مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰

خورشت کاری با مرغ یکی از خورشت‌های خوش‌مزه و پرطرفدار هندی است که با ادویه کاری درست می‌شود.

خورشت کاری

  

خورشت کاری با مرغ، غذای تند هندی است و اگر علاقه‌مند به غذاهای تند هستید، پیشنهاد می‌شود حتماً این خورشت متفاوت را امتحان کنید.

خورشت کاری با مواد متنوعی تهیه می‌شود و  در صورت تمایل می‌توانید از فلفل‌دلمه‌ای، قارچ و … هم در پخت این غذا  استفاده کنید. برای ادویه هم دست شما باز است و می‌توانید از انواع ادویه  برای خوش‌مزه‌تر شدن این خورشت استفاده کنید.

مواد لازم:

  • قارچ: ۲۰۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد
  • سینۀ مرغ: ۶۰۰ گرم
  • شیرۀ نارگیل: یک قوطی
  • روغن مایع به میزان لازم
  • سیب‌زمینی: ۲ عدد
  • پودر کاری: ۳ قاشق غذاخوری
  • جعفری خرده شده برای تزیین
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

خورشت کاری

پیازها را خلالی خرد کنید و با مقداری  روغن تفت دهید تا پیاز نرم و طلایی شود. پس از اینکه پیاز سرخ شد، مقداری  زردچوبه و ادویه کاری به آن افزوده و تفت دادن را تا زمانی که ادویه‌ها به  خورد پیاز بروند و یکدست شوند، ادامه دهید.

مرغ را پس از شستن به تکه‌های کوچکتر از جوجه کبابی خرد کرده و با پیازداغ تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.

پس از اینکه مرغ طلایی شد، دو لیوان آب جوش در قابلمه بریزید و در آن را بگذارید تا مرغ با حرارت ملایم بپزد.

سیب‌زمینی‌ها را پوست بگیرید و درشت خرد کنید. قارچ‌ها را هم ورقه‌ای خرد کنید.

پس از اینکه مرغ کاملاً پخت، قارچ و سیب‌زمینی را با شیرۀ نارگیل به خورشت بیفزایید و بگذارید آب خورشت تبخیر شود و به روغن بیفتد.

وقتی خورشت آماده شد، آن را با جعفری خرد شده تزیین و با نان یا برنج سرو کنید.

نکته: 

خورشت کاری

مقدار ادویه کاری به ذائقۀ شما بستگی دارد. هرچه میزان ادویه کاری بیشتر باشد، خورشت خوش‌مزه‌تر و تندتر می‌شود.

بعضی این خورشت را با ماست هم درست  می‌کنند. اگر می‌خواهید خورشت کاری را با ماست درست کنید، شیرۀ نارگیل را  از مواد حذف و به‌جای آن از ماست چکیده استفاده کنید. فقط باید توجه داشته  باشید که ماست نبرد و ظاهر خورشت را خراب نکند.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی به مجله دلتا مراجعه نمایید.

همچنین بخوانید:

پیتزا پپرونی ، دلبر تند و تیز 

طرز تهیه چیکن استروگانف روسی 

خوراک زبان با سس قارچ و پوره سیب زمینی 

بلال کبابی با 3 طعم متفاوت 

پیده گوشت ترکی ؛ پیتزا را فراموش کنید! 

  • ۹۸/۰۷/۲۱
  • maryam souri

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی