مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰

نخود فرنگی ویتامین A و D دارد که به جذب کلسیم و جلوگیری از پوکی استخوان کمک می‌کند. همچنین برای پیشگیری از سرطان معده نیز بسیار موثر است.

املت

املت نخود فرنگی یا همان نخود سبز یکی از صبحانه‌های بسیار جذاب است که می‌توانید برای شروع یک روز پر انرژی آن را تهیه کنید. البته این املت به قدری خوشمزه و مقوی است که برای وعده شام یا عصرانه هم می‌توانید آن را تهیه کنید. اگر در روزهایی هستید که زمان کافی برای تهیه یک غذای خوشمزه ندارید املت نخود فرنگی گزینه مناسبی برای شماست. البته باید از قبل نخود فرنگی را در فریزر داشته باشید. امروز در مجله دلتا طرز تهیه املت نخود فرنگی با پنیر پیتزا را به شما آموزش خواهیم داد. همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه املت نخود فرنگی

  • نخود فرنگی یک پیمانه
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • کره ۵۰ گرم
  • گوجه فرنگی یک عدد
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه و پودر سیر به مقدار لازم

طرز تهیه املت نخود فرنگی با پنیر پیتزا

مرحله اول

ابتدا نخود فرنگی را آماده کنید. شما می‌توانید از کنسرو آماده نخود فرنگی استفاده کنید. همچنین می‌توانید نخود فرنگی تازه بگیرید و بخارپز کنید یا داخل آب و نمک بجوشانید تا نرم شود سپس آبکش کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم

تخم مرغ‌ها را داخل یک کاسه بشکنید و به آن نمک و ادویه‌ها را بیفزایید و با چنگال خوب بزنید تا از لختگی خارج شود. سپس کره را داخل تابه قرار دهید تا ذوب شود و تخم مرغ‌های زده شده را داخل تابه بریزید.

مرحله سوم

در ادامه نخود فرنگی پخته شده را روی تخم مرغ بریزید و گوجه فرنگی حلقه شده را روی آن قرار دهید و صبر کنید تا تخم مرغ خودش را بگیرد. بهتر است چند دقیقه ابتدایی پخت درب تابه را بگذارید.

مرحله چهارم

وقتی تخم مرغ خودش را گرفت پنیر پیتزا را روی املت بریزید و چند دقیقه صبر کنید تا پنیر ذوب شود. می‌توانید برای طلایی شدن پنیر چند دقیقه گریل فر را روشن کنید و تابه را دورن فر بگذارید تا روی پنیر طلایی شود. سپس روی آن را با کمی جعفری و گشنیز تزئین و با نان تازه سرو کنید. نوش جان.

نکات کلیدی در تهیه املت نخود فرنگی

  • افزودن پنیر پیتزا به دلخواه و قابل حذف است.
  • می‌توانید به مواد کمی شوید خشک نیز اضافه کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید در تهیه این املت از رب گوجه فرنگی نیز  استفاده کنید.
  • می‌توانید کمی قارچ و ژامبون هم به مواد املت اضافه کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب سالاد مرغ کاری، سالادی خوشمزه و رژیمی را مطالعه کنید.

  • ۰۰/۰۴/۱۰
  • maryam souri

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی