مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰

اگر به دنبال یک غذای خوش‌مزه و فوری با مرغ هستید، توصیۀ ما استیک مرغ است.

استیک

استیک مرغ یکی از استیک‌های بسیار خوش‌مزه و لذیذ است که به‌عنوان یک غذای بین‌المللی شناخته می‌شود. چون استیک‌ها با گوشت یک تکه و لخم تهیه می‌شوند، استیک مرغ هم به همین صورت طبخ می‌شود.

استیک مرغ از نظر ظاهری شباهت زیادی به شنیسل مرغ دارد. این غذا خیلی فوری آماده می‌شود و به همین دلیل یک غذای فست‌فودی است.

راحت‌ترین روش برای پخت استیک مرغ، سرخ کردن آن در تابه است. اگر می‌خواهید استیک رژیمی باشد، از روغن یا کره برای سرخ کردن آن استفاده نکنید. در صورتی که گریل دارید، استیک‌ها را روی گریل بپزید.

مواد لازم سس قارچ:

  • سیر: ۲ حبه
  • شیر: یک لیوان
  • قارچ بزرگ: ۴ عدد
  • کره: ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد گندم: یک قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم

طرز تهیه سس قارچ:

استیک

قارچ‌ها را ورقه‌ای خرد کنید. آن‌ها را با حرارت بالا کمی تفت دهید تا آب نیندازند. پس از دو دقیقه، یک قاشق غذاخوری کره افزوده، کمی تفت دهید تا قارچ‌ها نرم شوند. قارچ‌ها را از تابه بیرون بیاورید.

سیرها را رندۀ ریز کنید و در تابه بریزید و با بقیۀ کره خوب تفت دهید تا نرم شوند. سپس آرد سفید را بیفزایید و تفت دهید.

شیر را به مواد افزوده، مدام هم بزنید تا شیر بجوشد و سس کم‌کم غلیظ شود. پس از اینکه سس غلیظ شد، نمک، فلفل و آویشن را اضافه کرده، با مواد مخلوط کنید. در آخر قارچ‌ها را به سس بیفزایید.

مواد لازم استیک مرغ:

  • کره: ۵۰ گرم
  • سینۀ مرغ کامل: ۲ عدد
  • پودر سیر: نصف قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه استیک مرغ:

استیک

کره را در دمای محیط می‌گذاریم تا نرم شود.

استخوان سینه‌های مرغ را از گوشت جدا می‌کنیم. سپس آن‌ها را روی تختۀ آشپزخانه می‌گذاریم و از عرض با چاقو برش می‌زنیم. دقت کنید که قطر آن‌ها یک سانت باشد. چون اگر کم‌تر باشد، گوشت وا می‌رود.

سینه‌های مرغ برش خورده را در پلاستیک می‌گذاریم و با بیفتک‌کوب روی آن‌ها را می‌کوبیم. با پشت کارد آشپزخانه هم می‌توان این کار را انجام داد. این کار را تا جایی انجام می‌دهیم که گوشت‌ها پهن و یکدست شوند.

سپس روی مرغ‌ها نمک، فلفل و پودر سیر می‌پاشیم و با قلم‌موی آشپزخانه به کره آغشته می‌کنیم. مرغ‌ها را یک ساعت در ظرف دربسته در یخچال می‌گذاریم.

سپس در تابه‌ای با روغن کم، دو طرف مرغ‌ها را گریل می‌کنیم.

پس از اینکه استیک‌ها آماده شدند، آن‌ها را در بشقاب گذاشته و با سس قارچ سرو می‌کنیم. در کنار استیک مرغ می‌توان از سبزیجات سرخ یا بخارپز شده، سیب‌زمینی سرخ کرده یا پورۀ سیب‌زمینی هم استفاده کرد.

همچنین بخوانید:

کیک گوشت ، غذایی شیک برای مهمانی ها

ژله رولی ؛ دسری شیک و رنگارنگ

گراتن بادمجان و مرغ ؛ غذای محبوب فرانسوی

کیک مرغ ، شیک و مجلسی

عدس پلو با گوشت چرخ کرده و کشمش

  • ۹۸/۰۵/۱۵
  • maryam souri

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی