مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰

آدانا کباب یا قیما کباب یکی از کباب‌های مشهور کشور ترکیه است که به نام یکی از شهرهای بزرگ ترکیه نام‌گذاری شده است.

طرز تهیه آدانا کباب

آدانا کباب هر چند شبیه به کباب‌هایی مثل کباب کوبیده و کباب بناب است ولی مانند دونر کباب سرو می‌شود. در این مطلب از مجله دلتا به طرز تهیه این کباب خوشمزه می‌پردازیم.

مواد لازم برای تهیه آدانا کباب

  • گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم
  • فلفل دلمه‌ای قرمز ۲ عدد
  • پیاز بزرگ ۲ عدد
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • نان پیتا یا نان باگت به تعداد کافی
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

طرز تهیه آدانا کباب

طرز تهیه آدانا کباب

مرحله اول

ابتدا گوشت چرخ کرده را داخل یک کاسه مناسب بریزید سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.

مرحله دوم

فلفل دلمه‌ای و پیاز را با رنده درشت رنده کنید؛ سپس به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.

مرحله سوم

در صورتی که می‌خواهید کباب را با منقل درست کنید باید به گوشت کباب به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید تا منسجم‌تر شود و از سیخ نریزد.

در صورتی هم که می‎‌خواهید این کباب را به صورت کباب ‌تابه‌ای درست کنید نیاز نیست گوشت کباب را در یخچال قرار دهید.

مرحله چهارم

پس از کباب کردن آدانا کباب روی منقل یا به صورت کباب‌تابه‌ای، مقداری روغن زیتون داخل نان پیتا بریزید سپس آن را به همراه مخلفات دلخواه خود (مانند خیارشور ، گوجه فرنگی ، کاهو ، سیب زمینی سرخ کرده و … ) در نان پیتا قرار دهید و سرو کنید. کباب خوشمزه شما حاضر است. نوش جان!

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز پخت غذا‌های ایرانی طرز تهیه کباب لا پلو، تجربه‌ای متفاوت را مطالعه کنید.

  • ۰۰/۰۶/۰۳
  • maryam souri

مجله دلتا

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی