مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰

پاناکوتا ژله‌ای دسری خوش‌مزه است که به‌صورت لایه‌لایه از خامه و ژله درست می‌شود و در هر فصل از سال می‌توان از ژله و میوه‌های همان فصل استفاده کرد.

پاناکوتا

پاناکوتا دسری ایتالیایی است که انواع گوناگونی دارد. پاناکوتا ژله‌ای نوع خاصی از این دسر است که ظاهری خوش‌رنگ و لعاب و طعم و مزه‌ای دلپذیر دارد. پاناکوتا ژله‌ای را می‌توانید با هر طعمی که دوست دارید، آماده کنید. در این مطلب، طعم انار را انتخاب کرده‌ایم.

مواد لازم:

  • پودر ژل? انار: یک بسته
  • انار: یک عدد
  • خامه: 300 گرم
  • شیر: دوسوم پیمانه
  • شکر: یک‌چهارم پیمانه
  • پودر ژلاتین: 2 قاشق چای‌خوری
  • وانیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

پاناکوتا

کف و دیواره‌های قالب مناسب دسر را با کمی روغن چرب کنید. اگر میزان روغن برای چرب کردن قالب زیاد بود، اضافی آن را با دستمال کاغذی پاک کنید. این کار برای برگرداندن دسر به‌صورت قالبی است.

در کاسه‌ای نصف پودر ژله را در نصف پیمانه آب‌جوش حل کنید. سپس نصف پیمانه آب سرد به آن بیفزایید. پس از اینکه پودر به طور کامل در آب حل شد، نیمی از دانه‌های انار را در مای? ژله بریزید و سپس آن‌ها را به قالب دسر منتقل کنید.

قالب را 2 تا 3 ساعت در یخچال بگذارید تا ژله ببندد.

در این مدت، مای? خامه‌ای را درست کنید. برای این کار شیر و خامه را در ظرفی فلزی بریزید و روی شعله ملایم بگذارید تا با هم مخلوط شوند. شکر و پودر ژلاتین را به آن افزوده و قدری هم بزنید که شکر و ژلاتین در مواد حل شوند. فقط مراقب باشید مایه نجوشد.

وانیل را به مواد بیفزایید و دوباره مخلوط کنید. حالا مایه را از یک صافی فلزی عبور دهید تا دانه‌های ژلاتینی که حل نشده، روی صافی باقی بماند و مایه‌ صاف و یکنواخت شود.

سپس آن را کنار بگذارید تا سرد شود. ژله را از یخچال بیرون بیاورید و مای? خامه‌ای را روی آن بریزید. دوباره 3 ساعت دیگر در یخچال بگذارید تا خامه سفت شود.

پس از گذشت این مدت، با بقی? پودر ژله، مای? ژله‌ای آماده کنید و بقی? دانه‌های انار را بریزید. سطح خامه‌ای را با ژله بپوشانید و آن را دوباره در یخچال بگذارید تا ژل? رویی ببندد.

در پایان، قالب را در ظرف مورد نظر برگردانید و آن را به دل‌خواه تزیین کنید.

همچنین بخوانید:

فوت و فن تهیه قطاب خانگی

پای هلو ؛ دلچسب تابستانی

خرمای مجلسی ، خوش طعم و مفید

تیرامیسو خامه ای با بیسکویت انگشتی

تهیه باقلوا یزدی در منزل

  • ۹۸/۰۵/۲۸
  • maryam souri

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی