سوپ تره فرنگی یکی از انواع سوپ است که بسیار ساده است و خواص زیادی دارد. این سوپ به دلیل داشتن تره فرنگی و انواع سبزیجات، برای درمان سرماخوردگی مانند یک معجزه است. سوپ تره فرنگی را میتوانید به تنهایی یا به عنوان پیش غذا در کنار غذا هایی مانند استیک، مرغ کبابی و … سرو کنید.
مواد لازم تهیه سوپ تره فرنگی :
- تره فرنگی خرد شده: 3 پیمانه
- آب مرغ: 4 پیمانه
- سیب زمینی: 900 گرم
- کره: 2 قاشق غذاخوری
- مرزنجوش خشک به میزان لازم
- آویشن: نصف قاشق چایخوری
- برگ بو: یک عدد
- جعفری تازه: یک چهارم پیمانه
- سس فلفل قرمز به میزان لازم
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سوپ تره فرنگی :
تره فرنگی ها را پس از تمیز کردن، از طول برش بزنید. قسمت های سبز پررنگ و سفت آن را جدا کرده و دور بریزید. قسمت های سفید و سبز روشن را برش دهید. برش های تره فرنگی را در کاسه ای از آب سرد بریزید. با دست آن ها را در آب تکان دهید تا خاک نداشته باشند. سپس آبکش کنید.
در قابلمه ای کره بریزید تا ذوب شود. تکه های تره فرنگی را به آن بیفزایید. خوب به هم بزنید تا تره فرنگی ها به کره آغشته شوند. در قابلمه را گذاشته و حرارت را کم کنید. ده دقیقه صبر کنید تا تره ها سبک شوند.
سیب زمینی ها را پوست گرفته و به شکل مکعب های ریز خرد کنید.
آب مرغ یا عصاره مرغ را در قابلمه بریزید. سپس سیب زمینی خرد شده، برگ بو، مرزنجوش، آویشن و نمک را بیفزایید. حرارت را زیاد کنید تا سوپ به جوش بیاید.
وقتی سوپ جوش آمد، حرارت را کم کنید تا سوپ آرام آرام قل بزند. 20 دقیقه زمان دهید تا مواد پخته شوند.
برگ بو را از سوپ بیرون بیاورید. با مخلوط کن یا گوشت کوب برقی نصف سوپ را پوره و له کنید. اگر دوست دارید سوپ نرم تر باشد، تمام آن را پوره کنید.
در آخر جعفری تازه خرد شده را به سوپ بیفزایید تا چند دقیقه با آن بپزد. فلفل و سس فلفل قرمز را در سوپ بریزید.
سیب زمینی ممکن است باعث شود نمک غذا کم شود. سوپ را بچشید و در صورت تمایل کمی نمک اضافه کنید.
سوپ را در ظرف بکشید و با جعفری یا نان سوپ سرو کنید.
- ۹۸/۰۹/۰۴