مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰

ساندویچ مرغ را می‌توان با مواد گوناگونی درست کرد که یکی از خوشمزه ترین انواع آن، ساندویچ مرغ با قارچ است.

طرز تهیه ساندیچ مرغ

ساندویچ مرغ از آن دسته غذاهایی است که همه جوره خوشمزه می‌شود و با هر نان و مخلفاتی حسابی می‌چسبد. در این مطلب طرز تهیه ساندویچ مرغ با قارچ آمده است که طعم بی‌نظیری دارد و پیشنهاد می‌شود حتماً این ساندویچ لذیذ را امتحان کنید.

مواد لازم :

  • مرغ: 2 تکه
  • سیر: 3 حبه
  • پیاز: یک عدد
  • قارچ: 400 گرم
  • آب مرغ: یک پیمانه
  • کره: یک قاشق غذاخوری
  • نان تست: 4 تکه
  • پنیر موزارلا: نصف پیمانه
  • پنیر پارمزان: 2 قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

ساندویچ

طرز تهیه :

مرغ را با یک عدد پیاز و مقداری نمک و زردچوبه بپزید. پس از پختن آب آن را صاف کرده و مرغ را تکه کنید.

سپس سس قارچ را آماده کنید که طعم خوبی به ساندویچ می‌دهد. قارچ‌ ها را بشویید و پس از خشک کردن، ورقه ای خرد کنید.

مقداری روغن کف تابه‌ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. سیر را نگینی خرد کرده، در تابه بریزید. کمی تفت دهید تا سیر سبک و طلایی شود. سپس قارچ را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید تا قارچ پخته و قهوه‌ای رنگ شود.

یک قاشق غذاخوری کره در سس بریزید و هم بزنید تا ذوب شود. سپس یک پیمانه آب مرغ به سس افزوده، بگذارید سس با حرارت ملایم غلیظ شود. در صورت تمایل کمی جعفری خرد شده هم روی سس بریزید.

برای تهیه ساندویچ، کف یک تابه را چرب کنید و بگذارید با حرارت ملایم داغ شود. به یک طرف نان های تست کره بمالید. سپس طرفی را که کره مالیده شده کف تابه بگذارید. پنیر موزارلا و پنیر پارمزان را به ترتیب روی نان‌ ها بریزید و صبر کنید تا پنیر روی نان ذوب شود.

نان‌ ها را از تابه بیرون بیاورید و در بشقاب بگذارید. روی یکی از نان‌ ها مرغ پخته خرد شده بریزید. سپس یکی دو قاشق سس قارچ روی مرغ بریزید. ساندویچ را با نان پنیری دیگر ببندید و کمی فشار دهید. ساندویچ مرغ و قارچ آماده است. آن را با انواع سالاد، نوشیدنی و سس سرو کنید.

این ساندویچ را با هر نان دیگری هم که دوست دارید، می‌توانید درست کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی به مجله دلتا مراجعه کنید.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی

همبرگر خانگی مخصوص

تهیه شنیسل مرغ رستورانی در منزل

املت پنیری ؛ صبحانه روز تعطیل

برگر پیاز و گوشت با پنیر چدار

  • ۹۸/۰۸/۰۲
  • maryam souri

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی