مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله دلتا

مجله آشپزی دلتا

  • ۰
  • ۰

ته چین مرغ غذای ایرانی پرطرفداری است که ظاهر اشتهاآوری دارد و بسیار خوش‌مزه است.

ته چین مرغ

ته چین مرغ یکی از مجلسی‌ترین غذاهای ایرانی است که در مجالس و مهمانی‌های رسمی طبخ می‌شود.ته چین مرغ قالبی را می‌توان در مهمانی‌های مهم به صورت تکه‌ای، به‌عنوان پیش‌غذا هم سرو کرد.

ته چین مرغ

مواد لازم:

  • برنج: ۳ پیمانه
  • سینۀ مرغ کامل: یک عدد
  • زردۀ تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • پیاز متوسط: یک عدد
  • ماست چکیده: یک پیمانه
  • کره: ۵۰ گرم
  • زرشک: ۱۰۰ گرم
  • روغن مایع به میزان لازم
  • شکر: 2 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم‌کرده: 2 قاشق غذاخوری
  • دارچین و خلال پسته به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

ته چین مرغ

سینۀ مرغ را با چند لیوان آب، پیاز و مقداری زردچوبه در قابلمه بریزید تا بپزد. پس از پخت آن را ریش‌ریش کنید و کنار بگذارید.

برنج را از قبل خیس کنید. سپس روی حرارت در آب در حال جوش بریزید. وقتی برنج نیم‌پز شد، آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.

مرغ را با مقداری نمک، فلفل و دارچین با کمی روغن در تابه تفت دهید. دهید. در صورت تمایل مقداری زرشک را با شکر تفت داده و به مرغ اضافه کنید.

زردۀ تخم‌مرغ را با زعفران دم‌کرده خوب هم بزنید. سپس ماست را به آن بیفزایید.

برنج آبکش شده را به مخلوط تخم مرغ و ماست افزوده و با دیگر مواد خوب مخلوط کنید. یک ظرف مناسب (بهتر است پیرکس باشد) برای پخت ته چین انتخاب کنید و داخل آن را با کمی روغن چرب کنید.

کف ظرف نصف برنج را بریزید. سپس آن را محکم فشار دهید تا فشرده شود و به کف قابلمه بچسبد. روی آن مرغ و زرشک را بریزید و خوب فشار دهید. در لایۀ آخر باقی‌ماندۀ برنج را ریخته و با پشت کفگیر آن را خوب فشار دهید.

در پایان کره را خرد کرده و در قسمت‌های مختلف برنج بگذارید. روی ظرف یک فویل نازک بکشید و آن را در فر بگذارید. ته چین مرغ را یک ساعت با درجۀ حرارت ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد در فر قرار دهید تا بپزد. اگر فر ندارید، می‌توانید ته چین مرغ را در یک قابلمۀ تفلون درست کنید. برای این منظور باید ته چین را ۹۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا آماده شود.

ته چین مرغ را با زرشک و خلال پسته تزیین کرده و سرو نمایید.

همچنین بخوانید:

پخت ماهی ؛ شیوه های مختلف

جوجه غوره بادمجان ؛ خورشت خوش طعم و عطر

آلبالو پلو با گوشت قلقلی

حلیم ، صبحانه دلچسب و لذیذ

  • ۹۸/۰۴/۱۶
  • maryam souri

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی