مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰

تیمپانو لازانیا نوعی لازانیای ایتالیایی هست که به شکل لایه لایه و با مواد مختلف درست می‌شود و به همین دلیل رنگارنگ است و چند طعم مختلف دارد.

لازانیا قالبی

یکی دیگر از انواع لازانیا، لازانیا قالبی است. لازانیا یکی از غذاهای خوشمزه و در عین حال پرطرفدار است. این غذا در بین کودکان و نوجوانان بسیار طرفدار دارد، به‌گونه‌ای که اگر هر روز هم این غذا را میل کنند بازم هم آن را دوست دارند. ماکارونی و پاستا را می‌توان به صورت‌های مختلفی طبخ کرد نحوه‌ تهیه و درست کردن آن به سلیقه افراد بستگی دارد. در ادامه طرز تهیه لازانیا قالبی را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه لازانیا قالبی

مواد لازم

  • لازانیا: ۱ بسته
  • گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
  • پیاز: ۱عدد
  • سیر: ۱حبه
  • فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد
  • جعفری خُرد شده: ۱ فنجان
  • رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم
  • قارچ: ۴ عدد متوسط

طرز تهیه انواع روش پخت لازانیا

طرز تهیه لازانیا قالبی

  • در ابتدا ورقه‌های لازانیا را تهیه کنید.
  • ورقه‌های لازانیا را به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه درون آب‌جوش و نمک و روغن آبپز کنید. (به همان روش نیم‌پخت کردن ماکارونی)
  • سپس آن‌ها را با آب سرد آبکشی کنید.
  • حال باید مواد میانی لازانیا را تهیه کنید.
  • ابتدا سیر و پیاز را سرخ کنید.
  • نمک و فلفل را بیفزاید و گوشت را اضافه کنید و تفت دهید.
  • فلفل دلمه و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید.
  • در مرحله آخر جعفری خرد شده را اضافه کنید.
  • حال قالب مورد نظر را آماده کنید، درون آن یک ردیف لازانیا و یک ردیف مواد میانی را بریزید.
  • روی مواد میانی سس سفید را به همراه قارچ و پنیر پیتزا بریزید، سپس یک لایه لازانیا روی مواد بچینید.
  • در مرحله آخر باید سس سفید(بشامل) به همراه پنیر پیتزا روی لازانیا باشد.
  • قالب را درون فر در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ الی ۳۰ قرار دهید تا لازانیا به خوبی پخته شود.
  • کف قالب رینگی را خوب با کره چرب کنید.
  • لایه‌های سالم لازانیا را دور تا دور قالب بچنید (به صورت عمودی) طوری که سر و ته لازانیا وسط و کمی بیرون قالب باشد.
  • یک لایه سس سفید(بشامل) بریزید.
  • بعد مواد گوشتی و پنیر پیتزا را بریزید.
  • مجدد برگه لازانیا را به صورت افقی بچینید، سپس سس سفید، گوشت، پنیر و برگه لازانیا بچینید تا قالب پر شود.
  • بعد برگه‌های لازانیا لایه اول را روی مواد برگردانید و به اصطلاح آن را بقچه پیچ کنید .
  • در آخر کمی سس سفید(بشامل) بریزید، بگذارید داخل فر گرم تا خوب برشته شود.

بیشتر بدانید: برای آشنایی بیشتر با مد و زیبایی “چگونه سبک لباس پوشیدن خود را پیدا کنیم؟” را در مجله مد مطالعه کنید.

همچنین بخوانید:

پاستا با سس قارچ؛ غذای محبوب ایتالیایی

سوپ پاستا ایتالیایی

طرز تهیه لازانیا بدون سس

طرز تهیه همبرگر گیاهی لوبیا سفید

طرز تهیه املت مکزیکی؛ املت مقوی و انرژی ‌زا

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی