مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰

رولت مرغ شکم پر غذایی لذیذ و شیک است که می‌تواند سفره شما و میهمانی شما را رنگین و خوشمزه کند.

رولت مرغ شکم پر

رولت مرغ شکم‌پر برای مهمانی و تولد و …  و به عنوان یک غذای نونی برای ناهار و شام بسیار پرکاربرد است. طرز تهیه این غذای لذیذ را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه رولت مرغ شکم پر

مواد لازم

  • سینه مرغ بدون استخوان: ۱ کیلوگرم
  • کره نرم شده: ۱۵۰ گرم
  • ژامبون مرغ: ۵۰۰ گرم
  • قارچ: ۴۰۰ گرم
  • پنیر فتا خرد شده: ۴۰۰ گرم
  • اسفناج پاک شده و ریز خرد شده: ۵۰۰ گرم
  • پیازداغ: ۱۰۰ گرم
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
  • نخ استریل مخصوص آشپزی

طرز تهیه رولت مرغ شکم پر

  • ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. سپس مواد میانی رولت مرغ را درست کنید. پیازها را به صورت خلال نازک خرد کنید و تفت دهید. قارچ‌ها را برش بزنید و در مقداری کره تفت دهید. در همان ماهیتابه اسفناج‌ها را هم تفت دهید.
  • سینه مرغ را به صورت افقی برش بزنید و فیله کنید. حالا فیله‌ها یا سینه مرغ بدون استخوان را با بیف تک‌کوب بکوبید تا پهن شوند و با نمک و فلفل سیاه و قرمز مزه‌دار کنید. نیمی از کره را روی حرارت ملایم آب کنید و روی فیله‌ها را با قلم مو به کره آغشته کنید. هر دو طرف فیله‌ها باید به کره آغشته کنید.
  • یک کیسه نایلونی تمیز پهن کنید و فیله‌ها را جوری روی کیسه نایلونی کنار هم بچینید که لبه فیله‌ها روی هم بیفتد. اگر هم از سینه مرغ بدون استخوان استفاده می‌کنید که چه بهتر. حالا ژامبون مرغ را هم روی فیله‌ها بگذارید.
  • در مرحله بعد، پنیر فتا، قارچ، اسفناج و پیاز داغ را روی ژامبون‌ها بچینید. یک لایه نازک از این مواد کافی است. حالا فیله مرغ را به همراه ژامبون و مخلفات روی آن رول کنید و کیسه نایلونی را از روی رول بردارید و با نخ استریل محکم ببندید. رولت را با فویل بپوشانید و دو طرف فویل را ببندید. فویل را در یک ظرف مخصوص فر بگذارید و به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت در طبقه وسط فر بپزید.
  • بعد از ۴۵ دقیقه یا یک ساعت رولت مرغ را از فر بیرون بیاورید، آن را از فویل خارج کنید و با قلم مو باقی‌مانده روغن را روی آن بمالید. سپس به مدت ۱۵ دقیقه دیگر در طبقه وسط فر بگذارید تا حسابی طلایی شود. وقتی رولت مرغ را از فر بیرون آوردید صبر کنید تا کمی خنک شود سپس با یک چاقوی تیز به صورت رولتی برش بزنید.

همچنین بخوانید:

دستور پخت وافل مرغ با سس بوفالو

طرز تهیه سوپ شلغم و مرغ

طرز تهیه و مزه دار کردن جوجه کباب در فر

خورشت فسنجان با مرغ

کباب کوبیده مرغ تابه ای

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی