مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰
شامی یکی از خوشمزه ترین و متنوع ترین غذاهای ایرانی است.

شامی از پر طرفدارترین غذاهای ایرانی است که انواع گوناگونی دارد. شامی بابلی یکی از انواع شامی است که بسیار لذیذ است و به دلیل استفاده از سبزیجات مختلف در آن، عطر خوبی دارد.

مواد لازم :

  • گوشت: 250 گرم
  • لپه: نصف لیوان
  • پیاز: یک عدد
  • سیب زمینی: 2 عدد
  • تخم‌ مرغ: 3 عدد
  • گردو: یک لیوان
  • جعفری، گشنیز، شنبلیله و تره خرد شده: از هر کدام یک لیوان
  • نعناع: یک قاشق غذاخوری
  • سیر تازه: 4 عدد
  • نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه به میزان لازم
  • ۹۸/۰۸/۱۶
  • maryam souri

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی