پیاز سوخاری نوعی فست فود است که به عنوان پیش غذا سرو میشود. طرز تهیه پیاز سوخاری راحت است و به آسانی میتوانید یک پیش غذای شیک و عالی سرو کنید. برای آشنایی با طرز تهیه پیاز سوخاری با مجله دلتا همراه باشید.
مواد لازم :
- پیاز بزرگ: یک عدد
- شیر: یک پیمانه
- سرکه سفید: یک قاشق غذاخوری
- ماست: نصف پیمانه
- آرد سفید: یک پیمانه
- نمک: نصف قاشق چایخوری
- فلفل: یک چهارم قاشق چایخوری
- پودر سیر: یک قاشق چایخوری
- روغن سرخ کردنی به میزان لازم
مواد لازم سس سوخاری :
- سس مایونز: یک سوم پیمانه
- سس کچاپ: 3 قاشق غذاخوری
- سس تند به میزان لازم
طرز تهیه :
برای تهیه پیاز سوخاری به قابلمه یا تابه ای با دیواره بلند نیاز است که پیاز ها در آن شناور باشند.
پیاز را پوست گرفته و به صورت حلقه هایی با ضخامت یک سانت برش بزنید. حلقه ها را از هم جدا کنید.
در کاسه ای شیر و سرکه را با هم مخلوط کرده و بگذارید ۵ دقیقه بماند. سپس ماست را با این مواد مخلوط کنید. در کاسه دیگری آرد سفید، نمک، فلفل و پودر سیر را ریخته و با هم مخلوط کنید.
حلقه های پیاز را یکی یکی در مخلوط ماست فرو ببرید. سپس با استفاده از چنگال آن را بیرون آورده و در مخلوط آرد بغلتانید. این دو مرحله را دو بار تکرار کنید. پیاز های آماده شده را در ظرفی کنار بگذارید.
در تابه روغن بریزید و حرارت را زیاد کنید. وقتی روغن به اندازه کافی داغ شد، حلقه های پیاز را در روغن بگذارید تا ترد و طلایی شوند. پیاز های سوخاری آماده شده را روی دستمال حولهای بگذارید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود و سپس با سس سوخاری سرو کنید.
برای تهیه سس سوخاری، سس مایونز، کچاپ و سس تند را با هم مخلوط کرده و همچنین مقدار کچاپ و سس تند را بنا به ذائقه کمتر یا بیشتر کنید.
- ۹۸/۰۹/۰۲