مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰

ته چین غذایی خوش‌مزه با ظاهری خاص است که در انواع گوناگون طبخ می‌شود.

ته چین

  

ته چین شوید باقالی با مرغ نوعی ته چین است که به شیوۀ ته چین مرغ پخته می‌شود و طعم آن هم شبیه  باقالی پلو با مرغ است. برای تنوع غذایی حتماً این ته چین را امتحان کنید و  از طعم خوب آن لذت ببرید.

مواد لازم:

  • برنج: ۲ پیمانه
  • زردۀ تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • ماست چکیده: یک پیمانه
  • زعفران دم‌کرده: ۶ قاشق غذاخوری
  • باقالی: یک پیمانه
  • شوید خشک: نصف پیمانه
  • سینۀ مرغ: یک عدد
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • پیاز: ۲ عدد
  • کره به میزان لازم
  • کشمش پلویی برای تزیین در صورت تمایل

طرز تهیه:

ته چین

سینۀ مرغ را بپزید و پس از پختن تکه کرده و کنار بگذارید.

پیاز را خلالی خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود.

در یک کاسه ماست چکیده، نمک، فلفل، زعفران  دم‌کرده و زردۀ تخم‌مرغ بریزید و خوب هم بزنید. بهتر است از ماست چکیده  استفاده کنید که غذا خوش‌مزه‌تر شود. همچنین زعفران را حتماً دم کنید که  بهتر رنگ بگیرد و ته چین خوش‌رنگ شود.

برنج را پس از خیس خوردن در آب در حال جوش بریزید. وقتی کمی نرم شد، آن را آبکش کنید.

سپس برنج آبکش شده را به مواد افزوده و به‌حالت دورانی هم بزنید تا تمام برنج با مواد مخلوط شود.

باقالی را جداگانه بپزید و آبکش کنید.

در ظرفی مرغ تکه شده را با پیازداغ، باقالی  پخته شده و شوید خشک مخلوط کنید. اگر شوید تازه در دسترس دارید، بهتر است  از آن استفاده کنید.

کف قابلمه یا تابۀ نچسب، مقداری روغن  بریزید. نصف برنج مخلوط شده را در قابلمه بریزید. مخلوط مرغ را روی برنج  ریخته و سپس نصف دیگر مخلوط برنج را اضافه کنید. با پشت قاشق فشار دهید تا  مواد یکدست شوند. چند تکه کره روی برنج بگذارید.

قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و 45 دقیقه زمان دهید تا ته چین آماده شود.

در صورت تمایل می‌توانید مقداری کشمش پلویی تفت داده و برای تزیین  استفاده کنید. همچنین به‌جای مرغ، از گوشت قرمز هم می‌توانید در طبخ این  غذا استفاده کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر می توانید از بخش آشپزی مجله دلتا دیدن نمایید.

همچنین بخوانید:

کتلت مرغ ؛ غذای سریع و ساده 

کله جوش سنتی اصفهان 

خورشت خلال کرمانشاهی 

دمپختک ؛ ایرانی اصیل و سنتی 

کتلت ؛ از این غذا اصلا” نمی شه گذشت! 

  • ۹۸/۰۷/۱۶
  • maryam souri

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی