مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰

پاستا را این بار با میگو که یکی از بهترین و مقوی‌ترین گوشت‌های دریایی است تهیه کنید چون بسیار خوشمزه و مقوی می‌شود.

پاستا با میگو

پاستا با میگو ترکیب جذابی است که شاید کمتر کسی آن را دوست نداشته باشد. شما می‌توانید از هر فرم پاستایی که دوست دارید در تهیه این غذا استفاده کنید. میگو دارای خواص زیادی است از جمله کم کالری بودن، سرشار از پروتئین، درمان کم خونی، کنترل فشار خون و خواص مفید دیگری که در این مطلب نمی‌‌گنجد. امروز در مجله دلتا پاستا با میگو و قارچ و پنیر ایتالیایی را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پاستا با میگو

  • پاستا یک بسته
  • میگو ۲۵۰ گرم
  • گوجه فرنگی ۳ عدد
  • قارچ ۱۵ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • پیاز یک عدد
  • پنیر پارمزان به میزان لازم
  • سرکه سفید به مقدار لازم
  • روغن زیتون به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه پاستا با میگو و قارچ و پنیر ایتالیایی

مرحله اول

ابتدا میگوها را پاک کرده و خوب بشویید و داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن خارج شود. سپس داخل یک کاسه ریخته و با پیاز خرد شده، سیر خرد شده، کمی نمک، سرکه و فلفل سیاه خوب ماساژ دهید تا میگوها مزه‌دار شود. بهتر است برای نیم ساعت میگوها را داخل یخچال قرار دهید تا مزه‌دار شوند.

مرحله دوم

گوجه فرنگی‌ها را رنده ریز بزنید. سپس مقداری روغن زیتون داخل تابه ریخته و میگوها را کمی تفت دهید و بعد مقداری زردچوبه بزنید. سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا آب گوجه فرنگی کشیده شود. دقت کنید نباید زیاد میگو را تفت دهید چون سفت و لاستیکی می‌شود.

مرحله سوم

در ادامه قارچ را نیز خرد کنید و داخل یک تابه دیگر با حرارت بالا تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود. سپس به تابه میگو اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن از روی شعله بردارید.

مرحله چهارم

در ادامه مقداری آب، نمک و کمی روغن را داخل قابلمه بریزید تا به جوش بیاید. سپس پاستای مورد نظر را داخل آب در حال جوش بریزید و بگذارید نرم شود. سپس با آب سرد آبکشی کنید و داخل بشقاب مخصوص ریخته و مواد میگو را روی پاستا بریزید. در انتها کمی پنیر پارمزان و برگ ریحان روی پاستا قرار دهید و سرو کنید. نوش جان.

نکات کلیدی در تهیه پاستا با میگو و قارچ

  • می‌توانید پاستا را به همراه مواد به شکل ماکارونی ایرانی دم بگذارید.
  • سرکه سفید را در حد ۲ قاشق غذاخوری بریزید، البته می‌توانید از آب لیمو ترش تازه هم استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب کیک پاستا، پاستایی جذاب به روش جدید را مطالعه کنید.

  • ۰۰/۰۴/۰۹
  • maryam souri

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی