بریانی مرغ کویتی یک غذای خوشمزه و سنتی عربی است. این غذا برای کودکان و نوجوانان در حال رشد بسیار مفید است.
بریانی مرغ کویتی به سبب داشتن مقدار زیادی کربوهیدارت، پروتئین و چربی غذای کاملی است. این غذا را میتوانید با سالاد شیرازی یا سالاد فصل سرو کنید. نوشیدن عرق بیدمشک با این غذا بسیار دلچسب است. اگر کمی سبزی خوردن و ترشی هم با این غذای عربی میل کنید که دیگر عالی است.
مواد لازم:
- مرغ: یک عدد
- کره به میزان لازم
- زعفران دمکرده به میزان لازم
- آبلیمو: 4 تا 5 قاشق غذاخوری
- پیاز: یک عدد
- فلفلدلمهای: یک عدد
- پودر سیر: 2 قاشق مرباخوری
- گوجهفرنگی رنده شده: نصف لیوان
- نمک، فلفل، کاری، زردچوبه و زنجبیل به میزان لازم
- عصار? مرغ: 2 عدد
- ماست: نصف پیمانه
- رب گوجهفرنگی: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
پیازها را خلالی خرد کنید و در کره تفت دهید تا طلایی شوند. مرغ را بهصورت تکههای کوچک برش بزنید و با پیاز تفت دهید. وقتی رنگ مرغ تغییر کرد، ادویهها را با مرغ و پیاز تفت دهید.
سپس حبههای عصار? مرغ، گوجهفرنگی رنده شده، ماست، آبلیمو و رب گوجهفرنگی را روی مرغها بریزید.
کمی نمک اضافه کنید و بگذارید مواد روی شعله ملایم با یکدیگر ترکیب شوند و طعم بگیرند. پس از 10 دقیقه، شعله را خاموش کرده و مقداری زعفران در تابه بریزید.
حرارت دادن زیاد زعفران باعث میشود عطر آن از بین برود. به همین دلیل باید پس از خاموش کردن شعله به سایر مواد اضافه شود.
برنج را جداگانه آماده کنید. وقتی دم کشید، آن را در دیس بکشید و روی آن برنج زعفرانی بریزید. سپس مرغ پخته شده در سس مخصوص را وسط برنج بگذارید و سرو کنید.
فوت و فن پخت بریانی مرغ کویتی:
بهتر است به جای روغن مایع یا جامد از کره استفاده کنید.
بریانی اصولا” غذایی پرادویه و بسیار تند است. اما اگر تندی با مذاق شما سازگار نیست، پس از آب کردن کره مقداری برگ بو با پیاز تفت دهید تا عطر غذا بهتر شود و دیگر از ادویههای تند استفاده نکنید.
برای تهی? این غذا حتماً از زردچوبه و کاری استفاده کنید.
برای تزیین پلو از کشمش سرخ شده استفاده کنید.
اگر دوست داشتید این غذا را به شیو? عربی بپزید، لازم نیست برنج آن را دم کنید. همینکه برنج 20 دقیقه در آب مرغ یا گوشت بپزد، کافی است.
سیر از واجبات این غذا است. بههیچوجه آن را حذف نکنید.
همچنین بخوانید:
تهیه خورشت ریواس با نعناع و جعفری
- ۹۸/۰۵/۲۶