کدو سوخاری یک میانوعده مقوی و سالم است که در همین حال بسیار لذیذ و ترد است.
در این مطلب طرز تهیه یک پیشغذا یا میانوعده خیلی ترد و لذیذ و در عین حال سالم و کم کالری را به شما معرفی میکنیم که با کدو سبز درست میشود با درست کردن این پیشغذای خوشمزه میتوانید بیشتر از کدو که فوقالعاده مفید است استفاده کنید و بیشتر از طعم دلپذیر آن لذت ببرید در ادامه با طرز تهیه کدو سوخاری داخل فر با مجله دلتا همراه باشید.
مواد لازم
- کدو سبز : ۴ عدد
 - شیر : یک پیمانه
 - پنیر پارمزان : ۱/۲ پیمانه
 - پودر سوخاری : ۱/۲ پیمانه
 - پونه کوهی : ۱ قاشق چایخوری
 - پودر سیر : ۱ قاشق چایخوری
 - سیر : ۱ قاشق چایخوری
 
طرز تهیه کدو سوخاری
- برای تهیه این میانوعده لذیذ ابتدا باید کدوهارو برش بزنید و بعد خوب بشورید و سر و ته آنها را ببرید و بعد با چاقو به صورت نواری خردشان کنید احتیاجی به کندن پوست آنها نیست. حالا آنها را داخل شیر بگذارید تا خیس بشوند و بعد مواد سوخاری راحت به آنها بچسبد.
 - میتوانید به جای شیر از تخممرغ همزده هم استفاده کنید. همه مواد دیگری که دارید رو داخل یه کاسه بریزید. مواد رو خوب با هم مخلوط کنید.
 - حالا کدوهارو داخل مواد سوخاری بگذارید تا خوب به مواد آغشته بشوند.
 - در نهایت کدوهای آغشته شده به مواد سوخاری را روی توری داخل فر بگذارید و اجازه بدید برای ۱۰ الی ۱۵ دقیقه داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده بودید بمونند تا بپزند در ۵ دقیقه نهایی هم گریل را روشن کنید تا ترد و طلایی بشوند.
 - حال کدوهای سوخاری خوشمزه حاضر است میتوانید میل کنید.
 
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای فست فودی “طرز تهیه لازانیا رژیمی با کدو” را مطالعه کنید.
همچنین بخوانید:
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید