مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰

ترشی از پرطرفدارترین چاشنی‌ها است که انواع گوناگونی دارد و با مواد مختلفی درست می‌شود. با مجله دلتا همراه باشید .

ترشی

  

ترشی پیتزایی یکی از انواع ترشی است  که علاوه بر طعم خوبش، ظاهر زیبایی دارد. این ترشی که ترکیبی از رنگ‌های  مختلف است، مناسب سفره‌های مهمانی است. ترشی پیتزایی هرچه تندتر باشد، خوشمزه‌ تر است. پس بنا به ذائقۀ خود، تا می‌توانید در آن فلفل بریزید.

مواد لازم:

  • قارچ: 300 گرم
  • هویج: 4 عدد
  • فلفل‌دلمه‌ای سبز: یک عدد
  • فلفل‌دلمه‌ای زرد: یک عدد
  • فلفل‌دلمه‌ای قرمز: یک عدد
  • سیر: 10 حبه
  • ذرت پخته: یک لیوان
  • زیتون: یک لیوان
  • سرکه: 2 لیوان
  • روغن‌زیتون: 4 قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز: 2 قاشق چای‌خوری
  • نمک: 4 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

ترشی

در قابلمه‌ای مقداری آب بریزید و بگذارید  جوش بیاید. قارچ‌ها را خوب بشویید و در قابلمۀ آب جوش بریزید. پس از پنج  دقیقه آن‌ها را آبکش کنید و بگذارید آب اضافی خارج شود. سپس آن‌ها را  ورقه‌ای خرد کنید. این کار برای آن است که قارچ‌ها تروتازه بمانند و سیاه  نشوند.

هویج‌ها را پس از شستن و پوست گرفتن، حلقه‌ای و فلفل‌دلمه‌ای سبز، زرد و قرمز را نگینی خرد کرده و کنار بگذارید.

سیرها را هم پس از شستن و پوست گرفتن، خیلی ریز خرد کنید.

زیتون‌ حتماً باید بدون هسته باشد. چون زیتون با هسته، مناسب ترشی نیست.

همۀ سبزیجات را پس از شستن و خرد کردن، روی یک دستمال تمیز بگذارید تا  خوب خشک شوند و خیس نباشند. مواد خیس باعث کپک زدن ترشی می‌شوند.

پس از اینکه سبزیجات خوب خشک شدند، آن‌ها  را با زیتون و ذرت پخته شده در ظرف بزرگی بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس  سرکه، نمک، فلفل قرمز و روغن‌زیتون را اضافه کنید. مواد را هم بزنید و از  آن بچشید. در صورت تمایل می‌توانید مقداری نمک و فلفل به آن بیفزایید تا به  طعم دل‌خواه برسید.

مواد را پس از مخلوط شدن در ظرف تمیزی  ریخته و روی آن‌ها روغن‌زیتون بریزید، به‌طوری که روی مواد را بپوشاند. در  ظرف را محکم ببندید و 3 تا 4 روز در یخچال بگذارید تا جا بیفتد.

بهتر است این ترشی پس از آماده شدن، ظرف یک ماه مصرف شود.

همچنین بخوانید:

ترشی انبه از نوع  بندر عباسی 

کوفته بلغور ؛ گیاهی و رژیمی 

 

  • ۹۸/۰۷/۱۵
  • maryam souri

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی