مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰

ته چین غذایی کاملاً ایرانی است که انواع مختلفی دارد و به شیوه‌های گوناگونی طبخ می‌شود.

ته چین

  

ته چین گوجه‌فرنگی یکی از انواع ته چین است که بسیار خوش‌مزه است و شباهت زیادی به ته چین مرغ دارد. گاهی برای تنوع غذایی بهتر است غذاهایی درست کنید که کمتر تهیه می‌شوند و لذیذ و خوش‌طعم هستند.

مواد لازم:

  • برنج: ۵ پیمانه
  • کره: 50 گرم
  • سینۀ مرغ: ۵۰۰ گرم
  • عصارۀ مرغ: یک عدد
  • ادویه‌ کاری: یک قاشق چای‌خوری
  • قارچ: ۴۰۰ گرم
  • ماست چکیده: ۲۰۰ گرم
  • زعفران دم‌کرده: ۴ قاشق سوپ‌خوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • زردۀ تخم‌مرغ: ۴ عدد
  • گوجه‌فرنگی: ۸ عدد

طرز تهیه:

ته چین

سینۀ مرغ را بپزید و پس از پختن خرد کنید و کنار بگذارید.

برنج را چند ساعت با آب و نمک  خیس کنید. در قابلمه‌ای آب را جوش بیاورید و برنج خیس خورده را در آن  بریزید. وقتی برنج کمی نرم شد، آن را آبکش کنید.

نیمی از کره را در تابه‌ بریزید  و روی حرارت ملایم‌ بگذارید. سپس سینۀ مرغ، عصارۀ مرغ و ادویه‌ کاری را  بیفزایید و تفت دهید تا رنگ مرغ طلائی‌ شود.

قارچ را ورقه‌ای خرد کرده و به مواد بیفزایید. حرارت را زیاد کنید تا قارچ نرم شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

ماست، زعفران، روغن، نمک، فلفل و زرده‌های تخم‌‌مرغ‌ را در کاسه‌ بریزید و با همزن هم بزنید تا مایه صاف و یکدست شود.

برنج آبکش شده را به این مخلوط افزوده و هم بزنید.

کف ظرف نسوز را با کره چرب کرده، یک‌چهارم از مخلوط برنج را در آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.

کمی از مخلوط مرغ و قارچ روی برنج بریزید و روی آن را با اندکی از مخلوط برنج بپوشانید.

گوجه‌فرنگی‌ها را پوره یا رنده  کرده و روی مواد بریزید. به همین ترتیب لایه‌های برنج، مرغ و قارچ و  گوجه‌فرنگی را تکرار کنید. حتماً آخرین لایه‌، گوجه‌فرنگی باشد.

بقیۀ کره را خرد کرده و روی ته‌ چین بچینید. روی ظرف را با فویل بپوشانید و چند جای آن را سوراخ کنید تا بخار ته‌ چین خارج شود.

ته‌ چین را حدود یک ساعت و نیم در فر از قبل گرم شده بگذارید تا بپزد و طلایی رنگ شود.

همچنین بخوانید:

خورشت بادمجان ؛ خوش طعم پر طرفدار 

نان داغ ، کباب کوبیده داغ(+ویدئو) 

کوکوی سه رنگ خورده اید ؟ 

  • ۹۸/۰۶/۱۶
  • maryam souri

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی