مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰

کیک موکا مانند کیک شکلاتی، چیزکیک یخچالی و کیک خیس، از کیک‌های خوش‌مزه و پرطرفدار است که برای تهی? آن باید از کرم مخصوص این کیک استفاده کرد.

کیک

اگر می‌خواهید کیک تولد یا سالگرد ازدواج را در خانه درست کرده و با ترکیبی متفاوت، کیکی خوش‌طعم آماده کنید؛ کیک موکا بهترین پیشنهاد است. این کیک که با کرم شکلاتی پوشانده شده، بافتی دل‌چسب و طعمی خاص دارد و گزین? خوبی برای جشن‌های کوچک خانوادگی و دوستانه است.

مواد لازم:

  • آرد: 2 لیوان
  • شکر: یک لیوان
  • کره: 200 گرم
  • شیر یا آب ولرم: یک لیوان
  • پودر نسکافه:یک قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو: 4 قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ: 3 عدد
  • بیکینگ‌پودر: 2 قاشق چای‌خوری
  • نمک: نوک قاشق چایخوری

طرز تهیه: 

کیک

کر? آب شده با دمای محیط را با شکر در ظرف مناسبی بریزید و با همزن، مواد را کاملاً مخلوط کنید.

یکی از تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و به مواد بیفزایید. یک دقیقه خوب به هم بزنید. سپس تخم‌مرغ دوم و سوم را هم به همین ترتیب اضافه کنید.

آرد را با پودر نسکافه، نمک، بیکینگ‌پودر و پودر کاکائو مخلوط کرده، آنها را الک کنید.

ترکیب الک شده را با شیر مخلوط کرده و آنها را به مواد بیفزایید.

کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و مای? کیک را در قالب بریزید.

قالب را یک ساعت در فری که از قبل گرم کرده بودید، بگذارید. پس از این مدت کیک پخته شده و باید کرم را آماده کنید.

مواد لازم کرم موکا:

  • کره: 200 گرم
  • آرد: 5 قاشق غذاخوری
  • خامه: نصف لیوان
  • شیر: نصف لیوان
  • پودر قند: 2 لیوان
  • پودر نسکافه: 4 قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کرم موکا:

کیک

شیر را با آرد الک شده، مخلوط کنید. پودر کاکائو و خامه را به مواد بیفزایید.

مایه را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا غلیظ شود. مرتب آن را هم بزنید.

با همزن در ظرفی دیگر، کر? آب شده در محیط را با پودر نسکافه و پودر قند هم بزنید.

پس از سرد شدن مای? کرم، آن را به کر? مخلوط شده بیفزایید و خوب هم بزنید. سپس کرم را یک ربع در یخچال بگذارید تا آماده شود.آن را روی کیک بمالید و سرو کنید.

همچنین بخوانید:

کیک زبرا ، عصرانه تابستانی

ژله خرده شیشه ؛ خاص و جذاب

کاپ کیک کره ای ؛ عصرانه‎ ای دلچسب

ژله با شیر ؛ دسر رنگارنگ دوست داشتنی

نوشیدنی های خنک برای مهمانی

  • ۹۸/۰۵/۲۰
  • maryam souri

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی