کیک موکا مانند کیک شکلاتی، چیزکیک یخچالی و کیک خیس، از کیکهای خوشمزه و پرطرفدار است که برای تهی? آن باید از کرم مخصوص این کیک استفاده کرد.
اگر میخواهید کیک تولد یا سالگرد ازدواج را در خانه درست کرده و با ترکیبی متفاوت، کیکی خوشطعم آماده کنید؛ کیک موکا بهترین پیشنهاد است. این کیک که با کرم شکلاتی پوشانده شده، بافتی دلچسب و طعمی خاص دارد و گزین? خوبی برای جشنهای کوچک خانوادگی و دوستانه است.
مواد لازم:
- آرد: 2 لیوان
- شکر: یک لیوان
- کره: 200 گرم
- شیر یا آب ولرم: یک لیوان
- پودر نسکافه:یک قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو: 4 قاشق غذاخوری
- تخممرغ: 3 عدد
- بیکینگپودر: 2 قاشق چایخوری
- نمک: نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
کر? آب شده با دمای محیط را با شکر در ظرف مناسبی بریزید و با همزن، مواد را کاملاً مخلوط کنید.
یکی از تخممرغها را بشکنید و به مواد بیفزایید. یک دقیقه خوب به هم بزنید. سپس تخممرغ دوم و سوم را هم به همین ترتیب اضافه کنید.
آرد را با پودر نسکافه، نمک، بیکینگپودر و پودر کاکائو مخلوط کرده، آنها را الک کنید.
ترکیب الک شده را با شیر مخلوط کرده و آنها را به مواد بیفزایید.
کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و مای? کیک را در قالب بریزید.
قالب را یک ساعت در فری که از قبل گرم کرده بودید، بگذارید. پس از این مدت کیک پخته شده و باید کرم را آماده کنید.
مواد لازم کرم موکا:
- کره: 200 گرم
- آرد: 5 قاشق غذاخوری
- خامه: نصف لیوان
- شیر: نصف لیوان
- پودر قند: 2 لیوان
- پودر نسکافه: 4 قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کرم موکا:
شیر را با آرد الک شده، مخلوط کنید. پودر کاکائو و خامه را به مواد بیفزایید.
مایه را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا غلیظ شود. مرتب آن را هم بزنید.
با همزن در ظرفی دیگر، کر? آب شده در محیط را با پودر نسکافه و پودر قند هم بزنید.
پس از سرد شدن مای? کرم، آن را به کر? مخلوط شده بیفزایید و خوب هم بزنید. سپس کرم را یک ربع در یخچال بگذارید تا آماده شود.آن را روی کیک بمالید و سرو کنید.
همچنین بخوانید:
کاپ کیک کره ای ؛ عصرانه ای دلچسب
- ۹۸/۰۵/۲۰