مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰

املت از آن غذاهای فوری و خوشمزه است که طعم آن هرگز تکراری نمی‌شود.

املت مرغ و سبزیجات

انواع املت را می‌توانید به عنوان یک غذای سریع برای صبحانه، ناهار و شام تهیه و نوش جان کنید. در این مطلب از مجله دلتا طرز تهیه املت مرغ و سبزیجات را به شما آموزش می‌د‌هیم. این غذا یک وعده کامل حاوی پروتئین است.

مواد لازم

  • تخم مرغ ۳ عدد
  • سینه مرغ یک عدد
  • هویج ۲ عدد
  • کدو سبز نصف یکعدد
  • پیاز نصف یک عدد
  • پیازچه ۲ عدد
  • گوجه فرنگی یک عدد
  • کره ۴  قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

انواع املت

طرز تهیه املت مرغ و سبزیجات

مرحله اول

سینه مرغ را به نوارهای نازک برش بزنید و در ۲ قاشق غذاخوری کره تفت بدهید و نمک و فلفل بزنید. پس از ۵ دقیقه مرغ‌ها را در بشقابی کشیده و کنار بگذارید.

مرحله دوم

سبزیجات را مکعبی خرد کنید و در ۲ قاشق کره باقی‌مانده برای ۲ دقیقه تفت بدهید. سپس در تابه را ببندید تا سبزیجات برای ۴ دقیقه دیگر بپزند. سبزیجات را نیز کنار بگذارید.

مرحله سوم

تخم مرغها را به همراه نمک و فلفل هم بزنید تا رنگ آن روشن شود. سپس در تابه بریزید و در آن را ببندید. پس از ۲ دقیقه در تابه را بردارید و مرغ و سبزیجات را روی نیمی از مواد پخش کنید. نیم دیگر تخم مرغ‌ها را روی آن برگردانید و با کفگیر کمی فشار دهید تا لبه‌های آن به هم بچسبد. پس از یک دقیقه آن را برگردانید تا هر دو روی آن طلایی شود. املت مرغ و سبزیجات شما حاضر است. نوش جان.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب طرز تهیه لوز پسته خانگی قالبی ساده و خوشمزه با هل و گلاب را مطالعه کنید.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی