خوراک ماهی تیلا پیا یک غذای پرخاصیت است و گوشت آن پروتئین، اسیدهای چرب غیر اشباع، امگا ۳ و امگا ۶ مورد نیاز بدن را تامین میکند.
خوراک ماهی تیلا پیا و گوجه فرنگی کبابی یک غذای خوشمزه است که برای تهیه آن، ماهی همراه با سس مخصوص در فر گریل میشود. ماهی تیلا پیا و گوجه فرنگی کبابی را میتوانید به عنوان شام یا ناهار و با سالاد یا نان تست و سیب زمینی گریل شده سرو کنید. طرز تهیه خوراک ماهی تیلا پیا و گوجه فرنگی کبابی را همینجا در بخش آشپزی مجله دلتا بخوانید.
مواد لازم
- برگ گشنیز تازه ۱ پیمانه
- برگ جعفری تازه ۱ پیمانه
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- پوست لیمو رنده شده ۲ قاشق چایخوری
- آب لیمو ۲ قاشق غذا خوری
- زنجبیل تازه ریز خردشده ۱ قاشق غذاخوری
- نمک دریایی ۳/۴ قاشق چایخوری
- گوجه فرنگی گیلاسی از وسط نصفشده ۲ پیمانه
- کنسرو ذرت ۱ تا ۱/۲ پیمانه
- ماهی تیلا پیا ۴ عدد
طرز تهیه خوراک ماهی تیلا پیا
- فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
- گشنیز، جعفری، روغن زیتون، پوست لیموی تازه، آب لیمو و زنجبیل در یک مخلوط کن با هم مخلوط کنید.
- نصف قاشق چایخوری نمک به این سس اضافه کنید.
- یک کاسه بردارید و گوجه فرنگی و ذرت را با یکدیگر مخلوط کنید.
- هر دو طرف ماهی را به سسی که در مرحله دوم آماده کردید آغشته کنید.
- ماهی را همراه با گوجه و ذرت حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.
خوب است بدانید مصرف به اندازه این ماهی سلامت قلب و مغز را حفظ کرده و از ابتلا به بیماریهای عصبی و افسردگی جلوگیری میکند. این ماهی همچنین با افزایش کارایی گلبول های سفید، سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند. این ماهی حاوی مقداری سلنیوم بوده که عملکرد غده تیروئید را نیز بهبود میبخشد.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذا با تن ماهی “سالاد تن ماهی؛ مدیترانهای و اشتهاآور” را مطالعه کنید.
همچنین بخوانید:
سوپ اسفناج و عدس؛ یک پیشنهاد ویژه
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید