مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰

جوجه‌ کباب عسلی با سس تایلندی، یک کباب آبدار و خوش‌مزه است که در سس مخصوص با طعم لیمو، سیراچا، سیر و عسل خوابانده شده و طعمی فوق‌العاده دارد.

جوجه‌کباب یکی از کباب‌هایی است که اغلب اوقات در مهمانی‌ها و پیک‌نیک‌ها جزء غذا‌های اصلی است. اگر دوست دارید جوجه کباب با طعمی تازه را امتحان کنید، جوجه کباب عسلی با سس تایلندی را پیشنهاد می‌کنیم.

در این مدل جوجه‌کباب از سس سیراچا که یکی از طعم‌دهنده‌های غذایی تایلند است، استفاده می‌شود. این سس از فلفل چیلی پوست گرفته، سرکۀ تقطیر شده، سیر، شکر و نمک درست شده است. از این سس در سوپ، سس، پاستا، پیتزا، هات داگ، املت، برگر یا هر نوع غذایی که دوست داریم تند باشد، استفاده می‌شود.

مواد لازم:
سس سویا: ۳ قاشق غذاخوری
عسل: نصف پیمانه
روغن: یک قاشق غذاخوری
رندۀ پوست لیمو: یک قاشق چای‌خوری
آب‌لیمو: ۳ قاشق غذاخوری
سیر: ۴ حبه
زنجبیل تازه: 2 عدد
سس سیراچا: یک و نیم قاشق غذاخوری
نمک: یک قاشق چای‌خوری
مرغ: یک کیلو
گشنیز: ۲ قاشق غذاخوری
لیموترش برای تزیین


طرز تهیه:

سیر‌ها را پوست بگیرید و درشت خرد کرده، زنجبیل را هم ریز خرد کنید.

سپس رندۀ پوست لیمو، آب‌لیموی تازه، عسل، سس سویا، روغن، سیر، زنجبیل و سس سیراچا را در مخلوط‌کن بریزید تا یکدست پوره شوند.

نصف پیمانه از این مواد را کنار بگذارید تا بعداً به‌عنوان سس برای روی کباب استفاده شود.

مرغ را بدون پوست و استخوان و سپس جوجه کبابی خرد کنید.

تکه‌های مرغ و سس را در یک کیسه بریزید. در کیسه را کاملاً ببندید و 6 تا 8 ساعت در یخچال بگذارید.

پس از اینکه مرغ‌ها مزه‌دار شدند و مواد سس به خورد آن‌ها رفت، سیخ بزنید.

میتوانید تکه‌های مرغ را در گریل هم بگذارید.

سیخ‌ها را روی حرارت بگذارید. گاهی آن‌ها را برگردانید تا همۀ قسمت‌ها یکسان کباب شوند و نسوزند.

حرارت نباید زیاد باشد. چون عسل داخل مواد باعث می‌شود مرغ خیلی زود تیره شود.

پس از اینکه جوجه‌ها مغزپخت شدند، سیخ‌ها را در بشقاب بگذارید و نصف پیمانه سسی را که کنار گذاشته بودید، روی کباب‌ها بریزید.

با گشنیز خرد شده و برش‌های لیموترش جوجه کباب را تزیین و سرو کنید.

همچنین بخوانید:
خورشت مرغ با سس آلبالو ، ترش و خوشمزه

ترشی لیته ، چاشنی بی نظیر

خورشت آلو اسفناج ، غذای آهنی

  • ۹۸/۰۶/۰۴
  • maryam souri

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی