مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰

سوپ جو ، یک پیش‌غذای مناسب برای مهمانی‌های رسمی است.

سوپ جو

سوپ جو یکی از انواع سوپ‌های مجلسی و پرطرفدار ایرانی است که از سوپ‌های رستورانی هم محسوب می‎شود. این سوپ در کنار سوپ‌های معروفی مثل سوپ شیر، در مجالس و مهمانی‌ها سرو می‌شود.

مواد لازم:

  • آرد: نصف پیمانه
  • جو پرک: یک لیوان
  • شیر: نیم لیتر
  • خامه: یک فنجان
  • کره: ۵۰ گرم
  • آب مرغ به میزان لازم
  • هویج: ۳ عدد
  • جعفری به میزان لازم

طرز تهیه:

سوپ جو

جو را پس از خیس خوردن در قابلمه ریخته و روی آن آب بریزید.

اگر از قبل آب مرغ آماده دارید، از آن برای پخت جو استفاده کنید. در صورت نبودن آب مرغ، می‌توانید تکه‌های مرغ را درون قابلمه با جو بپزید. استفاده از عصاره‌های آماده هم گزینۀ مناسبی است.

هویج‌ها را نگینی خرد کنید و زمانی که جو پخت، به آن بیفزایید.

آرد را در کرۀ آب شده سرخ کنید تا خامی آن گرفته شود. سپس به آرامی شیر را به آرد افزوده و با همزن دستی بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و گلوله‌ای در آرد باقی نماند.

نمک، فلفل، زردچوبه و خامه را به سس اضافه کنید. توجه کنید غلظت سس باید مثل ماست، غلیظ باشد.

زمان اضافه کردن سس به سوپ، نیم ساعت قبل از سرو سوپ است. زمانی که سس را اضافه کردید، به آرامی هم بزنید تا آرد در سوپ گلوله نشود.

جعفری خرد شده را هنگام سرو به سوپ اضافه کنید.

سوپ جو را می‌توان هم با آب مرغ و هم با آب گوشت، پخت. البته آب قلم گوساله طعم بهتری به سوپ می‌دهد.

توجه کنید هرچه سوپ را کمتر هم بزنید، احتمال ته گرفتن سوپ کمتر می‌شود.

همچنین بخوانید:

سوپ عدس ؛ مقوی و دلچسب

کشک بادمجان مجلسی

اسموتی های لاغری ؛ راه خوشمزه کاهش وزن

شربت سکنجبین ، نوشیدنی سنتی ایرانی

آب دوغ خیار مجلسی

  • ۹۸/۰۴/۱۷
  • maryam souri

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی