاً در آب حل شد، اجاق گاز را روشن کنید؛ با شعله‌ای متوسط ، اگر شعله زیاد باشد، قهوه‌ می‌سوزد. در این مرحله آن را هم نزنید.

مرحلۀ ششم: پس از گذشت حدود دو دقیقه، قهوه شروع به حباب زدن از کناره‌ها می‌کند. جمع شدن حباب‌ها حالتی روی سطح آن به‌وجود می‌آورد که آن را در اصطلاح «خامۀ قهوه» می‌‎گویند. در این مرحله قهوه را از روی شعله بردارید تا حرارت و خامه کمی فروکش کنند.

مرحلۀ هفتم: قهوه‌جوش را دوباره به‌آرامی روی شعلۀ کم قرار‌دهید و سه بار این عمل را تکرار کنید تا خامه قوام بیاید.

 قهوه اسپرسو، با تحت فشار قراردادن آب داغ تهیه می‌شود. این روش برای تهیه انواع قهوه به‌کار می‌رود. اسپرسو طعم متمایزی دارد و رویش مادۀ خامه مانندی جمع می‌شود.

 قهوه جوش موکا

قهوه

در این روش از نوعی قوری به‌نام موکا که سه بخش دارد، استفاده می‌کنند. در قسمت پایینی، آب می‌ریزند. پس از آنکه آب به‌‎جوش آمد، با فشار وارد قسمت میانی می‌شود که پودر‌قهوه در آن قسمت قرار دارد. در‌نهایت، نوشیدنی در قسمت بالایی قوری جمع می‌شود. معمولاً قوری را روی گاز می‌گذارند تا قهوه آماده شود.

روش دیگر، قراردادن پودر‌قهوه داخل یک صافی است که آب جوش قطره‌قطره روی آن می‌چکد.

قهوه‌ جوش‌ های خانگی مخصوص تهیه قهوه فرانسه

این قهوه‌جوش‌ها معمولی‌ترین نوع قهوه‌جوش برقی به‌شمار می‌آیند و برای تهیه قهوۀ فرانسه به کار می‎روند. استفاده از این نوع قهوه‌جوش و یا قهوه‌ساز موکا تقریبا کیفیت یکسانی دارند.

قهوه جوش های خانگی اسپرسو مجهز به شیر بخار

قهوه

به این‌گونه قهوه‌سازها که اسپرسو هم درست می‌کنند، قهوه‌ساز اسپرسو می‌گویند. اگر به کیفیت قهوه‌ای که درست می‌کنید اهمیت می‌دهید، استفاده از این دستگاه به شما توصیه می‌شود.

بیشتر بخوانید :

تخم‌ مرغ پر شده

معروف ترین صبحانه های دنیا

  • ۹۸/۰۲/۳۰
  • maryam souri

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی